98

Баровеца-СФ

преди 3 години

Без доказателства обвиняват! Ооо! Не слушам повече сръбско и трия всичко :)

97

сърбе на върбе

преди 3 години

подли сръбски гупти и синти

96

Анонимен

преди 3 години

Преди 20 години един сръбски професор каза по Панорама. В Сърбия беше направено много Глупост, Глупост, Глупост...

95

СРЪБЕ БАЦЕ

преди 3 години

Такаа.. Григор, не само, че е "агент" на про-мерикаски интереси в тениса, ами и доброволно е бил заразен с Covid-19, с цел да провали турнира на Джокович. Поведението му е било много "съмнително" - още на летището се е оглеждал като гърмян заек да не го хванат термокамерите.ПРОВАЛИТЕ са неизменна част от живота и само честният им анализ и тяхното приемане и извличане на поуки са РЕШЕНИЕ.СЪС СЪЩИЯ АКЪЛ СЕЪРБИТЕ СИ ДОКАРАХА ЕДНА ОПУСТОШИТЕЛНА ВОЙНА И СА НА ПЪТ КЪМ ВТОРА ЗАРАДИ КОСОВО.

94

А

преди 3 години

До ТакаПълно е със сърбомани в милата ни родина!като ги харесват толкова, да ходят да им лъскат обувките.

93

Анонимен

преди 3 години

Не съм фен на Григор. Харесвам Новак Джокович. За съжаление баща му за пореден път го вкарва в неприятен филм. Ноле не го заслужава още повече, че вчера той се извини.Никой не си избира родителите.

92

Пешо

преди 3 години

Сърбите и сев. Корея нямат разлика. Еднакво са психично разстроени народи. Имат един враг USA.

91

Така

преди 3 години

Видяхте ли що за хора са сърбете!? Нагло и арогантно ще ви забият ножа във всеки един момент! Иначе се кефете на лепи брени и плескавици - то си е за ваша сметка.

90

Харпър

преди 3 години

Само да вметна във връзка с това, че Григор не се тествал в Блеград. Джокович да не би да не отказа да се тества преди да се прибере в Белград? Отказа. Баща му да не знае много.

89

Gorskio

преди 3 години

Най-важното нещо на света е да има някой виновен! Намериш ли виновен за проблемите си - всичко е наред!

88

Сърбите са изперкали

преди 3 години

!?!? Ами то можеше и без Григор да стане това! Отврат! Промити мозъци! Никакъв ЕС за тях! Да стоят в Евразия. Шовинисти смахнати!

87

Анонимен

преди 3 години

Няма по-нагла и *** нация от сръбската. Най-провалената държава на балканите, с 10+ години зад нас.

86

Гришо

преди 3 години

Не харесвам Григор, но сърбите биха тъпометъра.

85

Ми да

преди 3 години

Ми да, той Гришко е македонски, косовски, черногорски и албански агент и затова им вкара вируса. То иначе в Сърбия не бяха чували за тоя вирус, ама щото да им е гадно - и е на, да ви го вкараме, вируса, нали.

84

аре сега

преди 3 години

На крива ракета тенесистът и пречи.

83

Minuva42

преди 3 години

За какво им е Григор за пъкления план :)Всички тенесисти се бяха направили на *** в нощен клуб. Трябва им една сервитьорка за да натръшкат всички

82

Мама Росо

преди 3 години

До 80Гришо кат няма жена, да не е станал монахиня бре бате?Ако му проследят бройките......бе се знае коя колко ще е позитивна ;)Тъпо е в случая ,че се търси виновник и посочиха него за това.Турнирът не трябваше да бъде провеждан.Безотговорното поведение и липсата на мерки от страна на организаторите не може да се извини / оправдае с наш Гришко.Голямо наакване се получи?!?!

81

Анонимен

преди 3 години

Аре сърбе на върбе

80

Анонимен

преди 3 години

Ясно е вече този тенесист,който не може да печели,и стила му на игра не предполага победи,печели кинти и живее в Монако. Поредния срам за БГ.

79

абг

преди 3 години

Не ми се иска да го вярвам,но преди месец и нещо Григор стана лице на кампанията за разработване на ваксината,пръв обяви,че е заразен,след това се снима под карантина сам в къщи с маска( това ако не е пропаганда за промиване на мозъци кое е ? ). Ако това, което казва бащата на Джокович,че не се е подложил на тест преди турнира, защото се бил тествал на друго място, случайностите вече стават много, те и без това вече са много. То всичко е нагласено,въпроса е дали е със или без знанието на Григор.