29

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВажното е, че си на пост. Така може да не се забележи какви простотии ръсиш.

28

Христо Христов

преди 3 години

До 30Оная дето не ти стига акъла да я вденеш.

27

Христо Христов

преди 3 години

До баба мараПо-лошо от излишен. ЕС на бюрократите на урсула е вреден!Да не зацравяме, че началото на Март ек се скара на Австрия за граничния контрол, а на 13 март се кара на тръмп що спрял полетите до шенген. Полетите от китай държавите с ценностите ги спряха чак втората половина на Март. И докато държавите се чудеха какво да правят с вируса, търтеите на урсула пишеха програми за имигрантите.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Каква цензура, другарю?

25

Анонимен

преди 3 години

"Тя призова ЕС да говори с един глас пред Китай и да поеме по-глобална отговорност, особено чрез насърчаване на демокрацията и правата на човека."И какъв по-добър начин да насърчиш демокрацията от налагане на цензура в интернет за цяла Германия.

24

баба мара

преди 3 години

тои не е крехък а излишен видя се че никои не беше подготвен здравните системиса построени на принципа на печалбата и видяхме резултата гробищата сепрепълниха какъв е извода всеки да се спасява поединично никакво капаро заваксина

23

Анонимен

преди 3 години

До ВетеринарЗабелязвам, че русофилите си служите с "факти", но доста поорязани откъм това какво значат те, как се е стигнало до тях и т.н. При това го правите с умисъл. Никой не те пита за нещо което да четат тия които вземат решения: тук става дума да докажете, че въобще можете да предложите нещо сносно. Ако не можете е много просто: нямате идея как да се направи по-добре.

22

Ветеринар

преди 3 години

До АнонименАз говоря за фактите . За алтернативи питай брюкселските въшки.Малко на дървен философ ми приличате . Все едно че алтернативи казани от "ветеринар" на анонимник в сайта днес.бг ще бъдат чути и изпълнени от Меркел .

21

Анонимен

преди 3 години

До ВетеринарВсички сте много умни, *** нещо не чувам какви са алтернативите. Малко на Радев ми приличате.

20

Ветеринар

преди 3 години

Права е бабата . ЕС прилича на улично куче мрасно и пълно с брюкселски кърлежи ... арабски въшки... африкански пърхут..... и източноевропейски тъмнокожи *** . В такова огромно количество,че едвам си стои на краката .Никой от гореизброените паразитии доброволно няма да спре да му точи кръвта на кученцето .... и ще е там до очакваната и скорошна смърт...

19

Анонимен

преди 3 години

До руския хибридникЗа какво "непримеане" говориш, руши? И какъв "граничен контрол" като вдигаха бунтове непрестанно? И какво щеше да стане ако всички пристигнали бяха останали в Гърция и Италия?

18

Анонимен

преди 3 години

До руския хибридник"Не знам къде да търся солидарността и, когато сочеше назидателно с пръст държавите, които искаха неприемане или поне граничен контрол за имигрантите, а година по-късно искаше от същите тези държави солидарност в приемането на върнати имигранти, понеже били преминали през тези държави...""Неприемането им" би означавало нарочно да ги издавят в Средиземно море. Знам, че руските варвари не биха се поколебали ...

17

Роза

преди 3 години

Тая баба какво прави още в политиката?Не се ли оля достатъчно?!

16

Праведен

преди 3 години

Крехък ще е, като ги напуска тия ислямисти

15

!

преди 3 години

Пандемията показа наистина колко е крехък ЕС. Време е България да влезе във всички структури на ЕС без значение каква цена ще трябва да платим. Време е Германия и Франция като наши водачи да направят Съединени Европейски Щати, по подобен начин както е в САЩ. Време е да се спрат тези национални интереси а трябва да има над национален съюз управляван от Вашингтон или Брюксел а всяка т.н "държава" да се превърнат в щати.

14

Китайска Чума Ухан

преди 3 години

откакто намалиха мерките вече не ходя просто с маска, а с P100 респиратор - иначе е много рисковано!!

13

Анонимен

преди 3 години

България си затвори областните граници но не си затвори външните граници, т.е. България се смята за Европейска страна, но не и пука изобщо за собствените ѝ граждани!

12

Анонимен

преди 3 години

По точно колко вреден е ЕС.

11

Анонимен

преди 3 години

До шкафчетои да ги държи на кой ще ги предаде,да си ги джурка докато е жива

10

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

е по-голема Пирадима и Робство и от Прототипа си - СССР! К0мундетата като ИзТреПерКел се чудят вече как да лъжат и мажат!!