8

Христо Христов

преди 3 години

В демокрациите всяка сбирщина *** може да се нарече опозиция и да бойкотира изборите... защото бойкотът е много демократична изява, когато отърва на брюксел.ПП. А референдумите - недемократична, когато пречи на брюксел. Справка - банановата монархия холандия.

7

Айде пак

преди 3 години

новини за измислената сръпия. Сърбофилите ли ви плащат?

6

Анонимен

преди 3 години

При опозиция, която бойкотира изборите, кой може да спечели?

5

До:Анонимен

преди 3 години

Тия горките май няма да го огрее за ЕС. Има да се радват на Путин докато затъват в руското тресавище.==================И какво като не влязат в пропадналия съюз, стандарта им винаги е бил по-висок от нашия й преди и сега! Ако макетата влязат, това ще им е най-голямата грешка.Бъди сигурен, че ако имаше референдум за НАТО и ЕС, със сигурност нямаше да сме там!

4

Обективен

преди 3 години

"изборите не са честни и свободни. Според тях Вучич е използвал влиянието си върху медиите, за да може предизборната кампания на партията му да превземе ефира и така да детронира останалите."==================Ха-ха, това важи в България, платените *** на Бойчо (Ива Николова, Беновска, Ризова) не спират да галят егото на Тулупа и прозздите му избиратели кълват като шарани, да не говорим за ШВЕДИТЕ в гетата!

3

Анонимен

преди 3 години

Тия горките май няма да го огрее за ЕС. Има да се радват на Путин докато затъват в руското тресавище.

2

Анонимен

преди 3 години

Путин води 99%

1

Анонимен

преди 3 години

Вучич - с 56%