9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2 Разбирам какво имаш предвид но в статията не се говори за злоупотреби а за това че водата била скъпа. Ако някой ползва незаконно вода и я разхищава това е друг въпрос, но не виждам той да е поставен в този контекст.Ако е така нека се сезира проблема по този начин но дали омбудсманката има дъно за подобно нещо. Не мисля. Омбудсман е най - безмислената и безполезна държавна длъжност.

8

Анонимен

преди 3 години

нищо им няма нека ги пишат че са болни от корона и шаба ще им даде по 5 хиляди лева да си пият ракия вместо вода

7

Анонимен

преди 3 години

Водна криза за мен означава липса на воден ресурс а не скъпа вода. какво се има предвид под водна криза с случая. На какво основание се твърди подобно нещо. Водата в Шумен открай време си е бая скъпичка Да не говорим за състоянието на водопровода. Но това не е само шуменски проблем както е известно. Така че изобщо не разбирам този напън и какво се сезира тук всъщност. Очевадните неща какво има да става никой не знае Но ние сме така- ще му мислим когато стане.

6

Хан Аспарух

преди 3 години

Омбудсманката се опива да прилича на Мая, т.е. да влиза от време на време в медийното пространство. И двете обаче просто се закачат на фалшиви и незначителни проблеми! Омбудсман това е длъжност за МНОГО ИНТИЛИГЕНТЕН И ШИРОКО СКРОЕН ЧОВЕК, който не обръща внимание на ежедневните битовизми.

5

Иван

преди 3 години

Важното е в Енево да има вода. Да се налочат и хубаво да се накрадат собствениците на автокъща Шапо и син. Страшно са долни и мчръсни.

4

Анонимен

преди 3 години

Много е смешна тази Герберастка калинка сложена от Тулупа за омбудсман само да имитира дейност.

3

Анонимен

преди 3 години

Източват водата на акерне, въртят някой общ водомер, като източиш хиляди кубици по 4 лв и си милионер след няколко месеца.

2

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се направи разчет как е ползвана водата от "Тича".

1

селтак с тумбак

преди 3 години

А заради този "бизнес план", надуха цената на водата, която дори и не е питейна. Работа, работа .... изработиха ни.