56

kxxxx

преди 3 години

е, продължавайте да обвинявате българките а не държавата и ние просто ще я напуснем, отворковци. Единствено и само вината е на държавата и то съзнателно, целенасочено провежда политика на геноцид. Така че и да лаете деца няма да раждаме с тази политика, нали това искате, съгласни сме и ще ви я оставим държавата на вас и социалните щом децата ни са в техните ръце, това обаче не се отнася за малцинствата, тази политика е само към българите. така да е, нека си се размножават малцинствата, нека си имат 100деца, нека ние изчезваме, няма проблем.

55

Анонимен

преди 3 години

До 64Стига си се фукал, че с такова си се захранвал.

54

Анонимен

преди 3 години

Може да има нещо обще с простите кърджалийски ... нещо си, дето каза премиеринЪТ, знае ои човек.

53

Гост

преди 3 години

Повечето българки с няколко аборти зад гърбовете си предпочитат да имат кучета, котки и кариера, отколкото да раждат деца. Следователно повечето българки имат сбъркани "ценности".

52

Гост

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоВ долината на...дългите гащиАми като българката носи прашки, а не нормално женско бельо, как после да забременява и да има деца? Моралът на българката е западнал. И в никакъв случай не ме разбирай погрешно. За българската демографска катастрофа сме виновни самите ние, българите, а не турците. Ние сме си виновни,че българките не искат да раждат деца.

51

Гост

преди 3 години

До pfИмам едно младо семейство което има момиче на 3 г. Като ги питах мислят ли за второ,отговорът на момичето беше не.И аз познавам такова младо българско семейство, живеещо на семейни начала и което има момиченце е 3 години и почти 10 месеца. Това семейство също има пари и възможности за второ дете, но майката не иска второ.

50

Гост

преди 3 години

До yesХайде сега, стига си обвинявал Българската Държава за това, че повечето българки са лекички женички без капка морал и съвест, същите тези българки, които имат зад гърбовете си повече от 1 аборт и които предпочитат повече кучета, котки и кариера , но не и да раждат българчета. Изключвам онези българки, които искат да имат деца, но не могат да имат поради гинекологично заболяване.

49

Гост

преди 3 години

До Деяно аз иначе съм етнически българин и се гордея с товаПо - добре е да се радваш, че си българин, а не да се гордееш.

48

Гост

преди 3 години

Всичко лошо, което се случва на България е заради софийския квартал Лозенец! От там идват всички извратени гадости, които вляят много зле на цялото българско общество, народ и държава! В Лозенец се намира и американското посолство, което заедно с бг безродниците върши отвратителната си цел! Там са идолите на еманципираните български женички, които благоволяват да имат дете след 31 години ( една руса еманципирана патица от Лозенец роди след 31 години и до ден днешен не благоволява да има дете)

47

Гост

преди 3 години

Аборти по собствено желание на жената, за съжаление, е имало и през комунизма. За съжаление и в съвременна, демократична, проевропейска ЕС България има аборти. България е на последно място в Ес по българска раждаемост, на второ място след Франция по най- голям брой деца ( сиреч ко.пелета), родени БЕЗ брак , на трето или четвърто място в Европа по аборти!

46

Анонимен

преди 3 години

За да бъдеш пророк, трябва да си пророкувал нещо, а такъв, който не е пророкувал нищо, не е никакъв пророк, а обикновен измамник

45

Анонимен

преди 3 години

Това означава ли че, турското население нараства!?

44

Kubilay

преди 3 години

Пророкът (сав) казва в един хадис: Посей семето! Дори да виждаш края на света, посей семето!

43

Анонимен

преди 3 години

До tcПравилно мислиш!Сега хората са натъпкани в големите градове и правят максимум 2 деца, защото са в кутийки.Навремето хората са живеели на село, имали са имот и ниви, както и пространство, съответно са правили много деца.Дядо ми който е бил сержант през ВСВ е направил цели 7 деца, сега това ни се струва смешно, но тогава са правили много деца....:)

42

pf

преди 3 години

Имам едно младо семейство което има момиче на 3 г. Като ги питах мислят ли за второ,отговорът на момичето беше не. И не защото нямат пари за още едно дете. А защото тя си е седяла 3 г вкъщи да го гледа и вече не издържала по-цял ден вкъщи. И ако си направели второ е трябвало още 3 г да си седи пак у тях. Вече животът е по-динамичен и интересен и хората искат да излизат,да се забавляват,а не да са вързани вкъщи.

41

Анонимен

преди 3 години

В момента турските райони в БГ са държава в държавата, абсолютни автономии, при това не внасят и лев в хазната и изцяло са на наша издръжка. българина като внесе 2 лв в хазната - 1.50 отиват за дпс районите.Щото ако не им дадеш ходят и се жалват на бай ердоган и той размахва пръст на Боко и оня се н...а от страх.Златна Добруджа се държи от турци и хранят с най качествена пшеница турция, т.е. пак сме същия вилает на турция както и 500г благодарение на продажника мутра ББ.

40

Майкаиндия

преди 3 години

Индийци и Пакистанци. Обрезани пенисси.

39

bayyy

преди 3 години

като се сетя че гласувах за герберската мутра щото каза че ще спре дпс, започна с нагла лъжа та до днес, ама като гледам на раята не и пука щом повече от 10г го крепи.Затова бегане и вече 20г никакво стъпване в БГ, изхвърляш всичко на български, децата да не знаят къде е тази държава и я оставяш на раята да се дупи на дпс, щом толко години така им харесва, нека е волята им.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ами и вие правете по-вече деца а не да се въздържате да се увеличава бг народ вие делите бг на части от сортове на народа си това му казвате демокрация по европейски

37

yes

преди 3 години

българите не раждат защото политиката на държавата е такава - да ги мачка и да ги принуждава да бягат, ако не си разбрал на боко българи не му трябват щото го крепят турците с ***, а по-му е изгодно да сме навън и оттам да наливаме готови пари в държавата и после кат се пенсионираме да се върнем пак с чуждите пенсии да ги харчим у държавата му. Въпрос на политика е колко деца ще имаш а не на желание, земи размърдай кухата си герберска тиква.