38

Анонимен

преди 3 години

До PanowАз пиша от дървен телефон без излъчване.

37

смок

преди 3 години

До Анонимен 37Затова китайците са измислили гумираните часовници.Тряяяс.И гледаш на часовника батерийката се заредила, а на тебе нищо ти няма.

36

стара мома

преди 3 години

До Да бе"писъла"Тая дума не я знам.

35

Да бе

преди 3 години

Тва некоя стара мома го е писъла.А се чудех що се въртят женурята край мен,а те чакали да си фърля жилезния *** за да го задигнат.

34

манго Джери

преди 3 години

бате, та ви кажа че при буря най-опасното нещо са парите в джоба. Много са опасни. затова аз предлагам услуга: защита от гръмотевици. всеки трябва да събере всичките пари които има в една торбичка. слагайте всички пари, не само тези във джоба ви, а и всички в къщи или на село. Ако имате злато, диаманти или пендари, слагайте и тях в торбичката. После ми се обадете. аз минавам и събирам всичко. така можете да сте спокойни за гръмотевицата. гаранция. а и гледам на ръка само за 5 лева - промоция.

33

До 37

преди 3 години

Може, и с ръчен часовник става и от простотия става...Ако светкавица падне близо до вас(не ходете да гледате дупката в земята, която обикновено остава) Образуват се полета и когато крачите може да ви лепне така нареченото крачково напрежение. Това е защото има разлика в потенциалите между единия и другият Ви крак. За това или стоите на място с прибрани един до друг крака докато се разсее(поне няколко минути) или се изнасяте от мястото на подскоци както е написано по-долу.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Обикновен ръчен часовник, може така хубаво да заземи човек, че направо не ми се мисли. През ръката, сърцето, левият крак, и така и ще го намерят, като статуята на свободата, без свободата.

31

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕ Всяко стърчащо желязо привлича мълнии!Това е електричество върви по метода на най-малкото съпротивление. Няма значение дали е антена за 5G за 9 G или си забил колче за антената на дядо ти (както едно време се ловяха аналоговите телевизии) Щом е проводник и стърчи има шанс да бъде поразено. Ако ти стърчиш и до теб стърчи желязно колче е въпрос на шанс кой от двамата има по-малкото съпротивление и е по-наблизо до източника на светкавицата. Ако можете се скрийте но не в метален сандък

30

Panow

преди 3 години

Хвърлете всичко, което има електромагнитно излъчване - най-вече телефони, таблети, лаптопи. Не е майтап, но ми е чудно колко хора биха го направили?

29

Млад и богат тарикат

преди 3 години

По бай Тошо всички къщи имаха гръмоотводи, сега нЕма бате.

28

Анонимен

преди 3 години

А онзи с половин кило метал в него е бил просто истински проводник за мълнии.

27

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов може да го хакне някоя мълния с тази изкуствена става и пирови в крака му. Ще привлича мълниите като мед-пчела.

26

Изхвър Изхвър

преди 3 години

Вчера изядох една чаена лъжичка. Правя всичко възможно да я изхвърля, за да не ме резне някой гръм.

25

НОВА НИША

преди 3 години

ОТКРИВА СЕ НОВА НИША В БИЗНЕСА С ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ!Хиляди "братя" роми вече обикалят и събират "изхвърлени" на улицата метали. Металите са масово изхвърляни, след съвет от псевдо-медията днес беге.

24

МНЕНИЕ

преди 3 години

Антените на 5Г привличат Мълнии . Детето починало вчера е било до 5г антена - това не се показва в Новините ? ЗАЩО ?

23

Анонимен

преди 3 години

Аз съм шоп и съм изолатор.

22

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си носите в раницата портативен гръмоотвод. И при първите капки дъжд да го забиете в земята и да стоите настрани.

21

Анонимен

преди 3 години

Горките метали

20

Джингила

преди 3 години

При мълнии трбва да се надрвите, да го увиете в станиол и да легнете по гръб голи, че да стъчи нагоре.

19

Да,да,ама не

преди 3 години

Този,който изследвал спанака го определил и описал точно. Първия преписал го объркал с 1 нула след десетичната запетая. Ето ти го спанака 10 пъти по-голямо съдържание на желязо! И всички четат първия преписал!