23

Някой си

преди 3 години

Лъжат детето, че дори да има Бог, на Бог му пука за хората. Затова има 9 млн. заразени по света. Като бях дете, също мислех, че Бог ще ми помогне. Не се лъжете хора. Който има пари живее добре, който не, страда. И да учиш, и да работиш Бог НЕ помага. Религията е да си покорен като роб и да търпиш.

22

Анонимен

преди 3 години

Молитва за закрила от Коронавирус, каква е тази дивна про...стотия!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо лошо във вярата... Но тогава когато е неразделно свързана с образование! Абе... И съвсем проcт и необразован да си, пак не е лошо да си вярващ, но е силно възможно да си податлив на всякакви други влияния. Което реално, ако го навържем логически, излиза, че образованите хора има мегдан да са по-дълбоко и по-истински вярващи. Не заради друго, а защото ще знаят защо да вярват и в какво точно да вярват.

20

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

До АнонименПротестантизмът не притежава църкви. Тва там са едни бараки "тип дискотека", дето се пеят госпъли. По принцип, в тва нема фуф!

19

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

МОлитвите не могат да спрат Сомор-Улят;))) Само аз мога да обърна Улят да стане Сомор, т.е. негативният й аспект, да го направя позитивен, но отказвам. Не и докато Бойко Тиквата, англосаксите и всеква друга *** вилнее над бащино ми огнище. Требе си сеч! Електората не е радикален, той разчита на еволюцията на нещата и умира чакайки!

18

Анонимен

преди 3 години

Това не е секта. Това е една съвсем нормална църква. В Сащ има много такива църкви и хората ги посещават.------Не знаеш значението на думата "секта".

17

Бачкатор

преди 3 години

Лозето не ще молитва а иска мотика. Набожните кратуни отказват да го разберат. Попове, ходжи, пастори... тия хора нищо не работят и нищо произвеждат !

16

Анонимен

преди 3 години

До НекъфТова не е секта. Това е една съвсем нормална църква. В Сащ има много такива църкви и хората ги посещават.

15

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че повечето хора трябва да приемат вярата.На мен ми е помагала.

14

Бау

преди 3 години

горкото дете

13

Анонимен

преди 3 години

До АнтирелигияМайко порязах се докато четох тоя коментар...бива да си ***, но такива като тебе са рядкост. *** хамериканците сте честно - това е България, събудете се, християнството е единичката единствена причина да съществуваме още като народ втф?!?! Дори да не вярваш, можеш да уважиш значението на религията НИ. ***....

12

Некъф

преди 3 години

Скъпо платени, долни ***, защо представяте християнството с лицето на това неграмотно cиганче и то под тази му форма на секта!?!

11

Анонимен

преди 3 години

Трагедия... от малки ги учат да вярват в литературни герои...

10

Анонимен

преди 3 години

Малкият Митко да се моли за свобода и да мислят техните с какво ще го хранят. Смешни журналисти.

9

всичко англосакско

преди 3 години

е агресивно и създадено за кинти и евангелизмът не прави изключение. Крайно неприятна сeкта.

8

Анонимен

преди 3 години

Религията е добро възпитателно средство, но някой трябва да каже на Митко, че лозето освен молитва, иска и мотика.

7

до гошо

преди 3 години

Това е като да си пожелаваш чума вместо холера...По-добре е образование и култура... отколкото религия, кражби и дрога.Религията е струвала живота на безброй хора. Унищожила е цели култури и нации.Долу религията!

6

ГОШО

преди 3 години

По-добре вяра и молитва , отколкото чалга, кражби, дрога....браво на това семейство!!

5

Антирелигия

преди 3 години

Религията трябва да се постави на едно ниво с цигарите и алкохола - вредно за здравето, разрешено само след 18 годишна възраст. Който развращава деца с религия - предвидени санкции в наказателния кодекс. Само така ще се отървеме от тая напаст!

4

ЛЕЛЯ

преди 3 години

Молете се наистина Господ да пази народа на България , от беди и всяко зло !!! Все пак сме християнски народ...нали ???