130

Kumah James

преди 3 години

Търсите ли бизнес, корпоративен или личен кредит? Ние предлагаме всички видове кредити с лихвен процент от 3% годишно, за повече информация ни изпратете имейл с вашите данни на адрес (midland.credit2***gmail).

129

пенсионер

преди 3 години

''През целия си път нямам един ден държавна служба. Никой не ме е назначавал за нещо, бил съм пазач, бил съм докер на централна гара, правил съм пици, имал съм собствен бизнес, бил съм и депутат." Забравил е да спомене,че по време на юго-ембаргото се е занимавал с незаконен износ на горива от България,трафик на валута и най-важното...куфарчето на тате.Досега в България,не съм чул някой пазач,докер,пицар да стане милионер!

128

Анонимен

преди 3 години

Кире, не храни празни надежди. Най-много да разцепите БеКаПето и вие със Съсела да оглавите БСП(съюзници на ГЕРБ). Само че и на ББ не сте притрябвали - току виж им спретнете един комплот, за това ви бива. Само Гергов-Свинара ще приемат, ама заедно със свинете. Другите да ходите при Гоше Първанов.

127

Ковача

преди 3 години

Какво дума само партия!- сбор от хора цена цел. А в наши дни партия е синоним на мафия. Още ли останаха хора които да гласуват... За тия стари муцуни. Със стари чаршафи нов бардак не се прави

126

к.126

преди 3 години

К.Добрев, Г.Гергов и тези около тях май по-скоро ще разцепят партията, отколкото да я обединят. Време й е щом 80 хил. човека търпят терора на 10-20 бивши велможи и жадни за власт люде, мечтаещи БСП да се присламчи към ГЕРБ. Щом не могат да ги изгонят, тая партия да се дели на истински социалисти и "широканци". А СС да не припарва повече към първите, а да отива при Гергов, бай Мишо, Добрев, Гуци, Янков и сие.

125

Престъпен тандем

преди 3 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

124

Анонимен

преди 3 години

Ясно е че нещата в България се влошават .Затова отново ще пуснат БСП на власт да обере негативите.

123

Анонимен

преди 3 години

Времето на Нинова изтече. Време е мъж да вземе нещата в свои ръце. И да се справи.

122

Анонимен

преди 3 години

Предал друг път. Спаси я. Спаси и България. Евала Киро. С теб сме.

121

Чефо

преди 3 години

Ах кире кирее.....полегна на олигархията ти, на делян, на пловдивския свинар....Корнелия се карала....ми като е по-голяма мъжкарана от мъжете в бсп!Аргументи нямаш...или не ги чухме Кире! Това не е нафта, вецове, хотели, обществени поръчки, това не е да зареждаш БДЖ, МС, гимназии, общини с нафтичка....така е лесно!Знаеш как да се представиш на Козяк, помагат ти те, знаеш от къде дyха вятърчето, все още....ама няма вечно, нещата човешки са преходни!

120

Статистик

преди 3 години

Става за премиер. Опитен е. Вече са го хваща ли на границата с куфарче с пачки.

119

У БСП СА ТАКА ,БЕ...

преди 3 години

..КОЙ ПРОДАЛ ДЪРЖАВНА ФИРМА.....КОЙ ,ГУШНАЛ КУФАРЧЕ С ПАРИ......КОЙ , ПРЕКАРАЛ КОНТРАБАНДА ПРЕЗ ГРАНИЦА......КОЙ ПРОДАЛ , МАЙКА СИ И БАЩА СИ......КОЙ ПРОДАЛ ЖЕНА СИ НА ДРУГ "ОТГОВОРЕН ДРУГАР".......КОЙ ПРОДАЛ НАРОДА СИ НА "САВЕЦКИТЕ ДРУГАРИ"...ВСЕ СА У ЕДНА ПАРТИЯ ОТ НАД 100-ГОДИНИ ....ЩОТО И АДУКЛУКА Е ВЕЧЕН ,БЕ...НАЛИ , ТАКА ??!

118

duda filieva -tervel

преди 3 години

moito mag az sam mu kmettoi sef social---

117

Totenkopf

преди 3 години

Тоя дето го хванаха с куфарче 50 К дойче марки още ли не е в затвора? Само си вижте лидерите, станахте за кашмер.

116

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

САМО НАШ КИРЕ , МОЖЕ ДА ОБЕДИНИ ПАРТИЯТА ,БЕ ...!С 2-3-КУРСА ДО СЪРБИЯ И Ц.ВАСИЛЕВ , КАТО НАПЪЛНИ БАГАЖНИКА НА КОЛАТА С ПАРЕТА ....ВЕДНАГА ШЕ ОБЕДИНИ ЦЕЛАТА БКП/БСП.САМО ДА НЕ СЕ ИЗПОТЕПАТ ПРИ ПОДЯЛБАТА НА ПАРИЧКИТЕ ....ЩОТО ТОВА ИМ Е В КРЪВЧИЦАТА И ...ИДЕОЛОГИЯТА!ТЕ ТОВА ---НАШ КИРЕ , ГО МОЖЕ....ХА,ХА,ХААААААА

115

Изберете си

преди 3 години

Гергов, и последният да изгаси лампите, явно няма свестни в тази партия. Умните като проф. Христов ги държат в девета глуха, а най некадърните се натискат за лидери!? Боко затова разпусна карантината, да измрат бабичките на БСП, и така ще победи на изборите!?

114

Ментора бай Иван

преди 3 години

Ей гадинко , нали Нинова те издигна ?И сега какво , ще се правиш на лидер?С тая *** уста , алчни мисли и нечестно поведение?Я се разкарай малкия!

113

Анонимен

преди 3 години

Това момче твърдо е далеч от шосето, аватарче на Борисов.

112

изнервен

преди 3 години

До 122. Какви филми гледаш? Нещо от рода на "Очите зад хълма" ли?

111

БСП са гад.ини

преди 3 години

До 120 червен анонимник. Е, и? Следва нова загуба на БСП с Нинова на изборите през март 2021 и същите глу.пави действия по-нататък.