9

Истина и правда

преди 3 години

Ислямските терористични режими нападат разделят окупират ограбват чужди земи отвличайки изнасилвайки ограбвайки принуждаващи да приемат ислям и убивайки хиляди невинни немюсулмани като християни,евреи кюрди и др. жертви на ислямски неонацистки корумпирани терористи - престъпници срещу мира човечеството и правосъдието Но вместо да ги осъдят затворят и забранят ООН и ЕС ги финансират т.к. са подкупени от тях или заплашени с убийства,но ще отговарят пред Божия праведен съд за всяко зло и жертва!

8

До Константин

преди 3 години

Турция не цепеше басма и в Сирия , после като видяха зора се успокоиха , турчина иска петрола на Либия

7

Анонимен

преди 3 години

Искат бежанци от Либия, Сирия, Афганистан.

6

Анонимен

преди 3 години

Кюпецитее бързо се вкарват в обора.....

5

Коснтантин

преди 3 години

Муамар Кадафи беше цвете в сравнение със сегашните. Либия си беше мирна и подредена държава, която се грижи за народа си. Сега всеки е срещу всеки. Демокрация, какво да правиш. А иначе Турция не цепи басма на никой. Да видим докъде ще се стигне.

4

Анонимен

преди 3 години

Повръща ми се от мръсните игри на великите сили

3

новия свят

преди 3 години

Ако Либия имаше атомно оръжие. Щеше да има друга съдба. Щеше да е хубава мирна и красива страна. Който няма атомно оръжие е роб на този който има. На масата за преговори канят само тези, който имат червени бутони до леглото.

2

отегчен

преди 3 години

вЕликите сили искат да разделят, да насъскват и да владеят - раси, класи, религии, полове, поколения, нации, етноси, партии, фракции, браншове, столица-провинция, град-село, ЕС-Русия, Русия-Украйна, Индия-Пакистан, Китай-Хонгконг, България-Македония...

1

TOSUN PASA

преди 3 години

Турция е велика империя,освен да лаят срещу тях друго нищо немогат да им направят