53

Анонимен

преди 3 години

Човекът искал да получава "Аnals", те го абонирали за "Annals".

52

Анонимен

преди 3 години

До Архимек (40)Много трудна задача. Сметките на Топлофикация имат много малко общо с математиката.

51

Валди

преди 3 години

Нерядко талантите не успяват да се разгърнат заради средата. Аз също бях математически гений в 3,4,5 клас ... решавах задачи като за 8-9кл. Проблемът е, че не бях случил на семейство и не само, че никой не ме подкрепяше и насочваше ами трябваше да разтървавам пияния си баща да не бие майка ми. Съответно почнах малко да пропадам, но все пак таланта ми помогна да оцелея и да не отпадна от училище. Минах и през наркотиците естествено, но някакси оцелях и сега съм 40 г. инженер със семейство с дец

50

*

преди 3 години

До коректори внимавайтеНаправете разлика с Математически анали, което означава съвсем друго. Моля вие да си обогатите речника преди да правите коментари.

49

коректори внимавайте

преди 3 години

списанието се казва не аналс математик /анална математика/ а ануал математик-математически годишник!

48

123

преди 3 години

Като видя Дойче веле и спирам да чета.

47

Щерю

преди 3 години

До СаксофоновПопаднал - на математици...

46

Тодар Правешки

преди 3 години

Не човек а джелязу ,устата сама промълвила не, комунист

45

АМИ , ДА...

преди 3 години

ОЩЕ ЕДИН ПРИМЕР , ЧЕ В ЗАТВОРА АКО НЕ ПОПАДНЕШ НА КОМУНИСТ--НЕ ТЕ БЕСЯТ И СТАВАШ ПОЛЕЗЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО!АКО СЛУШАШ КОМУНИСТИ--СИ ПЪТНИК , БАКЕ ....АБСОЛЮТНО ВИНАГИ!

44

Анонимен

преди 3 години

Интересна история. Всеки има своето място - стига да го намери навреме.

43

хм

преди 3 години

O, каква изненада...затворникът е бял ! Няма да може да се направи филм в Холивуд, защото група черни актьори са протестирали и изпратили писмо до Холивуд, че прави истории само за белите които били малцинство в света...

42

ДДРОнег

преди 3 години

"Но във затвора попаднал на хора и станал Човек"Кристофър буквално е изпълнил стиховете :)Жалко, че не е открил тази своя страст по-рано !!!Към децата, към ВСИЧКИ деца трябва да се подхожда хем еднакво, хем различно, за да се разкрият техните истински заложби !!!

41

Саксофонов

преди 3 години

До ЩерюВ затвора е попаднал на какви хора, на комунисти ли?

40

е

преди 3 години

До BellaАма тя загубила ли се е тази женя през нощта?

39

Архимек

преди 3 години

Да му платят по-сложно задача, сметка от Топлофикация.

38

Анонимен

преди 3 години

Какво пречи на Кристофър Хевънс да следва математика сега, докато е в затвора?Математиката не е медицина. Не е нужна практика в моргата.

37

Щерю

преди 3 години

"Отвели тогава злодея злосторен,затворили този субект.Но във затвора попаднал на хораи станал човек.Не зная с каква езакваса заквасен,не зная и как е замесен,но своята участот книга по-яснаму станала с някаква песен..."("Песен за човика" - Никола Вапцаров)

36

postradal pasi

преди 3 години

До Lan С една дума щастлив е всеки който е успял да намери своя потенциал да развие своите и способности и да е полезен на обществото а не всеки има тези възможности и за съжаление си остава с мечтите си

35

българин

преди 3 години

То от математиката файда няма. Само от ракията и салатката има.

34

Lan

преди 3 години

34, науката не винаги помага точно на секундата и безкрайно видимо за "хората". Колкото по-малко "бели" петна има, толкова по-точно познаваме света около нас. Много от откритията са получили приложение в бита много след фактическото им откриване и от съвсем други хора :), а не от откривателя им.