11

Хохохоооо...

преди 3 години

АБЕ ТОВА Е ПАРТИЯ "***" ", БЕ.....ХАХАХААА. ЩО, СЕ ЧУДИТЕ????

10

Мечката

преди 4 години

Аре бе, пак ли тоя клоун Копейкин?То неговите вече го видяха ква мазна *** е, целяща да се налапа. И вече успя де, къщи, апартаменти, коли. Ама му се иска повече на новия Волен.

9

Кучкар

преди 4 години

Абе Копейкин си пази гърба, къщата апартамента и новата кола. С право е недоволен Костя. Виж другите хайлязи какво точно правят там не знам. Костя, въпрос към теб: как партия с 1% доверие в българският народ иска властта? И още нещо...лъжец ли е Владимир Павлов от бургаската структура? Остани си със здраве!

8

Гост

преди 4 години

Тук както винаги е пълно с *** на властта. В момента в София има над 20 000 протестиращи. Който не вярвя нека види в Youtube.

7

cvbv

преди 4 години

Оставете хората да работят - нищо, че им плащат в рубли. Все ще имат за водка и сельодка. :)))

6

V

преди 4 години

Според мен единствено възраждане предлагат нещо по различно от мизерията която ни предлагат другите. А й България не е редно да се управлява от посолствата я на Америка ,я на Германия .Не виждам нещо по различно да предлагат другите.

5

Копейкин

преди 4 години

Да здраствует ***!Я зе ка Ша си протестиркам ,оти си отмъкнах малко /тютю-тютю/партийни парички,денги,мъни и се обзаведох с нова къща за гости,хапартам,ентче и колица за сметка на ***!!!

4

Анонимен

преди 4 години

По цял свят хората протестират и се бунтуват срещу тиранията, само българите се спотайват и мишкуват, все едно вече са чипирани. Тапи селски трътки.

3

К'ВИ са пък ТИЯ

преди 4 години

"Възрожденски"...Шок и ужасььь...сълзи и сопололи....

2

Баце...Въхььь...

преди 4 години

*** много са бреее...УЖАСьььь!Ша си заровя главЪтЪ у пясъкЪ...

1

тулуп към Възраждане

преди 4 години

Альоууу...*** от "Възражданеее"...да Го ...!!!!!