30

Полезна статия

преди 3 години

Е добре де, разбрахме, Салазар е лошият. *** кво станало с евреите дето отишли в Португалия, сприятелили ли са се със Салазар или бегом към САЩ? И сега Ню Йорк Таймс, тяхна собственост, тръби и пуска видео материали как "геройски загинал" Джордж Флойд. Известно е и как са превземали цели сгради в САЩ - купуват само едно жилище и настаняват в него черни - останалите продават ил напускат жилищата си по най-бързия начин.

29

Да кажа

преди 3 години

че IBM са правили перфокарти за концлагерите. Някой да каже IBM каква фирма са ?

28

Анонимен

преди 3 години

Една статийка в чест и благодарност на шефовете им - Евреите

27

...

преди 3 години

Епа добре е! А нашия свят има нужда от такива хора! И от много други! Но за жалост голяма част тия хора умират в мизерия и не почетени и забравени дори! Добре, че ние поне почетохме Левски и някой и друг борец за свобода (хайдук)! Лошото е, че колкото сме почели 100 пъти повече сме забравили и даже и не знаем за тях! Такова е предопределението на такива хора! Та затова дано да има друг свят където да си гледат кефа!

26

Неутрален

преди 3 години

Плаюат ли ви за да пишен антинационалсоциалистически статии? Вземете пишете малко за греховете на комунизма!

25

Скептик

преди 3 години

Ууууууууу

24

А дали...

преди 3 години

"Герой"

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХитлер е бил абсолютен първосигнален ***,ак,дори свястно образование не е имал!Той изби масово и пороби Европа!Да гори в ада това садистко чудовище!

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТук не пишат българи,пишат всякакви националности и платени ***,българите да са 2-3 човека максимум!

21

Анонимен

преди 3 години

А у нас,чалгаря Слави и Мая общата развяват знаци и знамена на ислямска държава,както и протестиращите майки,все хора развяващи знаците на ислямска държава и искат хората да им се вържат и да гласуват за тях!Да,ама не!

20

Анонимен

преди 3 години

Българите са коравосърдечни прости и озлобени кучета затова са и мразени в цяла Европа така и трябва да бъде.

19

Анонимен

преди 3 години

Всеки който е спасил човешки живот е герой.

18

читател

преди 3 години

Нормално е принципно, че е умрял като куче, евреите са неблагодарници, но като цяло не съм сигурен дали тази история не е поредната художествена измислица от серията за холокоста.

17

Българин

преди 3 години

Аре стига с тея еврейски буламачи, Хитлер просто им е забранил лихварството и ги е накарал да бачкат, затова до ден днешен е описан като сатана. Никой не е убивал в лагерите, работили са там. АКо е искал да ги убива е имало много по-ефективни методи. Много добър държавни, политик и човек си е бил, както и приятел на България! Ако не беше той и до днес Добруджа щеше да е влашка, а ако не беше терористичната червена отрова и Вардарско, Пиротско и голяма част от беломорието щяха да са си наши.

16

Император Си Дзинпин

преди 3 години

След като Премахна Белите с Био Супер Оръжието ми - Уханска Чума - продължавам с Евреи, Африканци, Арабели и т.н. Тази Планета Принадлежи на Чистата Китайска Раса!

15

Анонимен

преди 3 години

До Ole ArmstrongАбсолютно си прав! Германия е била за тях трън в очите, защото Хитлер изгони еврейските банкери, които бяха превърнали Ваймарската република в гето на разврата, лихварството и упадъка. Хитлер е бил жертвата в таз война, която са му сготили евреите и той само се е защитавал. Естествено, след като губи евреите пренаписват историята, както винаги и така до ден днешен милиарди хора по света вярват, че 6 милиона евреи били убити с Циклон Б газ, който е за дезинфекция от дрешни въшки

14

Ole Armstrong

преди 3 години

Не е имало никакъв холокост, лъжа е и целия свят вече го проумява, цялата история с тровене с газ, кремация и прераборка на костите на 6 милиона човека е налудничава, режисирана с помощта на евреите от Холивуд и евреите от Политбюро на СССР измислица. Не 6 милиона, а дори и 0,6 еврея не са обгазени и изпепелени. Доказателствата са навсякъде - Лойхтер Рипорт, Цунгел, Дейвид Коул (самия той евреин), показанията на над 75% от евреите от Яд Вашем центъра, които така удобно се замитат под килима.....

13

умните евреи

преди 3 години

От голям тарикатлък пак си вкараха автогол с тая статия!

12

88

преди 3 години

Единият спасил хиляди, а другият се опита да спаси милиарди от нашите хора, но чак сега оценяваме далновидността му.

11

хммм

преди 3 години

и защо са ги спасявали, те периодично ги трепят на по около 300г. тия, да горят в ада всичките