24

Германец

преди 3 години

а коя цифра е изписана в заглавието или аз да се връщам в училище?---В заглавието има две цифри -- 1 и 0.Ще съм тук още 15-тина минути. Ако имате въпроси - питайте.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22И двамата с авторката сте за училище. Тя да научи числата, а Вие - разликата между число и цифра.

22

Анонимен

преди 3 години

а коя цифра е изписана в заглавието или аз да се връщам в училище?

21

Анонимен

преди 3 години

На вождът и чакалите му, веднага им светна как да оглозгат българския народ и материала е на лице. Другия път пак за гроб, още 4-ри годинки Ви желая - все така да сте! Та като няма никой на тяхните хотелчета за птички, ще е на границата с другите птички - мисирките!

20

православен патриот

преди 3 години

Ще ми съберете оная работа...нямам кола ,да ви пълня алчните гуши!!!!! И това ако не е геноцид и тормоз на народа !!!!

19

Радомир

преди 3 години

Избори идват, партийната каса трябва да се напълни за да може да финансираме. Всеки да си плати глобата, че шкафчето да се напълни.

18

Koko

преди 3 години

Потърсете ги в шкафчето на бойчето. Може и да успеете да ги съберете за 1 ден :D

17

гербисто-патриот

преди 3 години

Нека платците да си плащат глобите. Те глобите са затова, да се плащат. Ако платеца не си плати глобата да му вземат книжката.

16

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо, но си оправете отчетността, че ми ПИСНААААААА от ВАС. Два пъти платих една глоба /една и съща/ , в основание цитирах точно номера на фиша и датата и КАКВО си МИСЛИТЕ че се случи. Пак излиза че е неплатена. Нося в КАТ и НАП платежното, заверено от БАНКА. Документ , който важи и в съда и НИЩО., казаха ми да не ги занимавам едните - това им подава КАТ, другите, системата е в СОФИЯ.А става въпрос за едни 50 лева, но не мога да ги плащам всяка СЕДМИЦА. Най-накрая ЩЕ ВИ СЪДЯ! за ЕДНИ 500 х.

15

Анонимен

преди 3 години

Шкафчето е поопразнено. Трява да се пълни пак

14

истина

преди 3 години

Това е началото за събиране на глоби и държавно вземане.Сега на Митници, после блокаж за винетка, данък за колата, и данък сгради и такса смет.Няма да се пенсионираш ако не си платил дължимото на държавата. Накрая съдия изпълнител, и ще им изпразнят касата и жилището.Идват черни дни за пътните тарикати.

13

11

преди 3 години

Алооууу, поизтрий някоя и друга нула от заглавието, че няма толкоз мангизи!

12

Анонимен

преди 3 години

Защо всеки който няма дългове трябва да страда заради това че държавата не знае да си събере глобите . По този начин се бави обработката и нарастват опашките. Ако в един автобус има хора със задължения- всички чакат !! Да вземат парите от чекмеджето и..като робин худ Б *** да плати глобите

11

мак

преди 3 години

Който ще пътува в чужбина, ще плати. Останалите ще си траят, щом държавата е безпомощна.

10

m

преди 3 години

Системите на КАТ не работят!Стара глоба която съм платил, при спавка по ЕГН излиза неплатена, а по справка по номер на книжка излиза платена... Преди да предприемат подобни действия да си синхронизират системите!

9

Големият приблем

преди 3 години

Са фирмите на властта със самосвалите 44 т дето джиткат по "обществена работа" с по 100 км в час. Те си видят глобите на ангро или не ги плащат. Затова водачите им са нагли на пътя.

8

Анонимен

преди 3 години

Сто хиляди милиона, малиии

7

Анонимен

преди 3 години

до 2 и 3Тя като не е написала 100 000 млрд..... пак добре! ))))

6

офффффтопик

преди 3 години

Боже..."най-после ще имаме доказателства, че трябва търсим другаде проблема, а именно в "Пътна инфраструктура", каза още Диана Русинова."

5

Анонимен

преди 3 години

Плащай иначе няма Гърция!И спазвай правилника!