117

777-777-7777

преди 3 години

Фалшива новина ! Такъв случай - НЯМА ! И не ми изстривайте написаното !!!

116

До 108

преди 3 години

Е нали уж много лошо било там.. ??!

115

Анонимен

преди 3 години

А дано и в България 1 милион! Е не $ а лв. да видим как бързо се регулира населението по мирен път - без войни!

114

Спокоен

преди 3 години

До azТи никога не си стъпвал в УСА. И лъжеш! В момента наследниците на 70-годишния имат точно две опции: Или му плащат към застрахователя или се отказват от наследство ако човека няма имущество за толкова пари.

113

Ели

преди 3 години

До azЗависи, застраховката невинаги покрива всичките процедури или 100% -та от цената. Мен периодично ме суровакат със сметки отказани от застраховката. Редовно се връщам в България за да си правя прегледи, които не са спешни. (Винаги имам уж добра застраховка.)

112

Lan

преди 3 години

az, ми идея нямаш от застраховане - нито една нормална застраховка няма да покрие такъв размер на лечението. Застраховката е до определена сума - точно както ти е Каското и за определени рискове - както ти е за жилището. *** ти не си кола и не си къща...твоето тяло не се движи по застрахователен план и ДА, цените за лечение са безбожни, това е нормално. Този човек и децата му са заробени доживот...

111

Lan

преди 3 години

107 Абе, ами да - точно така е :) 250 хил. затворници и почти два милиона бездомни (голяма част от тях живеещи в каравани). 21 век - деца се раждат и живеят така. А истината е, че системата на здравеопазването е толкова зле, че дори и с идеална застраховка, пак е по-зле от тук! Приятелка отиде да се оперира в Индия...защото в САЩ отлагат животоспасяващата операция с близо месец. Хората отиват за пари...и заради мечтата. Ако сравняваш с Латинска Америка - да, по-добре е! От България - не е!

110

гост

преди 3 години

Това са ненормални цени. Какви доходи трябва да имаш, какви осигуровки, за да може да ти се покрият леченията. Това са само 2 месеца от годината, а за останалите 10 месеца какви суми ще иска здравната им каса?

109

WoW

преди 3 години

Този ако не е бил милионер, а обикновен американец, то е трябвало да го оставят да си умре. Тези пари вероятно няма да му ги покрие застраховката и всичките му пенсионни средства ще заминат. Това 70 годишен човек да работи в Уендис за да си изплаща дълговете към здравната каса е много тъжна гледка. Виждал съм го . Оставя едно такова неприятно чувство.

108

1

преди 3 години

До Анонименмръсен ***, русия изнася революции, Мексико е била в СИВ, още им се привиждат петолъчки

107

az

преди 3 години

това е сметката , но човека няма да плати нито стотинка - написано ви е - застрахователя плаща ( у нас касата ) - просто различни системи. Разликата е че там ако нямаш застраховка гориш яко , докато тука касата лекува всякаква *** за сметка на нас данъкоплатците

106

Ванката

преди 3 години

И нас тва ни чака, като направят следващата реформа в здравеоМазването. Само застрахователи и адвокати ще спечелят от нея.

105

Анонимен

преди 3 години

До Абе 107 да не забравяме ,че благодарение на САЩ , голяма част от Южна Америка е превърната в едно блато от престъпност , производство на наркотици , нелегални армии . И хората предпочитат да се махнат оттам и да бягат към САЩ -къде другаде . Ако извадят късмет , ще си намерят някаква работа , което ще е в пъти по-добре от живота им в собствените държави . Едва ли някой мисли , ако е болен какво ще става и така нататък

104

Абе

преди 3 години

Тук някой ако чете "вещите и дълбокомислени" коментари, може да си помисли, че Щатите са пълни с болни и умиращи без никаква помощ хора, които не могат да платят, за да бъдат лекувани ! В такъв случай защо толкова много напират натам, не е ясно, вие ще го обясните ли...?

103

д-р Хаус

преди 3 години

1 милион?!?Тея доктори да не са му правили клизма бе.

102

ДДРОнег

преди 3 години

Че то за толквоа пари, по-добре да ме оставят да умра, тия луди ли са ???!!!Май лечението от корона-вируса става както лечението от рак - просто бизнес ?!

101

Анонимен

преди 3 години

И това показва , че има нещо много сбъркано в системата на управление на САЩ . То бива алчност , ама чак толкова не бива Първи са по БВП в света , висок жизнен стандарт - и още не знам си какво . Много държави по света със стотици пъти по-малко БВП имат достъпно здравно осигуряване , хората имат достъп до медицински грижи и лечение , без да им взимат и последната стотинка

100

Анонимен

преди 3 години

До Lan 103 Така е , кошмарно е да се разболее човек в САЩ . Никаква грижа за хората . Ако имаш пари да плащаш . То най-добрите застрахователни планове не са за обикновените работещи .при тях , един от най-сигурните начини да остане човек бездомен , да му вземе всичко банката , е някой в семейството да се разболее тежко А за Ковид специално , ако правителството не ги отпусне тези милиарди , ще имат много , много повече починали , малцина ще търсят медицинска помощ

99

Lan

преди 3 години

102, да, сега може и правителството да помогне, но това им е ежедневен проблем и е една от причините милиони хора да живеят в бедност...Пропагандата на соц-а работеше грешно...трябваше организирани екскурзии до "караванните" им градове, щеше да е много по-успешно от пълната изолация.

98

Анонимен

преди 3 години

Казва застрахователят примерно " - да лечението ти с разните му там лекарства го поемаме " , ама стерилната стая - не , и плащаме само 5 дни в реанимацията " , че и " последна грижа" . Братко искаме си парите за тези нещица "Спасението за тези хора е , Тръмп и компания да са отпуснали 100-200 млрд, каквито намерения имаше и да отиват по сметките на застрахователите .