31

Анонимен

преди 3 години

Май на по-обикновените хора дават по 1800лв да се съгласят да ги обявят за болни от коронавирус и те не ги вземат много много, но на по-известните предлагат повече и те си се съгласяват .Къв коронавирус кви пет лева бе. Вървете да копаете на полето и нищо няма да ви лови.

30

123проба

преди 3 години

Прекалихте вече... Ути, и ти ли взе 3 бона?

29

Без

преди 3 години

До пак аз 15Само едно уточнение - това че има вирус и че за накои хора е опасен, не изключва даванетето на пари за засилване на статистиката. Същото като фондовете за земеделие - все едно да кажеш, че няма измамници на едро, само защото и честни фермери взимат по програмите. Истината е, че тотално се разми цялата информация за вируса, за откриването на заразени и статистиката като цяло. Ежедневно излиза противоречива инфопмация за всичко, всеки стана специалист. След време ще видим реално как е

28

Анонимен

преди 3 години

Чесън и свинско от диво прасе с африканска чума в къща на морето ! - е как няма да хванеш коронавирус.То направо се молиш да те пипне !

27

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден на матурите децата се бяха събрали пред училището толкова накуп , че игла да хвърлиш няма къде да падне ама на влизане през 2 метра разстояние и маски и шлемове и дезинфектанти и кво ли не.И родителите викат ! - много сме доволни от мерките за изолация ????Мисля си , тия нещо не са добре ! - лудницата е пълна.

26

Анонимен

преди 3 години

сега почваме поименно ли вече да съобщаваме кой има и кой няма корона?!? що за новини...

25

и аз да кажа

преди 3 години

Вирус има , дръжте се здраво за мерките , спазвайте ги .Ако ли - не , ще ви гази мечка и тогава ще се види кой кого , вируса вас , или вие него.

24

От троян

преди 3 години

Нямам температурата, не кашлям, нищо не ме боли, чувствам се добре. Но иначе съм болен от корона вирус. Защо ни занимавате с този. Поредният ВИП, който се прави на интересен!

23

Анонимен

преди 3 години

Аз силно се съмнявам, че БЪЧВАров се е заразил с коронавирус! НО АКО тоя дибелия го изкара тоя вирус,, ЗНАЧИ няма страшно, вируса е менте!

22

Ганка тъпче луканка

преди 3 години

До СлавчоДа ги питаме ама те отидоха във вечните ловни полета да си харчат 3500 -те лева.....

21

Анонимен

преди 3 години

Язък и аз разчитах на чесъна, ама явно не помага срещу тая пущина.

20

Анонимен

преди 3 години

До Скъпи са тестоветеПотвърждавам, PCR (открива активна инфекция) в Рамус на свободен прием е 100 лева. Предлагаха ми за още 20 лева да добавят Инфлуенца А и Б.За кръвния тест (открива прекарана инфекция) мислч, че ми казаха 37 лева, но не съм сигурен.

19

Анонимен

преди 3 години

добре, че беше коронавируса, че да чуем за тия хора... то сега явно модерно.

18

за съжаление

преди 3 години

Прави си, но аз никога не съм получавала направление за какъв то и да е тест, нито за грип, нито за скарлатина. Визирам децата. Все нямало, или то е късно, давай антибиотика. Сама съм си ги заплащала. За короната пак съм сигурна, че ще те накарат да си платиш.

17

Анонимен

преди 3 години

До Скъпи са тестоветеНе не нененененен - плащаш ли си осигуровките, ТЕСТА ти се полага. ТОВА Е от министерството на здравеопазването. Ай стига сме хранили *** човек....

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДен след това те търсят от министерството да ти се извиняват, кога ще е удобно да дойде екипа, ама моля Ви, недейте така с лошо....какво с добро човек, в къщи има 2 деца на 6 месеца, баща ми е на 70, махка ми на 65 МЕДИЦИНСКА СЕСТРА. РЗИ "Ами няма значение, че сте били контактна и сте била на смяна вчера - какво ви интересуват другите?!" БАЦЕ БАЦЕ БАЦЕ, добре че записах разговорите, ще се говори със Страсбург ;)

15

Скъпи са тестовете

преди 3 години

В рамус тест за ковид 19 PCR от 100 лв нагоре. Бързият тест е по-евтин - 45 лв. За антитела е 27лв. Не е евтино, ако се налага да се изследваш с бавния тест и още нямаш антитела. И ако цялото семейство е със съмнение, 400 лв заминаха. Ако наистина човек не се чувства добре и има съмнения че е корона, да прежали парите. Няма нищо сигурно в този свят. Спекулация има навсякъде. Този корона в нова икономическа отрасъл превърнаха, взеха ни свободата.

14

Анонимен

преди 3 години

До пак азБрат, това ти го казват от РЗИ - "ама нали нямате симптоми, за какво да ви тестваме" А КАЖИ МИ ЗА КАКВИ КАВАЛИ СТАВА ДУМА? Болен си, но не знаеш, ръсиш заразата наляво и надясно -- някой покрай тебе взима, че умира, кво праим?!? НОРМАЛЕН НЯМА В ТАЯ ДЪРЖАВА МОМЧЕ, за 2 лева ще те изядът жив. РЗИ ти затварят телефона с "РАЗХРАМЕ ЛИ СЕ ДА НЕ ЗВЪНИТЕ ПОВЕЧЕ?" ...ми не не се :)

13

Анонимен

преди 3 години

Плюенето по Ути да започне.Форумните дървени философи да запопват с теориите си

12

Анонимен

преди 3 години

Толкова трогателна статия с невероятно художествено заглавие...