12

65

преди 3 години

Синът дето е по млад и здрав е по-зле от родителите си.Вирус има и той е опасен,с последствия. Особено ако,,,слезе " по трахеята ,към дробовете.Колкото и да съм оптимист ,не ми се мисли за есента.Младежите и хората до 45-48год .които са най-смели ,ще са масово заразени.

11

3

преди 3 години

До 6Защото мога да пиша и знам азбуката ли??

10

Анонимен

преди 3 години

Започнаха да гърмят като коркови тапи "безсмъртните" 20-30 годишни.ДришкУ, това момче и т.н.Скоро ще има много такива дето маски и вирус не ги плаши.Яко умиране ще е.

9

Анонимен

преди 3 години

Няма толкова *** народ

8

Не е вярно

преди 3 години

Е как си е у дома, като днес са го приели в болница, защото с ни не му спада температурата

7

Баровеца-СФ

преди 3 години

Нещо да кажат тези , които са против предпазни средства в закрити пространства??? Пак казвам,че този вирус е коварен,непредвидим и го има,макар и в повечето случай по отслабен!

6

До 3

преди 3 години

Със сигурност не тренираш с него!100%!!!

5

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Казах Ви, ама кой да слуша?!

4

Анонимен

преди 3 години

И защо в гербаджийско-депесарските сайтчета - изтривалки се пише, че и Симеон Щерев и жена му са в болница? То е ясно, че синът му е зле, но сега покрай него гледат и още да нагнетяват ситуацията ли?

3

Анонимен

преди 3 години

Аааа, *** няма никави вируси бе.Дали са му някой лев да го пишат "кУронясал"........ХА-ХАСамо че тренирам със сина му и знам със сигурност че е много зле и е много вероятно да не оцелее.Колко ли пари ще им дадат та да го пишат умрял?!П.П. Бългapaka докато не се блъсне сам челно в стената с 200км/ч вяра няма.Ама иначе Боко ги врътка като балък на вход 10 години и те така и не се отвориха...Ганюювци, вие сте класически пример за професионални шушмиги.

2

Анонимен

преди 3 години

Още един рекламен агент на "вируса" , стоката не върви.

1

Taliban

преди 3 години

ВИДЯЛА КОКОШКАТА ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ ВДИГНАЛА КРАК ЗА ПОДКОВА