24

да,да ама не

преди 3 години

До ?"Къ'в тоя консул на Милано, мар' Неделке? Той чича ти Гугъл ли ти го речИ ?"Нищо ново! За пореден път загубени в превода!Бог да прости умрелите! гледайте живите да не психясат!

23

f

преди 3 години

Возили ли сте се на автобус Чавдарка, да усещате как почвате да пътувате във времето, особено при празен автобус и ускорения? Въпросът е автобусът да е изграден от положителна тежка материя.

22

f

преди 3 години

И с тежка кола или камион от положителна материя става, особено с повече ускорения и спирачки, като се возите вътре, и започвате да имате ярки спомени от миналото или бъдещето и започвате да пътувате във времето и пространството, и телепортации са възможни на къси разстояния.

21

Анонимен

преди 3 години

Забелязвам 3 журналистки назначени за темата. Едната попревежда разни статии за к19 избирателно, но другите две незнайно защо търсят някаква сензация и целят всяване на паника.

20

f

преди 3 години

Но за да върши работа БДЖ-то на нас като машина на времето, а не на сатанистите, вагоните трябва да са от положителна материя, те май подменили хубавите вечни вагони, затова нищо не става, трябва вагоните и влаковете да са изградени от положителна материя, няколко седмици след като бях пътувал със спален вагон, върнах времето назад с няколко месеца и видоизмених миналото!

19

DO 19

преди 3 години

В коя държава припълниха болниците?? Говори във факти. Ако нямаш факти си хабиш клавиатурата. Всички европейци и американци дето правиха проверки по болниците в пиковите моменти констатираха как навсякъде всичко бе празно. Във Великобратитания построиха две болници от нищото и реално нямаше момент в който да им трябва. Това с моргите и хладилниците няма да мине дори и при ромите.

18

f

преди 3 години

Мръс-ните сатанисти използват влаковете на БДЖ за машина на времето, окрали българското образование! Използвайте и вие влаковете за машина на времето и за възкресения, колкото повече ускорения и спирачки, толкова по-добре! Неслучайно когато пътуваш с влак е това, че започват в съзнанието ти да изплуват минали събития или от бъдещето и сякаш пътуваш във времето!

17

до ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Интелектът ти съперничи само с логическото ти мислене. 100 пъти му се каза на ***, че проблемът с короната не е високата смъртност, а това че се пренася много бързо и пълни болниците. И преди, ако е имало 5 човека дето са умрели и никой не ги потърсил или не са им намерили близките за 5 дни, сега са 100. Колко морги да отворят, за да ги пазят, докато се борят за живите?

16

до Хан Кубрат

преди 3 години

Човек, който пише "конспираций" няма нужда да дава акъл. Айде у лево.

15

пияница мистик

преди 3 години

До Хан КубратЗначи за тази конспирация са се събрали Тръмп, вашият диктатор джуджето *** и почти всички световни лидери. Спряха Олимпиадата, футболното първенство, затвориха си икономиката, само и само за да ви лъжат вас, форумните спецове вирусолози и панелкаджии? Добре, умен си. Ще стане бакшиш от теб, виждам го, имаш потенциал откъм интелекта :))))))

14

Хан Кубрат

преди 3 години

Ти явно си от глуп*ците, които си мислят, че за да бъде реализирани една конспирация е нужно всеки един човек играещ роля в нея да знае. Не, нужно е тези на върха да знаят, които са единици. Другите допринасят без да имат представа като вършат това което им казват тези отгоре и не го поставят на въпрос, защото нямат причина да го правят. Вие глуп*ците нямате ли друг аргумент от това как не било възможно да има конспираций, защото няма как хиляди хора да си мълчат за тях. Д*ба т*панарите.

13

Анонимен

преди 3 години

паникьор мистик,Спри се бе :)

12

пияница мистик

преди 3 години

Какво мислят след като прочетат тази статия нашите *** другаре комунисти, за които Ковид няма? Може би и италианците са се организирали да ги лъжат, за да ги страхуват, да им ограничават свободите и да ги контролират? Но аз знам, че те са прекалено заети и много интелигентни с IQ на температурата на човешкото тяло и нямат време да четат такива статии, четат само заглавието, гледат снимката и коментират по тях...Или пък C0p0с я е писал

11

Облъчването

преди 3 години

Не се ли радвате как развиването на технологийте доведоха до това да може да бъдете облъчвани с пропаганда, която цели да ви манипулира на всеки завой? Преди да почнат да се пръкват вестници и прочие всяка жаба си е знаела гьола. И Европа е принадлежала на европейците. Сега с медийте и пропагандата докараха и мултикълчара и толерантността. Та след тях идва и края на цивилизования свят.

10

huh

преди 3 години

да почиват в мир мътвите, но вече прекалявате. Това е излишно. Ако целта ви е да си играете със състраданието на хората и по този начин само да раздухвате и всявате допълнителна паника сред хората, грях ви на душите.

9

Гаргамел Драгалевски

преди 3 години

Само да попитам-мръснишките педофилски СМС-и до Сесил на кирилица ли бяха?

8

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с тия партенки вече бе, досадни ставате .. ..

7

Киро Тефтеро

преди 3 години

вируса е една манипулация в световен мащаб!Ще го има и след години ние какво ще правим все в извънредно положение ли ще живеем?

6

Анонимен

преди 3 години

Всичко е част от плана да бъдете заключени, дори и протестите в САЩ, съответно и протестите в ЕС и въвеждането на военно положение.

5

?

преди 3 години

Къ'в тоя консул на Милано, мар' Неделке? Той чича ти Гугъл ли ти го речИ ?