18

пияница мистик

преди 3 години

До BellaИскам да те eва без пари за една нощ и да ми донесеш една бутилка водка "Белуга", кралски скариди и сет от сирена - Камембер, Бри, Пармезан, Рикота, Горгонзола....Абе ти си знаеш, нали си koвра

17

пияница мистик

преди 3 години

Хубава снимка...На Дуомото в Милано :)

16

...

преди 3 години

До Анонимен16Ти па кви глави ше режеш ве, садък? Знаеш ли що в момента в делиормана има така нареченото огнище? Щото вземат между 2000 и 4000 за да ги пишат че са болни от коронавирус. Обаче като им дадат парите им праскат някаква ваксина. И който не издържи - мре. И го пишат коронавирус. *** огладняха и решиха да вземат пари, ама повечето няма да устискат. Що не затварят държавата? Преди 3 месеца като имаше по 10 заразени на ден - карантина, КПП-та, знам кво. Сега са над 100 и... нищо.

15

...

преди 3 години

Аре стига с тия църкви, дето били пълни с кофчези. Видяхме от кога са снимките. Да вярно, пълни с кофчези църкви, но не от коронавирус а от удавените африканци, преди 7 години. Убеден съм, че всичките 5-6 страници с некролози по вестниците са... на всякакви хора, верно умрели, но не са от същата област. И това мина, защото няма как всички хора в областта да се познават лично. Та така де - вирус мирус няма. Цирк обаче, за крадене на пари има. Това е.

14

Анонимен

преди 3 години

В Бг ще се случи същото. Само въпрос на време е.И тогава ще се режат глави по улиците защото тази пacмина която не спазва никакви мерки трябва да умре.

13

няма какво да се лъж

преди 3 години

От Ломбардия заразата плъзва по целия свят. Случаи от Бразилия до Великобритания са свързани с региона.А ЗАЩО ТОВА СЕ ПОЗВОЛИ ОТ ВЛАСТИТЕ НА ИТАЛИЯ И ЕС?! Някой да поеме отговорност. Защото и ние си внесохме заразата, като пускахме куцо, кьораво и сакато.

12

Т.Шак

преди 3 години

Ами ето - изградили са си стадния имунитет и вече нямат нови заболели.А ние ще се влачим с години и в крайна сметка пак ще дадем толкова жертви, ако не и повече.По-добре Ломбардски сценарий, отколкото няколко години бавна агония.Не е зле Щабът да се замисли над това.

11

Анонимен

преди 3 години

Равносметката е, че сега ще вземат лъвския пай от европомощите. А баламурниците като нас...

10

Абе

преди 3 години

Жабари !

9

избирател

преди 3 години

Това изказване,на 2-ра позиция,от човек ли е писано?!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Затова оня ден само в Москва 48 починали от короната. Нищо не са победили руснаците.

7

do 2

преди 3 години

Колко дребнав, озлобен и *** трябва да си за да пожелаваш нещо такова?

6

Анонимен

преди 3 години

Руснаците пристигнаха в Бергамо, Ломбардия на 22.03.2020 г., победиха заразата за 45 дни и се прибраха в Русия като не дадоха нито един заразен, нито една жертва от своите екипи.

5

до 2

преди 3 години

На тебе, може би трябва да ти се пожелае, да останеше без работа и да умреш от глад. С корона вирус.

4

Русия

преди 3 години

Комици

3

До 1

преди 3 години

Продължавай да четеш всички статии за корона вируса.

2

Анонимен

преди 3 години

На *** дето ръсят тъпизми им пожелавам да се заразят с короната.

1

Курис Пичерядис

преди 3 години

Продължавайте всяка втора статия да е за коронавирус,продължавай те. .......