45

Скептик

преди 3 години

До 39Как вадиш процент от нещо, което не знаеш колко е?

44

Сериозния

преди 3 години

Мостри (хубава думичка) се пазят за сравнение и анализи и явно имат стратегическа информация. Например за производство на ваксини, които почнаха да се поръчват с милиарди. Например за датиране на вируса, ако някой провежда разследване. Много логично една мощна държава ще си пази информацията за себе си.

43

Зевзек

преди 3 години

До 43Докато не прочетеш някъде по заглавната страница на този сайт, че е спонсориран дългосрочно от Сорос, все ще има шансове да прочиташ от време на време и такива статии. Дори да е много рядко.

42

А сега сериозно

преди 3 години

""На кого е нужно да създава вирус с 1% смъртност, попита Кълвачев"Въпреки че съм напълно съгласен с всичко казано от доктора, тази му констатация не издържа логичния тест. Това че смъртността му не апокалипнична, не доказва че не изкуствен и изпуснат от Ухан в ранен стадий на разработка. А това че всички семпъли в Ухан са унищожени, и не се допусна международна проверка, навява съмнения. Не, че непремено е изкуствено създаден. Тръмп също не е казвал подобно нещо- а че е изпуснат от Ухан лаб

41

Анонимен

преди 3 години

Чак не ми се вярва, че в сайта е дадена гласност на нормален човек. Разбира се в коментарите троловете уж ужасени от как беше... "коварната и най-страшна болест коронавирус" са се разсмърдели за стринките и тетките си, но колкото и да повтарят едно и също широката общественост не мисли като тях.

40

Анонимен

преди 3 години

Един от рядко нормалните в България! Останалите зомбита членуват в сектата на маските и не забравят да си пуснат телевизорчето всеки ден!

39

Евентуално :)

преди 3 години

"На кого е нужно да създава вирус с 1% смъртност, попита Кълвачев"- Именно, нищо не е създавано, това съществува отдавна(грипна настинка)! Но разпространено и използвано за тотален експеримент(незнайно от кои велики сили в сянка) за измерване на интелекта на човечеството и финансови преустройства в световен мащаб! Е, екперимента е успешен-85% от хората са *** :) За финансовата страна никога няма да разберем, ако не са ни подготвили нещо наистина страшно.....

38

Анонимен

преди 3 години

1% ли, как пък не.Има два варианта - процент от населението и процент от заразените, но и в двата случая няма 1% смъртност. Като процент от заразените е много повече, за Европа досега е 9,8% смъртност, но в Западна Европа е много повече. Във Франция е 18,8% смъртност. Като процент от цялото население засега е 0,0055% от населението. В Белгия, която е втора по смъртност в света на човек от населението след Сан Марино, починалите от вируса са 0,0833% от населението, т.е. също много далеч от 1%.

37

За вирусите

преди 3 години

Следете за биологичната война кой пруска от горе и кой внася вируси.Абе тия вируси що не удариха политиците и събранието странно.Значи вирусите се управляват.

36

Анонимен

преди 3 години

Вирусолог-вирусовъд докладва на обществото: Вирусът е много добре, храни се редовно, изхожда се, размножава се много успешно. Гостоприемникът човек се влошава, но вече успешно предаде вируса и няма опасност вирусът да умре и да ичезне.

35

Анонимен

преди 3 години

Този лекар ли е, вирусовъд ли е? Гъбар ли е? За такива вирусовъди човекът е само среда за отглеждане на техните вируси, които изучават.

34

Анонимен

преди 3 години

По време на война процента на смъртност от този вирус няма да 1% ами ще е поне 10 пъти повече. Поради лошатта хигиена, лошата храна, лошото медицинско обслужване и лошите условия за живот. Така че професора има много здраве с нелепите си разсъждения за произхода му.

33

Анонимен

преди 3 години

Освен това, за какво му е на някой да създава нещо, което има 1% смъртност, кому е необходимо това?Ами то при война от 300 патрона 1 убива човек, но това значи ли че трябва да задаваме въпроса кому е необходимо това?

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1% ли?Това какъв % е от населението на Франция е, която е около 60млн.Умрелите хора от старост не се ли отчитат спрямо цялото население.Да не би да ги отчитат спрямо някакви си регистрирани, я не манипулирай.

31

Анонимен

преди 3 години

Всеки вирусолог изказва свое мнение което е различно от мнението на другите вирусолози. Явно вируса не е добре изучен и познат и сега всеки вирусолог има поле за изява в медиите колкото да си начеше тщеславието. Вече не ги слушам изобщо.

30

Анонимен

преди 3 години

До ПроблемИменно в тестовете е проблема. Корона вирус може да се докаже на електронен микроскоп според науката, когато му се видят коронките от картинките. Това с тия тестове ме съмнява и лично аз нямам доверие вече на нищо не вярвам на лекарите.

29

Проблем

преди 3 години

Проблема са тестовете създават грешно впечатление понеже са неточни, а и неможеш да тестваш всички хораНа мен ми приличат на търговски продукт повече

28

Анонимен

преди 3 години

1% ли? Във Франция над 18% от регистрираните с коронавируса са починали.

27

Анонимен

преди 3 години

Зависи, както казват американците: it depends on. Всеки случай управляващите използваха ИП да вземат печелившите бизнеси от едни, включително с арестуването им и предаване на прокуратурата, с цел прехвърлянето на благата в ръцете на нови, близки до управлението хора. Това ще породи жажда за мъст и при падане на правителството ще има реванш. Прокуратурата постъпи като маша на управляващите и нищо чудно при смяна на властта тя да бъде върната в Министерството на правосъдието.

26

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканП'апагал си, затова пишеш едни и същи глупости.