88

KAT GORILA

преди 3 години

МЕлиционеръ на път се стяга. Мята Палка на Гъza. В Храсталака се стаява и с камеръта наблюдава. ЗдравейтИ ЗдравейтИ! Водачи на МПСе, Здравейти да сте живи и здрави да му напълните Джубатъ и Душатъ.

87

Анонимен

преди 3 години

тези пък защо пречат на хората да си напълнят гушите

86

2

преди 3 години

после едни ушковци гледам залегнали малко след Пловдив. И накрая след Ихтиман 4 различни екипи, по 2 за влизане и излизане от Сф. Най-наглите бяха 2 парчета с по 1 сънчоглед, скрили се зад завой и стоящи на средата на аварийната лента - не просто снимат, а направо с мераци да спират. Иначе как ще си вземат рушветите?КАТ е много по опасна, отколкото полезна за движението. Да не говорим, че за тях няма ни правилник, ни закони.

85

1

преди 3 години

това не са полицаи, а най-обикновени милиционери! Има голяма разлика, първия служи на гражданите, втория не го *** за тях - вижда ги само като спонсори.В началото на месеца се върнах от морето, 1-ва хранилка 31км ограничение преди Ст. Загора - просто задължително на 90 км ограничение е мана небесна за милиционера. Толкова са нагли, че всеки ден карат в аварийното от Ст.З. към Сф., но в насрещното защото после няма къде да обърнат като свърши смяната. Безопасност ли? Правила?

84

Идеалист

преди 3 години

Катаджията е скрит в храстите през зимата на припек, през лятото на сянка. Никога не е на опаси места, за да респектира и профилактира. Катаджията глобява на хранилките и чака рушвета.

83

Голям

преди 3 години

Кога ще го хващат тия полицай с рушветите? То голям бизнес си праят

82

Анонимен

преди 3 години

Могат да вземат само българска книжка от български онеправдан гражданин! В момента в който решат да вземат немска или белгийска книжка ще бъдат крайно неприятно изненадани и БКП_Лайнювицата държава ще плаща отново глоба на Евро-съюза!

81

Анонимен

преди 3 години

Превенцията на КАТ се свежда до нула,а иначе се събират едни пари по пътищата във вид на безумни ограничения.И после се раздават като бонуси и увеличение на заплатите,обещани преди това от тулупина.

80

GFR

преди 3 години

ТРУМПЕ ПРАТИЛ ДРОН И НА БАЦО........СНИМКИ ША ИМА ИУТРЕ !......*** СПАЛНЯТА НА РАДЕФ !.....

79

GFR

преди 3 години

КОИ СПИ У БОЯНА ?

78

истината

преди 3 години

За мен КАТ корупцията е много удобно нещо - даваш 20 кинта и не те занимават а и стават едни учтиви и загрижени.Толко години и един не ми е отказал кеш! Още не съм попаднал на митичния "честен катаджия"

77

Анонимен

преди 3 години

Те тия и сега санкционират избирателно. Да не би някой депутат или някой от властта да е платил някоя глоба за превишена скорост или друго, направо им ги заличават. Само народа плаща, а закона е за всички, но в нормалните държави. Тук все има едни богопомазани и това води до пълна анархия.

76

Анонимен

преди 3 години

В законодателството на ЕС е забранено отнемането на лични документи със закон, а за да членува България (Лайнняррия в момента) в този съюз е подписала договор за спазване на общоприетото законодателството. Със милиционерщина само в тоалетната! Пак ще се плащат глоби от БКП-***!

75

Истината

преди 3 години

"свръхконцентрацията на власт поставя под съмнение ефективността на контролната и санкционната дейност на администрацията", сочи в решението си КПКОНПИ.Клатику..рците *** от въпросната комисия са перфектния пример за безконтролна "свръхкоцентрация на власт". Най-добре е да напишат една петиция до НС да вземе да ги разформирова. И без това файда от тях нулева, само харчат залудо народна пара и ДЕБЕЛОТО ГНУ>>СНО ПРАСЕ ги използва като бухалка срещу неудобните.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Тия дето снимат, си го вкарват на 3 ката, без плюнка. Сам да си вкараш автогол и да те види цяла България колко си нагъл, брутален и ***.Вади телефона, почва да снима и не усеща как бавно му влиза...

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Аз пък искам да видя твойта физиономия, когато някой пиян датчанин мине през краката ти на пешеходна пътека примерно, тогава такива като тебе най- шумно пишят, че полицията нищо не прави.Книжката не се отнема ей така, това става със специална Заповед от баш началството, тъй, че не реви за Нероден Петко....

72

Анонимен

преди 3 години

До УуууТия неща, които пишеш за Грузия не са точно така и не е много за хвалба. За да уволнят цялото ръководство на полицията там, най- вероятно в тяхното МВР е имало истински мъже, които не са били *** и лакеи на управниците и затова са се разправили така с тях.Тук у нас защо никой не уволняват от ръководството - защото всичките са едно цяло и ръководството на МВР играе по свирката на правителството и премиера.

71

Чичо

преди 3 години

Целта на управляващите не е превенция на пътните нарушения.През определен период от време организират хайки за пълнене на хазната.

70

Анонимен

преди 3 години

В ПОЛИЦЕЙСКАТА ДЪРЖАВА ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО НЕЗАВИСИМ СЪД ОТДАВНА НЯМА

69

Анонимен

преди 3 години

Обжалваш и ако падне глобата, съдиш персонално катаджията за злоупотреба със служебно положение.