24

Анонимен

преди 3 години

Тия само слушат какво се говори отвъд океана и само го повтарят. И БАН, както и много други неща в България, трябва да изчезнат или сериозно да се реформират.

23

Анонимен

преди 3 години

Някой си бил професор, а жена му била доцент. Какво странно виждате в това? В БАН е така, навързани са като свински черва. Ако си нямаш друга работа, опитай се да направиш нещо, ако не си част от шуробаджанашката дружина.

22

Анонимен

преди 3 години

До АСЕН ИЛИЕВ /13/Да, ама жена му е доцент в БАН.От студентските си години чак досега, над 60-годишна възраст, преразказва все едно и също, което е видяла на студентска експедиция преди 45-46 години. Става въпрос за начина, по който живеят каракачаните.А, да! написала е и едно кратко материалче, в което разказва що е това другарски съд, но не е ясно какво отношение има това към темата по която пише /преразказва/ цял живот - каракачаните. *** е доцент!Така че, чуя ли да се спомене БАН ......

21

Не ме разсмивайте

преди 3 години

БАН ?

20

До 20

преди 3 години

Дака е, но съм чувал, пък то се и вижда че в други държави се крадът до 20% а тука процента на откраднати пари винаги е над 90!!! И почти винаги достига до 95%!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Парадокса е че една икономика, ще се възстанови много по-бързо от криза, без държавни намеси и ще излезе от нея много по-силна и адаптивна.

18

Жоро кеца

преди 3 години

Ъ?

17

Анонимен

преди 3 години

До .!.Когато държавни бюрократи разпределят едни пари, винаги има сериозен теч и това не е патент на България, това си е правило.

16

.!.

преди 3 години

честно казано каквито и пари да дойдат в БГ по каквито и фондове и програми, то те вече са разпределени! Още преди да дойдат! Да речем, че 10 човека ще вземат над 95% от всичките дошли по тази линия пари! Останалите просто ще ги връщаме и хоро ще играем! Това не го казвам за да дразня! Просто изказвам неоспорими факти! Които вече не 100 пъти видяхме и потвърдихме и изживяхме! Та така! Радвайте се на сегашното ни оправление! И да нарочно го написах с 'о' отрпед да се сещате!!!

15

До 16 умпендар

преди 3 години

Не се сърдя,но ако се окажат прав...

14

Анонимен

преди 3 години

Поредния изветрял политикономист мразещ свободния пазар и възхваляващ свърхрегулациите и пряка държавна намеса в икономиката. Именно заради такива "титани на мисълта" Европа ще се възстанови много по-бавно от останалия свят, видяхме същото и след финансовата криза. Относно великия зелен евро пакт, той ще глътне огромни средства, без особен икономически ефект, типичен пример от миналото са субсидираните ултра скъпи и неефективни фотоволтаици и до някъде перки.

13

Анонимен

преди 3 години

До Глупендар Верно си Глупендар. Не ми се сърди, сам си се кръстило така ти.

12

Глупендар

преди 3 години

Без да съм икономист,мога да твърдя....само да открият лекарство или ваксина, очаквайте около зимата,всичко ще се оправи.

11

Ха-ха

преди 3 години

Продавам кокошки ...

10

ГЕРБ, брато...

преди 3 години

Пропадна новостроящ се участък от магистрала "Европа.Участък от новостроящата се магистрала "Европа", която трябва да свърже България и Сърбия, пропадна. Това става ясно от снимка, разпространена в интернет.

9

гост

преди 3 години

БАН-башка икономисти демек.

8

L.

преди 3 години

Та, български метеоролог станал шаман на индианско племе.Питали го индианците каква ще е зимата тази година.Той понеже никога не познавал, казал че ще е тежка, та поне дърва да си съберат.Ама питал и той за всеки случай американските метеоролози за по сигурно и те му казали страшна зима идва!-Абе, как познавате каква ще е зимата?-Гледаме индианците тази година цяла есен дърва мъкнат.

7

L.

преди 3 години

То стана като вица дето български метеоролог станал шаман на индианско племе.

6

Joko

преди 3 години

Искре, една *** мислила, мислила и умряла...

5

Диагноза

преди 3 години

Каквото е излязло от БАН , винаги е било срам ! От склеротиците в БАН , които през живота си не са пипали някаква работа, а само са си чоплели носа пред бюрото докато са преписвали някоя статия в чуждо списание, как можем да очакваме да ни кажат нещо смислено ??? Я, стига с тези псевдо-учени, моля !!! Нали същите поплювковци са давали акъл 50 г. на комунистите ,за да фалират България 3-4 пъти ???