50

Военен

преди 3 години

До АнонименНе става дума за плашне вече. На Кимчо му се иска СКорея да дръпне като ЮКорея или поне като Китай или даже Виетнам, та му се плаче. И знае много добре че само Тръмп му е шанса за това. Само дето си мисли че може да преметне Тръмп, както предните президенти на САЩ бяха премятани.

49

Анонимен

преди 3 години

А Северна Корея,трябва ли да вижда някакви ползи от администрацията на САЩ ?

48

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да уплаши Ким !!!! Защото ще размаха ядрената гьостерица!!!

47

Щерю

преди 3 години

Тия терористи-комунисти не си виждат гладните заадници - тръгнали САЩ да обсъждат...

46

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНе можеш и да четеш. Аз ти казвам, че си неграмотен, но не подозирах, че не можеш и лесен за схващане текст да прочетеш и разбереш.Отивай да ибрикчийстваш на любимите ти диктатури, руши .....

45

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовСамо чугунен комунистически мозък си мисли, че натрупването е процес на трупане на купчинка на пари, когато става въпрос за предсказване на бъдеща крива на приходите/разходите. Но то комунистите винаги си представят държавните средства като торбичка от която винаги могат да си откраднат, защото е "общо" и защото е "едно". Даже и в мисленето ви личи какви сте провали.Айде, нека ти напомня:"Къдърните които можаха се изнесоха от България"Ти си остана в България :)))))))

44

ЦРУ

преди 3 години

Раша подкрепяше СК .за да пречат на обединението ! Китай подкрепа СК......заради ИКОНОМИЧЕСКИЯТ КОЛОС.който ще стане Обединена Корея (справка ГДР...ГФР ).Китай са ( манифактурата )на света....нищо повече ..ЩЕ ГИ ЗАМЕНЯТ с Индия....Виетнам..и масовото ядене на кучета...котки....прилепи...ще стигне до ККП и др. СИ !

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44"колкото по нисък е интелекта, толкова по-гръмки са обидите, а твоите са доста гръмки"Да, някой който е неграмотен, наистина много се обижда, когато му го посочат, за разлика от въпросния ***, който където и да напише нещо, към събеседника му има обиди нямащи нишо общо с разговора.Еееееееех, няма да се учудя, ако говоря на същия. Все пак, той има навика от време на време да пише като "анонимен" за да може по свободно да ***. Обаче се познава, че е той. Хехе.

42

Анонимен

преди 3 години

До до 21Северна Корея е сателит на Китай, това е вярно което пишеш.Другото ти е глупост след глупост.Кого плаши пропагандата на всемогъщия Ким според теб, собствения си народ или американците?Когато имаше световно първенство по футбол, Северна Корея обяви че са играли финал и са паднали достойно от Бразилия, може и да бъркам за Бразилия, но забележи финал хахахах.Чудя се обикновенните севернокорейци дали вярват на това!

41

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов" ... няма натрупване ..."Има руши, има, защото, познай какво, трябва да се обират ефекти от инфлационни процеси, преобразуването на една пенсионна система в друга, НАРАСТВАНЕТО на пенсиите и т.н. Откъде тръгна, къде стигна .... в България се пенсионираха по-рано, ама то било нормално да не се пенсионираш толкова рано, ама то имало причини ...Нека си припомним неграмотното ти изказване: "преди да станем фенове на сащ пенсионирането беше на 55/60 години."

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Сетих се, разбира се :))))). Само че едното не пречи на другото, а и не обяснява защо в държави с нарастващо или стабилно население тя нараства. Както казах, с неграмотни *** които пръскат дезинформация разговор не може да има: малко гавра, след това през зъбите и дотам.

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 41Колкото по-нисък е интелекта, толкова по-гръмки са обидите.А твоите са доста гръмки.

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 33Пенсионната възраст може да се покачи поради по- голямата продължителност на живота, но може да има и друга причина. Например, ако няма достатъчно хора, които да работят и да попълват пенсионния фонд. Не се ли сети за нея?

37

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен31...ДОНЯКЪДЕ си прав...Но донякъде!Сев. Корея е точно толкова интересна В СЪВРЕМИЕТО,колкото и Виетнам преди..повече от половин век.ТОГАВА Виетнам беше нужен за ЕДНИ ЦЕЛИ,основно ВОЕННИ.СЕГА,С.Корея е нужна за други цели:-Политически заигравания!А ЯВНО това се харесва на ПРОТИВНОБУЗЕСТИЯ..И го устройва.Е,харесва се и на "Ония отвъд Океана"Но едно е ясно:-Както ти отбеляза:-Горкия севернокорейски НАРОД ще страда...Но,"Се ла ви"Ако искаш свобода,просто ЩУРМУВАЙ "Бастилията"!!!

36

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"но фактът е, че пенсионната възраст нараства изпреварващо спрямо нарастналата продължителност на живота."Неграмотен си.Пенсионната възраст ТРЯБВА да нараства МНОГО по-бързо от нарастващата продължителност на живота,тъй като акумулирането на ресурс за обслужването на допълнителните години в пенсия не може да бъде 1 към 1 с годините в пенсия. Затова работиш 45 години а живееш в пенсия 10-15 средно.Неграмотните рушофилски хидбридници освен да сеете простотия за нищо не ставате

35

Анонимен

преди 3 години

Нямат ковид-19.

34

Прасун

преди 3 години

Воевода

33

Да бе!

преди 3 години

На това диктаторче никога няма да ме стане ясно, че всеки който се конфронтира с Космическа Америка не само ще изгуби битката, но ще изчезне от картата на света.

32

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевЕдинствения който плаши Америка военно са Русия, това им е набито на американците в главата.Китай са икономическа сила, спор няма но военно не са се доказали никъде, колкото и голяма армия да имат.Явно в ЦРУ не ви плащат достатъчно...хахах.За балистичните ракети на Ким, все едно митове и легенди ми разказваш.Не че не са правили опити, но са толкова плитки, колкото и пропагандата им.

31

Василев

преди 3 години

Още когато са се водили Първата и Втората Световни войни , лидерите на водещите страни са били наясно, че азиатския пазар,икономики, човешки потенциал и ресурси ще играят първостепенна задача в световните дела и ще задават дневния ред в света!За това се взима и решение между СССР и САЩ, които са ционистки провинции за разделянето на Корея на две държави и така се разделят, контролират и противопоставят страните в азиатския регион!Политиката и икономиката не са за всеки, селяни прости!Фил!ЦРУ!