25

Ку-ку

преди 3 години

До Потърпевш"Да се махат" - ама кой ще дойде?

24

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСП"Пак ли Нойковите избиратели?"Да, Бойковите коалиционни партньори!

23

Анонимен

преди 3 години

Много изнежени тези лекари. А говорят цинизми помежду си за пациентите, за да се забавляват.Може би само хамалите и строителите могат да се сравняват с цинизма на лекарите. Такава им е професията.

22

Лиан

преди 3 години

Обществото ни е болно, много болно. Щом нападаш човек, дошъл да ти помогне... Нека всеки се запита дали винаги е могъл да помогне на близък човек в беда? И ако не можеш дали трябва да те убият с камъни? Добре, всеки който е безгрешен да хвърли по лекарите. Повярвайте, здравеопазването в страните от ЕС ако дойде при нас тогава ще оценим нашите лекари!

21

Ванката

преди 3 години

Напускайте, хора! Тези *** не ви заслужават. Народ, който бие лекарите и учителите си, не заслужава да просъществува!

20

Потърпевш

преди 3 години

Заслужават си обидите и боя. Крайно некадърни. Не различават инсулт и последиците бяха фатални за баба ми. На кума ми не могат да сложат катетър. Да се махат, ама кой ще ги вземе на работа в по-голям град.

19

Анонимен

преди 3 години

Докато бият лекарите и учителите повече от политиците, тази държава няма да се оправи.

18

Анонимен

преди 3 години

Ако съм лекар в Силистра,отдавна да съм си бил камшиците от там.По добре да си ветеринар от където и да го погледнеш.Пациенти пари и прочие.

17

123

преди 3 години

Учете немски, колеги. Тук се започва с около 5000Е, макар и чужденец си господин Докторе. А в професионално отношение си на светлинни години от родната мизерия

16

Силистренец

преди 3 години

Съгласен съм, че е недопустимо селяндурско отношение и обиди спрямо лекарите.Но и хората са обидени от пренебрежителното и нагло отношение на лекарите, които често не проявяват необходимата хуманност и уважение.

15

Copocoид

преди 3 години

Уважаеми лекари и сестри,Отивайте в Ню Йорк, Орландо, Сиатъл и Атланта.Там ви чакат едни добрички чернокожи лелки и чичовци, които даже ако ги погледнете накриво без да се усмихвате ще ви смелят от бой и след това ще ви съдят за расизъм ако все още имате нещастието да сте оживели.

14

Н

преди 3 години

Уважаеми лекари и мед. сестри,Напуснете, емигрирайте, сменете си професията или поне работете само на частно, ама с цена на прегледа поне 50 лева. Вашите пациенти не ви заслужават, нито ви ценят. Злоупотребяват с вас години наред, съсипват ви здравето и психиката и за капак се оплакват от отношение и професионализъм...

13

Анонимен

преди 3 години

А ния пациентите отиваме в болницата с ясното съзнание че ще сме зле приети, оскубани, изнудвани, рекетирани, оставени на произвола на съдбата, измамени, не излекувани.... Кой ще ни върне достойнството?

12

до 1

преди 3 години

Не е "безпомощна" държавата. Само се прави, за пред 80-те%. Я се защити от някой "ром", куче, банка... да видиш, дали е "безпомощна".

11

балама

преди 3 години

Абе, таз "агресия" има ли име? Инициали, поне. Пол, възраст... За етнос не питаме. Щото е ясно.

10

Активист на БСП

преди 3 години

Пак ли са Бойковите избиратели???

9

Анонимен

преди 3 години

До СложетеЗащо очаквате лекарите като морал да са различни от останалите хора?

8

Сложете

преди 3 години

камери в болниците и им гледайте сеира.А и скрити със звук да се чуе как си просят пари Лекарите от болните и умиращите.

7

До Курис Пичерядис

преди 3 години

Едва ли!!!

6

Курис Пичерядис

преди 3 години

До 10 Добре съм а Вие?