13

Анонимен

преди 3 години

Ми Китай май твърдеше, че точно през Август, гостуващите американски военни са им пуснали вируса.............

12

Анонимен

преди 3 години

COVID-19 се е разпространявал в Китай поне от август 2019 г.? - А дали пък само в Китай?

11

Реално погледнато

преди 3 години

Китайцие и идея са нямали с какво ги е заразил чичо Сам в началото.Просто са имали късмета да се окажат по-издържливи от началните планове на ЦРУ.

10

Анонимен

преди 3 години

Малко вероятна новина харвард е сериозна научна институция и не се занимава с ненаучни методи, или пък са казали теглим една черта на науките и да се подмажем на президента, но никой учен не би рискувал авторите си заради политика.

9

НА Гугъл батко му

преди 3 години

Лакеите да мълчат. Вие сте ясни. И гувноо на клечка да ви поднесат , пак ще лижете и ще се усмихвате .Става въпрос не училището на кое място е а кои правят тези "изследвания" по снимки и данни от Гугъл - Незавършили още университета от топ Три хлапаци ..И най интересното. Проучването все още е на сайта на училището. Всеки може да го прочете ,както направих и аз. И последното изричение от днес бг статията в оригинала завършва с .... има по-ранни случаи на заразяване локализирани извън Китай

8

Анонимен

преди 3 години

Хей Скептик, много съм скептичен за твоето психическо състояние.

7

Скептик

преди 3 години

Топ не Топ, стойте по-далеч от лекари, болници и подобни. Посещения само не дай-боже при остри заболявания и травми. Другата част на здравеопазването е за елита с неограничени възможности. Останалите са опитни зайчета.

6

Анонимен

преди 3 години

Братята американци ще спасят света и от тази червена чума.

5

НА Гугъл батко му

преди 3 години

Проучване базирано на снимки и данни от търсачката на Гугъл....... браво бе . А случайно да не би да сте анкетирали Кортана или Сири ?Шокиращото разкритие на УЧЕНИТЕ ..... дето още учат в Харвардското Медицинско Начално Училище .А по една близалка за добре свършената работа дадоха ли ви ? Не ??? Скръндзи .

4

Анонимен

преди 3 години

САЩ ядат ГМО втората вълна ще ги унищожи.

3

Анонимен

преди 3 години

Никой не знае във целия свят е имало поне от ноември първо са си мислели, че е пневмония, после вируса е мутирал и още ще се развива. Има два вируса единия е в латентно сътояние, другия копира клетките със нова РНК и създава други структури, които са смъртоносни.

2

Анонимен

преди 3 години

В Китай кучета, живи мишлета, прилепи и др. се консумират от хилядолетия. Май изпуснаха биооръжие поради немърливост.

1

Анонимен

преди 3 години

Това беше ясно. Въпроса е, кога китайските комунисти точно са разбрали, че вече трябва да крият. Аз залагам на края на септември, средата на октомври.