89

гдлеща

преди 3 години

Тези са абсолютни марионетки! Затварят сайтове с книги, по нареждане на САЩ! Но не могат да спрат духовното пробуждане на българите...колкото и да е малко!!!

88

Анонимен

преди 3 години

А колко лева е глобата ако полицай удари в ареста арестант или 3-4 полицаи пребият арестант, както няколко полицаи пребиха миналата година едно момче младежки национал в Сандански и сетне нещата се замазаха? А задържането на около 60 хил.коли на входа на София преди около месец и оставянето на голяма част от тях да нощуват в полето не беше ли издевателство? Г-н премиер, г-н министър на МВР, обуздайте си подчинените на високи постове! На незаконни деяния не се отговаря с още по-незаконни мерки!

87

Анонимен

преди 3 години

А кой ще следи за произвол не е ли това световна тема сега.

86

George Stankov

преди 3 години

До сигурно EDVA LI ? MNOGO BARZO IA "PRAZNIAT " !

85

George Stankov

преди 3 години

До Анонимен MNOGO PRAVILNO

84

George Stankov

преди 3 години

E,... IMAME SI " VIS " I "SIK" !

83

George Stankov

преди 3 години

TE,"MEDICINSKIA PERSONAL" NE E VAJEN, VAJNOTO E "MILICIONERITE" DA SA "NAI-OTPRED I KATO "NAI-OBRAZOVANITE" ZAEDNO S POJARNIKARITE. ZASHTO SE "OBGRAJDATE" VSE POVECHE I POVECH,NALI STE PRAVI ZA VSICHKO !

82

George Stankov

преди 3 години

До А-ЯPREKRASEN OTGOVOR,SIGUREN SAM ,CHE " CIALA BG " SHTE TI POMOGNE "FINANNSOVO I MORALNO" BRAVO !

81

Анонимен

преди 3 години

Във вс.страни има шкембести полицаи,това не е болка за умиране,защото си вършат съвестно работата,а когато някой е решил да прави това,то е изписано и на лицето му-на такъв можеш да се довериш!Искам да видя БГ полицай с шапка на главата,а не закачена на колана,върху пищова или запасана като бръснарски пешкир.Не искам да гледам полицаи,с торби от Билла или Кауфланд,с шарени ранички с чисти и изгладени униформи! За тези пари,които им даваме поне това ни дължат!Иначе няма кой да ги уважава !

80

Анонимен

преди 3 години

Някой(тиквата)взе да го хваща шубето и почна яко да захранва заптиетата!

79

мхм

преди 3 години

света протестира срещу полицейския контрол, а тука обратното правят.. сами си вкарват автогол, човек като знае че ще влезне в затвора и трябва да плати 2000лв, по-добре да убие полицая и да си пробва късмета

78

Анонимен

преди 3 години

И двеста хиляди лева, когато дойде и потрябва, то не пита. Ще си събират зъбките, като Данчо КАТерицата рушвет.

77

А-Я

преди 3 години

Да набиеш пожарникар !!! Верно ли само 2000 лв !!!!....Сещам се......заабе ще дам 2200 !!

76

До 79

преди 3 години

Не само хигиената, но и за мускулатурата трябва да се грижат. Как може ченге с шкембе? Повечето ченгета дето виждам са дебели, само младите са слабички. Какво правим? Колко от тях могат да 20-30 набирания и 70-90 лицеви? Изобщо правят ли изпити всеки месец? Аз, ако бях, всеки 3 месеца физически изпит за ченгето. Не казвам, че трябва да са като културисти, но да имат поне един плосък корем бе.

75

Неправомерния

преди 3 години

Какво значи" Неправомерно" ???!!!!

74

Анонимен

преди 3 години

Никаква глоба а затвор!Посегнеш на лекар,екип на Спешна помощ,учител-по бързата процедура в затвора и край!

73

Анонимен

преди 3 години

"2000 лв,който посегне неправомерно на полицай и ....." Нека някой да обясни,кога посягането е правомерно,та да не се бъркаме!След като глобата е завишена,което според мен е правилно,нека някой да каже,каква ще е глобата за мърляв,небръснат,с разпасана униформа полицай,облечен не както е според полицейските изисквания,а според личното мнение на мърльото!Мисля,че най-малко ни дължат това!

72

бай вълчо от хисаря

преди 3 години

Аз нещо не разбирам за тези 2000лв.Защото да го удариш с шамар/щото го е заслужил/ и когато го удариш и впоследствие е сакат/по същата кауза/.Спира те полицай с палка и ти иска нещо за почерпка или корония въпрос: к,во праим? Лично аз ще го обследвам в зависимост от пола, годините и ще решаНякой да е виждал полицай с сложен колан? Говори по телефона си защото хенфрито му е сложно!За светлини и пр.-е пропускам!Но ,подстриган, с опрятен вид,ухаещ на свежест,учтив и коректен, а не ***!NO!!!!

71

Алекс2

преди 3 години

Значи ако сте безработен "задължително е " римлянин и нямате пари може да си го перете като маче у дирек !

70

Анонимен

преди 3 години

За да не ви обвинят че сте ударили полицай , всеки път като ви спрат можете да заснемете всичко на видео с телефона си Полицай не може да ви забранява да го снимате на обществено място Той се е съгласил да бъде сниман още с постъпването в МВР - Закон за МВР чл 3 , т4 - пол. служители вършат дейността си в условия публичност и отчетностСнимането им е форма на граждански контрол върху държавните служители