7

Анонимен

преди 4 години

Преди 4 години българка можеше да бъде избрана за генерален секретар на ООН, а преди 2 години България можеше да получи непостоянно място в Съвета за сигурност на ООН. Нито едното, нито другото не се осъществи поради васалното поведение на тогавашното българско правителство. В замяна на това, сега ни внушават, че едва ли не българската нация трябва да се гордее с това, че българка има шанс да заеме третостепенна позиция в ООН.

6

aa

преди 4 години

предния *** на заплата

5

Мария

преди 4 години

Мили хора всички такива личности, които заемат високи постове у нас и в чужбина обикновено нямат никаква биография. Изпишете едно видно име и ще видите, няма никакви данни за произхода. Просто ги приемете като неродени моми и момци спуснати от небесата за да ни водят напред. Прочетете за други такива хора по света и ще видите цялото им родословно дърво и т н . У нас всички са извънземни гении.

4

При нас в службата

преди 4 години

пък отново има интрига. За пореден път интригата е дело на дебелата шефка, която се пенсионира преди повече от 10 години. И отново целта на интригата е да бъде облагодетелствано едно от протежетата на тази бивша шефка.Аз съм млад човек и не мога да разбера защо са така навързани като свински черва и на какво основание продължават да имат толкова силни позиции хора, които са напуснали преди години? Колегите от средното поколение се съобразяват с тях и ги слушкат или се боят от тях. Защо?

3

сакън

преди 4 години

Сигурното е, че тая е от същата група, дето ескалират случките уж заради човешки права, а всъщност за правата, но не и за очовечаването и за задълженията на точно определени, предимно маргинални групи. И както обикновено, търсенето на изгода.Видяхме как зад океана, доказан престъпник ще го приемат дълго време за пример, само поради стечение на обстоятелствата, провокирани именно от него.

2

Анонимен

преди 4 години

До Митко 21 смAбе и ти си прав, разковничето според мене е "Тя е независим кандидат, работила е с Барак Обама, а в новата си книга критикува администрацията на президента Доналд Тръмп" ;) либерасти, чиек....

1

Митко 21 см

преди 4 години

Чудесна новина. Само напишете чия дъщеря е тази Ивета. Защото подобни постове се заемат от синове и дъщери на обикновенни хора - Справка - дъщерята на Цв. Цв. и дъщерята на Сталинка a.k.a. Кристалина.