75

ПожарникаРО

преди 3 години

Голям ШМЕКЕР е този от снимката. Да помагаш на крадливите с пари от държавата да НЕ ФАЛИРА БАНКАТА е дело непохвално. ТО Е ЗА ЗАТВОР. Там е мястото на крадците на общите държавни пари.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ.

74

Рашко

преди 3 години

В момента вадят от сто кладенеца вода, за да оправдаят факта, че за пореден път измъкват от калта банката на Цeko Минeft с парите на данъкоплатците. Всички тия обяснения са за да ни убедят, колко наложително е било с нашите пари да се изкупят акциите на П$И÷Б, на цена два пъти над пазарната. За да може Цеко и компания да пируват с шампанско за наша сметка върху гробовeте на родителите ни. Това е възмутително, това е ОТВРАТИТЕЛНО!

73

аз

преди 3 години

г-н Бойко Борисов не е виновен! Виновен е целият български народ, че позволява на такива хора като него да се подиграват и гаврят с цяла държава! Българинът в момента го е страх повече за живота си от колкото през най ужасните комунистически години! Мутри побойници, мафии те са навсякъде. Не за такава България мечтаех!

72

Зозо

преди 3 години

Колега *** ти не си ли вече с нас

71

Тонката

преди 3 години

Само Цветан Цветанов

70

Анонимен

преди 3 години

национализация на фалирали частни банки няма да помогне за влизане никъде, по скоро ще породи въпроси у ЕСпоредния фал на боцко

69

БАНко

преди 3 години

СЛЕД КАТО *** ОТ БАНКЯ МЕ НАПРАВИ СЪСОБСТВЕНИК НА ДЪРЖАВНАТА ЛОТАРИЯ , СОБСТВЕНИК НА ДЪРЖАВНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ....СЕГА СЪМ И БАНКЕР !!!!!ПОЗОР СИ !!!!

68

Теквун

преди 3 години

Лошия матрял инкасира едни 220 млн загуба и продължаваме напред..

67

Анонимен

преди 3 години

Тя банката била фалира..от ЕС казват не,и последния момент нашите пари хоп в частната банка

66

лъжливец е борисов

преди 3 години

борисов 2019 след като стана ясно че nuб има много свързани капитали:Докато няма абсолютен консенсус увереност по темата за еврозоната няма да насилваме влизането ни в чакалнята щом има притесненияБанката на Цeko,Пеевски и Домуса закъса и няма капитал.Това се оказа по-страшно от изискванията за еврозоната. И изведнъж реши да налее държавни пари и да купи акции на двойна цена.Верно ли има толкова mъnи хора които още да харесват Борисов - тоя лъже яко и се отмята постоянно от това което е каз

65

Анонимен

преди 3 години

До СтатистикКакъв общ фронт. От ГЕРБ по два гафа на ден, а БСП нито един път не са го критикували за нищо. Ако имаше една партия, която да играе опозиция, на момента щяха да я изберат. Но БСП сами си признават, че и те щяха да въртят същите схеми. Останалите в парламента също.

64

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбирам "Премиерът каза, че е много важно да се подчертае, че след това акциите ще бъдат изкупени от банката "на цени с лихви и няма по никакъв начин да загуби държавата". Как ще стане това, нали капиталът на банката трябва да бъде увеличен. АД не може да купи повече от 10% от своите акции без да си намали капитала. ББР притежава почти 19% от ***. Дали аз пропускам нещо или Горанов е този, който не разбира как действат българските закони?

63

Тинката

преди 3 години

Боко пак лъже

62

Тодар Правешки

преди 3 години

Не вярвайте на Боко, другари!Слушайте само Льотчика и Нинова и всичко ще бъде наред!А, и помнете - дръжте спестяванията си само в рубли и юани, че долара и еврото няма да ги бъде!Венсеремос другари!

61

Анонимен

преди 3 години

Тая снимка направо кърти.Дон Корлеоне ряпа да яде.

60

Анонимен

преди 3 години

64- Всички държави от бившия източен блок, които са влезли в Еврозоната са с по високи заплати и пенсии- провери с Гугъл- не лъжи и не манипулирай.

59

Анонимен

преди 3 години

Да не ме убеждава,колко е важно,а да каже колко ще е хляба,какви ще са пенсиите,заплатите,лихвите и самите крадити,колко ще е минималната работна заплата!Хората от това се интересуват,а не от омайните му лъжи!

58

На Бас

преди 3 години

За Общото Благо ББР ще плати акциите на *** на двойна цена.

57

100 евро пенсии

преди 3 години

Със 100 евро пенсии.Европа.21 век.

56

Герп мафия

преди 3 години

Боко, жив да не си да дочакаш влизането, съсипа народа, мутро