256

postradal pasi

преди 3 години

До AndreyБраво на ОРБАН!!!!!!!!!!!!!Долу боко и хунтата му ОСТАВКА на борисов (барух барах)

255

Andrey

преди 3 години

Ето до това доведе политиката на "сигурност" на стожерите от ДС ! Продължавайте да ги поскрепяте и мачкайте техните противници. Страхотна стратегия.

254

реалист

преди 3 години

До АнонименA тези които не са гастербайтери ,а със стабилна и постоянна работа се връщат 2 пъти в годината по 4-5 дни максимум!/Пример от моето семейство!/

253

Лили Барута

преди 3 години

БГ изчезна след 1990г. Всичко друго е невярно!!!

252

Анонимен

преди 3 години

гани иска гъби.

251

До 259

преди 3 години

До 1991 година у наше голЕмо село бяхме около 10 000 души.Днес сме около 5000 човеци.Така че твоите глупости не са верни-))

250

Боли ме фару

преди 3 години

Без това българия съществува само на хартия!

249

социолог експерт

преди 3 години

Добре , че дойде демокрацията за да може всички българофоби и хейтъри да се ометат от България и да я освободят от присъствието си. В този аспект демокрацията донесе само полза на България , защото върна справедливостта и значението на частната собственост. Запада не може да прости на България, че 90%+ от българите са собственици на имотите и земята си.

248

komitata

преди 3 години

Ди Велт само пропуснал да каже ,че старите лисици в ЕС опоскали огромни средства и натрупали стотици милиарди дългове противоричащи на финансовата дисциплиана в съюза ,акумулират огромни маси хора от тези държави и превръщат някои държави в колиниални заложници.

247

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"ГУРБЕТА" НЕ Е ОТ ВЧЕРА , БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА...ПРЕЗ Т.Н."ТУРСКО РОБСТВО" СМЕ КРЪСТОСВАЛИ ЦЯЛА ЕВРОПА , ДОРИ В КАЙРО СМЕ ИМАЛИ ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ...КАТО "РОБИ"...ХА,ХА,УХАААААААА...САМО ПРИ КОМУНИЗМА БЕХМЕ "СВОБОДНИ" --ЩОТО НИ БЕХА ОГРАДИЛИ С БОДЛИВА ТЕЛ , С ТОК И ВЪОРАЖЕНА ОХРАНА С КУЧЕТА!СЕГА И АЗ СЕ ГОРДЕЯ , ЧЕ РАБОТЯ НА ЗАПАД ЗА ДАЛЕЧ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ "СОЦ-РОБИТЕ НА ТРУДА" В БЪЛГАРИЯ!

246

нормален резултат

преди 3 години

Даже много им време дават.До 10 години в БГ ще има бели само в София,другото ще е евро роми в периферията.Но честно казано ,като човек живеещ и устроен във Виена не смятам да оплаквам ***.Добре,че се махнах !!!

245

хахахаха

преди 3 години

Ех Тулупа щеше толкова да се радва, че се е справил с безработицата след 60 години. Нямаа хора, няма безработни! Само еврофондове ако Европа съществува!!! РАй за всеки гърбав с чекмедже!

244

Анонимен

преди 3 години

Колкото е по-малко населението, толкова по-богато. Така, че това е чудесна новина.

243

Анонимен

преди 3 години

Напишете го в прав текст българите ви пречат !

242

Анонимен

преди 3 години

България няма как да се стопи тъй като повечето гастарбайтери работят на запад но се прибирати живеят тука !Още не съм видял българин да е изоставил роднините си тука ?Всички обикалят света но винаги се връщат в България тук им са роднините .А има много държави и с по малко население и са си добре .Проблема тук е че хората са тъпаннари .

241

Глупости

преди 3 години

В света няма празно!Рано или късно в България ще се заселят и други хора от други държави и етноси.Земята е богата , климата е добър и хората са малко.Дали ще са българи или други --няма никакво значение.ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА ВИНАГИ!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ!

240

Пепи

преди 3 години

А ООН каза 1968 година че Ню Йорк ще е под вода.

239

БАН статистика 1986г

преди 3 години

Държава. БР НАСЕЛ. - СРЕДНА ГОД живот /м.- ж./СССР - 237души на 1лекар - 65 - 70НРБ. 1980г -310 души за 1 лекар. 70 - 75НОРВЕГИЯ- 490 души за 1 лекар. 85- 90 год ГДР. - 260 души на 1 лекар. 71- 80ГФР- 390души на 1леекар. 84- 91

238

До 240

преди 3 години

Както каза някой - избирай си средата. По това се познава интелигентния човек. А хубави и лоши хора има навсякъде , от теб си зависи какви ще избереш. А бягството почти никога не е отговор. Защото от небе си не можеш да избягаш.

237

До 251 /253

преди 3 години

Хммм Тия глупости на немските вестници не съм ги чувала. Но ми напомня за нещо - За Немския език дето само с конете са си го говорили докато царство България е блестяло с разкоша си . Та явно още не могат да го преглътнат :)). А колкото до жените ...никой никога не е казвал че немските жени са хубави но за българските е няма една класация за най- красиви световни нации и българките да не са в челната 10-ка. Sorry " Дий велт " :) или каквито и други дий-ове