40

Анонимен

преди 3 години

Ако стачкуват за таксите по депозити на баннките ида веднага

39

Анонимен

преди 3 години

"...но общинската полиция все по-често ги санкционира за спиране на тротоара."======================================================Грешка на полицията, примерно за:- навиване на масуря в 02:30 посред нощ- трионообразно изпреварване с 300km/h- каране в група- без заден номери най-накрая - автобусът ме засече, пазете моториста.

38

Stol S

преди 3 години

Corona viruse covid 19

37

СеЛяни

преди 3 години

Посетете големите европейски градове и ще видите, че моторите се паркират на тротоарите без да пречат на никой. Някъде има начертани зони по тротоара, а ако няма паркираш така, че да не пречиш на пешеходците да преминат. Да паркираш мотор на място за кола си е направо престъпление!

36

***

преди 3 години

Ама разбира се на тротоара, направо ела у нас в хола да го паркираш, нахалници!

35

Анонимен

преди 3 години

Е тия с какво право искат да паркират по тротоарите, а автомобилите да не може.

34

Krom

преди 3 години

До Гери - и хванат та те стреснат и си изпуснеш телефончето и си изкривиш очната линия, тея невъзпитани мотоциклетисти. И това, докато кротко си шофираш и си оправяш грима на Бул.България примерно. Верно много лоши.

33

Анонимен

преди 3 години

Дарете си органите.

32

Krom

преди 3 години

До Анонимен 30 - ако съдя от езика който ползваш, и твоята пи.шка не е особено голяма за разлика от комплексите ти.

31

Анонимен

преди 3 години

Редно е да има предвидени и обособени места за паркиране на мотори, защото същото като останалите мпс са част от трафика и имат съответните нужди. Обаче! е крайно време да бъдат принудени да карат с позволената скорост и съгласно правилника и закона. Освен техния живот застрашават и този на другите участници в движението, което е абсолютно недопустимо. Карат на зиг заг между колите и през платната, на една боя разстояние от колите и още какво ли не.

30

Krom

преди 3 години

До До Мартинчо - шамарил си ти тоя дето е между краката ти в банята. Котьо!

29

До опитен

преди 3 години

Колега и сред вас и а 4-5 процента съвестни, но болшинството сте си терористи.

28

До Мартинчо

преди 3 години

На приказки сте много силни. Мишоци. По кръстовища съм слизал и съм шамарил през годините поне 5 матористи дето се бутат. И все обяснения....ама аз такова...

27

До 27

преди 3 години

Пари ми дава моя работодател. Мотора ми не е грозен и шумен. Айде бррррр :)

26

До 25

преди 3 години

А кой ти дава пари бе *** смрадлив да обикаляш по цял ден с тоя грозен мотор без да работиш а? Дева вашата мама рокерска дева дано *** сичките смрадливи хиени!

25

Опитен

преди 3 години

Ако сравним два почти еднакви града, по големина, население и визия за бъдещето, София и Мюнхен, може много ясно да се забележи разликата относно отношемието към придвижващите се с двуколесни превозни средства. И да, в Мюнхен може да паркираш мотор, скутер, колело на тротоара, между дърветата или "залепен" на фасадите на сградите, като остава достатъчно място за пешеходците. Другото е чиста злоба и завист към мотористите.

24

До Гери

преди 3 години

Къпя се редовно и не съм гаден. Приятен ден!

23

Анонимен

преди 3 години

Ако полицията си свърши работата най - накрая и започне да ги проверява ще се хванат за главите. Как така рокери с мотори за по 10-20 хиляди лева че и повече по цял ден обикалят из страната и кой има дава пари? И дали не са от мафията ??????? Дали е пренасят тва онова??????

22

Трюфел

преди 3 години

Що е рокер , се е ***. Що е метъл, се е двойно!

21

Гери

преди 3 години

Тези групировки с за затвора! Всеки втори мотоциклет не отговаря на изискването за шум, като минат покрай мен все едно гърми танк! Дано ви забранят най - после, мръсни долни нагли смрадливи мотористи !