74

Анонимен

преди 3 години

Гройсман е фамилия, носена от евреи. Нормално е да ги учи да убиват...То на тия само кръв им е в главата.

73

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Дейвид Гросман нвзабавно да бъде командирован в БГ да обучава нашите полицаи.....

72

Бай Иван

преди 3 години

В сащ има милиони азиатци, защо не ги стреля тях полицията масово, дали причината е, че определени групи с повече меланин в кожата просто не могат да се контролират по друг начин ;) ???

71

Анонимен

преди 3 години

Черните май му ни в чикаго за един уикенд убиват повече отклолкото полицията в САЩ за цяла година.

70

Анонимен

преди 3 години

"Жертвите са предимно тъмнокожи."Това е чиста лъжа. Повече бели са убити от полицията въпреки че черните извършват 10 пъти повече престъпления и се бият сполицята 100 пъти повече.

69

Аасд

преди 3 години

До 39Прехвалената ти Швейцария е ЦИТАДЕЛАТА на световните банкстери.Затова е добре.само като пример-в Базел има една не особено афиширана банка , BIS- Bank of International Statements, po narodnomu-Maikata na VSICKI NACIONALNI BANKI po sveta,bez 5...на Куба,Иран,С.Корея,Венецуела и мисля че Суданската бе петата.Ах...,как точно се припокриват,със списъка на демонизираните страни...BIS е собственост на Ротшилдите.Логически погледнаКъм това добави,че OTAN епреторянската гвардия на банкстерите.

68

Поли'с офисър

преди 3 години

Дейвид Гросман ще бъде уволнен. Реформираната ни полиция няма нужда от такива като него . Брутални грубияни. А за да се приведат новите ни полицейски сили в нов съвременен вид на негово място ще бъде назначена баба Мюриел , която ще учи полицаите на плетене на чорапи и бродиране , за да запълват с нещо полезно дългите си скучни дежурства . Чакаме отговор и на поканата ни към Икебаната от БГ за да научи полицаите на основните движения на гъ** при патрулиране и как да "събират съчки" ....

67

Анонимен

преди 3 години

Значи какви сте *** : Жертвите са предимно тъмнокожи. ДА АМА НЕ *** ДРАСКАЩDeaths Due to Use of Lethal Force in 17 NVDRS States, 20092012 :Victims were majority white (52%) but disproportionately black (32%) with a fatality rate 2.8 times higher among blacks than whites. Most victims were reported to be armed (83%); however, black victims were more likely to be unarmed (14.8%) than white (9.4%) or Hispanic (5.8%) victims.*** фустата ***, научи се да четеш .....

66

Гангста парадайс

преди 3 години

Явно на афроамериканските наркодилъри,обирджии и всякакви други гангстерчета с кило злато около врата и нелегален пищов в изсулените до коленете *** им е омръзнало полицаите да ги стрелят.Що не пишете колко от тези 166 убити от полицаи са били със чисто съдебно досие ?А колко са гражданите убите при въоръжени обири и престрелки на чееерни престъпници?Ами вземете им оръжието на полицаите ,даите им по един воден пистолет и ги пратете на снощната стрелба в търговския комплекс в Далас например.

65

Анонимен

преди 3 години

Те и нашите бият-90 годишни старци,които са си убили котката!!Ама като ги набарат команчите,гледат като мишоци!Бяха 2 патрулки с по 4 тулупа и сложиха белезници на бабата и дядото с горди усмивки!Как не му счупиха ръката на дядото,като му извиваха ръцете-още се чудя!!

64

Анонимен

преди 3 години

Ами да спрат да убиват и да се оставят да ги шамаросват и трепят техните чeрнилки, точно както е тук, в БГ. Аз лично бих предпочел да имаме американска полиция, отколкото сегашната шкембелийска, дето който ги хване, той ги бие, че и униформите им късат.

63

1

преди 3 години

До Анонимен"В Белене вкарваха престъпниците и корумпираните чиновници"Комунистическата партия определяше идейните врагове на Комунизма за най-опасните престъпници. Всъщност това беше и основния контингент в Белене.

62

Тео

преди 3 години

Ако тия трябва да са ни еталон за пример ... еати еталона! На времето адаша пита как ще ги стигнем - тогава беше, адаш! Почивай в мир, но сега са се превърнали в световния отходник на всякакви извратени движения и идеи!

61

От САЩ

преди 3 години

Това е Сopocoидна пропаганда! ТОТАЛНА ЛЪЖА!Души убити от полицаи след престрелка:2017:Бели: 457Черни: 223Мексинци: 179Други: 44Неясен произход: 842018:Бели: 399Черни: 209Мексинци: 148Други: 36Неясен произход: 2042019:Бели: 370Черни: 235Мексинци: 158Други: 39Неясен произход: 2022020 до момента:Бели: 172Черни: 88Мексинци: 57Други: 14Неясен произход: 98

60

Анонимен

преди 3 години

От тези над 1000 убити средногодишно от полицаи в САЩ, само в 1 до 3 случея се доказва че са в следствие на превишаване на сила и полицаите са осъдени. Как точно ще защитаваш и влизаш в диалог с подивели дрогирани гангстери стрелящи по теб?

59

Анонимен

преди 3 години

Борбата с престъпността е война, а войната не е място за розови пеперудки, там трябва да си мъж, изисква се смелост и дълг, нещо не непозната либерастите. Когато стрелят по теб, избора е само един - ти или той. Аз няма да застана на страната на престъпниците, те са лошите, те са социопатите, те трябва да бъда залавяни и наказвани. Един истински полицай служи на обществото и трябва да бъде подкрепен, а не да бъде обиждан и наказван!

58

Анонимен

преди 3 години

Либерастките лъжи и простотии сякаш нямат края! Тъкмо си мислиш, че няма как да паднат по-ниско и те го правят. Сега на прицел са полицаите, създава се мегапроблем, който реално не съществува, но след продъжителни мозъчни промивки, обществото ще отпусне милиарди на точните НПО да борят до безкрай с проблема. Полицаи убивали престъпници? А трябва да е обратното очевидно, полицията трябва да се предава и бяга - новия еталон, новия морал, да живеят престъпниците, смърт за полицаите.

57

Анонимен

преди 3 години

Между другото много повече тъмнокожи биват убивани от други тъмнокожи отколкото от полицаи. Това е факт. Иначе полицията както всичко в живота и природата се променя. Хората живееха много по-мирно преди и функцията на полицията бе да помага и съблюдава. Но днес не е така. Хората не си остават колите и къщите отключени както преди защото ги е страх - ами същото е и с полицаите. И тях ги е страх за собственният им живот.

56

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

В страна където срещу честна дума можеш да се зтдобиеш с вагон оръжеен арсенал, полицията да работи толерантно е загуба на време и пълна безмислица.

55

Анонимен

преди 3 години

"Всяка година в САЩ има между 1000 и 1600 души, убити от полицаи. Жертвите са предимно тъмнокожи"Абсолютна и тотална лъжа. Статистиките са на сайтовете на институции като ФБР и Министерство на правосъдието. Въпросът ми към днесаджиите е защо публикувате фалшиви новини и кой ви плаща за това?