9

Анонимен

преди 3 години

Те тези "майки" на баби повече приличат... Пореден фарс...

8

Анонимен

преди 3 години

тия се побъркаха, от къде на къде с инфаркт ще си инвалид, или други такива глупости?

7

Анонимен

преди 3 години

Тези ТЕЛК комисии да някакъвждив ужас. На мен ми се наложи за пръв път в живота да опра до ТЕЛК за продължаване на болнични и се ужасих. Сега би трябвало още веднъж да мина през ТЕЛК за още 25 дни, но няма да го направя, заради начина,на работа на ТЕЛК. Примерно ако днес 19 юни ми изтича болничния, продължението ще го получа някъде около 27 юли, т.е. няма да ходя на работа без да знам дали ще ми дадат болничен и за колко дни. С групите за инвалидност е подобно.

6

ДДРОнег

преди 3 години

Много правилно е да се увеличи срока на решенията на ТЕЛК !!!Е, може би зависи за кои болести?!Но какъв е смисълът, за нелечими заболявания, за липса на крайници, да се явяваш на всеки две години, да доказваш, че не се е случило чудо и да си оздравял от нелечима болест или да ти поникнал нов крайник ???!!!Ще се облекчи работата на комисията и ще се спестят грижите на инвалидите !!!А за тези , които са се затюхкали за парите си - това ще спести пари!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Аз за моето здраво и право дете що не искам никой нищо да ми дава... Не ви стигат над 1000-та лева на месец, ей...Преди време стана ясно защо се вдига тоя шум: защото при навършване на пълнолетие на децата инвалиди им спират големите помощи и майките им вдигат вой до небето.

4

Ха-ха

преди 3 години

Това вече са превземки. Поднових си телковото решение през извънредното положение. Всичко и само по пощата. Изпратих си документите и от ТЕЛК ми изпратиха след една седмица ново решение

3

Е

преди 3 години

Сега кой ви яхна пак - корни, майчето ?????????????????????? Срещу колко ??????????????????????????????????????

2

А НЕ СТИГА ВЕЧЕ

преди 3 години

Изобщо не ми пишете за тея. НАГЛИ ДО БЕЗУМИЕ - искат ли и моята заплата да им дам - само за тях и само за тъмните. ПИСНА НИ, НАИСТИНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Бе

преди 3 години

пак ли тия? Що си мислят, че всички са им длъжни?