245

морския

преди 3 години

Живея във Варна и ако някой ми каже къде наоколо мога да отида на плаж без да затъна до гуша в л..ната от спуканата тръба ,'е му бъда благодарен.От паша дере до Евксиноград е майка плаче.

244

Иван

преди 3 години

на дива планина - да , по руиините - да, бетономорие - не! в Гърция на море !И не само аз така мисля....

243

Анонимен

преди 3 години

От 15 години изсипвам по една торба пари на Албена, всяко лято. Тази година нямам НИКАКВО желание ... да мее бътс 200... Чувствам се точно като в соца - прецакан и обиден. Омерзен съм от Държавата.

242

Анонимен

преди 3 години

Да, България е прекрасна, има златни пясъци, синьо море------За съжаление далтонизмът не се лекува...

241

Анонимен

преди 3 години

Според Мутафчиев порблема е в манталитета на българина------Мри!

240

оо/789

преди 3 години

Ние българите сме прекалено търпелив народ - 30 години ни правиха на гъ-з, мутрите ни плюеха в лицето, с крадени пари направиха от красивото ни крайбрежие смардлива бетонна джунгла, караха си скъпите джипове за стотици хиляди левове - крадени, смееха ни се, бяха голямата работа. Превърнаха България в Циганария и Чалгария. Е, който се смее последен се смее най-добре!

239

tony 70

преди 3 години

В Гърция докто започнат да рвботят както трябва.Непочистени стаи , намръцен персонал , сърдити сервитьори и една алчност . Гледам го един *** на плажа Смокиня четвърта година предлага за плажа храна но кетчуп и други екстри са само за в ресторанта.Става дума за ресторант който е на плпжа на Грин Лайф. Питам тези който преедаха шофьорският плаж Алепу като отворят хотела - стена тъпака Бойко ще им помогне ли с 60/40 тоя ***.

238

до 247

преди 3 години

И над един от Созополските плажове от години виси заплашително недовършен строен на един другар.Отвратителна гледка.

237

Созополски бряг

преди 3 години

Например Созопол се е превърнал в африкански град - мръсни улици, разбити тротоари, разхвърляни контейнери за *** навсякъде. Сега остава и да започне чалга тероризма и картинката ще е пълна.

236

Мислещ

преди 3 години

Абе щом вече виждам редовно и варненски и бургаски регистрации в гръцко значи положението е изпуснато. На Черноморието отдавна разчитат да излъжат и изстискат максимално туристите за един път - повече няма кой да се върне там при тия условия... Само че и ковид дойде и балъците силно намаляват

235

Сс

преди 3 години

Нужно ли е да подкрепим родния туризъм?Ха Ха Ха

234

Нема са плашите

преди 3 години

Проблемите на българския туризъм удрят ОСНОВНО кредитните хотелиери и дребните собственици . Тия дето си построиха хотелските комплекси с пари на приятелите си във власта и сега ги използват за да перат парите с неустановен произход на властимащите и тази година ще приключат на ПЛЮС . Без значение реално колко туриста са влезли в хотелите им.

233

Джон Ленин

преди 3 години

Миналото лято бях на Равда, имах добри спомени от 1998г. Сега е ужас.Презастроено. На плажа едно капанче продаваше бирата 4 лв. и 200 гр. цаца -8 лв.На другият край на България - Видин капаните продават цацата за 2.5 лв. , която идва от морето. В един рибен ресторант порция черноморска риба е 35 лв. а бутилка бяло вино - 80 лв. На Паралия-Гърция. Порция ципура - 5 ? , бутилка бяло вино - 0.500 мл. -3 евро. Обслужването е перфектно...

232

ами

преди 3 години

Съгласен съм,че тука е по красиво и от турските и от гръцките курорти(забележете,не споменавам плажове), бил съм там както и много от вас. Но защо тези хотелиери не искат да проумеят,че НЕ толкова красотата на съседките привлича българина,колкото умението на домакините да предразполагат гостите си и те като си харчат парите го правят с кеф.Колкото и лукс и красота на природата да се опитват да предлагат нашите,простащината,намусените физиономии на персонала,рекета на плажа са повод да бегаме...

231

Анонимен

преди 3 години

Нужно ли е да подкрепим родния туризъм?---------------------------родния туризъм да фалира.Аз ще харча в гърция.Не подкрепям бг мафията

230

аз

преди 3 години

Голямият мислител Мутафчиев ще каже ли с какво точно е помогнала държавата на тия дето отидоха в Гърция? Аз освен да ми дават данъците за някви дето не работят въпреки, че вдигнаха карантината друго не видях.

229

Джон Ленин

преди 3 години

До V 233 ...другарю , руснак...Беше 2005 г. .На власт дойдоха другарите от БКП /БСП , заедно с другарите от ДПС и царските особи ... Още на 2 месец им спряха евро финансийте , защото ги окрадоха - Батко и братко. Тогава от БКП / БСП дадоха на другаря Кънчо Стойчев 103 милиона евро и му "купиха" 1000 дка терен на самият морски бряг до Балчик по 0.50 лв. кв.м.за да си направи Голф Парк и да лобира за БКП и да дава фалшива социологическа прогноза чрез неговата ГАЛЪП ...

228

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам Гърция отколкото нашето бетон черноморие ,надутите цени и мутрите навсякъде

227

Анонимен

преди 3 години

Години не бях ходила на българското черноморие, но миналата година го направих. Останах приятно изненадана. Бях в малък хотел до Приморско, без ресторант, близо до плажа. Всеки има право да пътува и почива където иска, но тази година аз, и семейството ми, ще почиваме в България.

226

Радо

преди 3 години

Като няма да им дойдат тази година пияните англичани и се сетиха да реват за българските туристи, само че няма как да стане.Каквото и да ни говорят истината е, че нашето море е преди всичко бетон, хотели-мастодонти, замразена риба кой знае от кое море и кога, гъчканица на плажа с тарикатщини в цените за чадър и т.н.Добре, че можем да пътуваме и да избираме други по-удачни места.