158

Анонимен

преди 3 години

Самите производители казват,че са заплашвани от самата Министърка и се краде .Няма никакъв контекст.

157

До Тонката

преди 3 години

квалитетен клакьор

156

:)

преди 3 години

А министърът е заразен с вируса на корупцията и лъжата. Видя се как призова длъжностни лица да лъжат за злоупотреби с еврофондове. Затова и затварят министерството. Има хартия за рязане, преди Кьовеши да прати хора.

155

Анонимен

преди 3 години

В това министерство, а и в цялата държава вирусът е само един и се нарича ГЕРБ.

154

bocko

преди 3 години

много навреме този случай на Коронавирус в това министерство. Направо като по поръчка.

153

Анонимен

преди 3 години

Едва ли има по-подходяща спирка за коронаизмамата от министерството за измами на еврофондовете.

152

Сърп и чук

преди 3 години

Никакъв вирус няма в земеделието. Просто след изказването на министърката, че лъжат за да получават евросредства решиха да затворят това министерство за да унищожат следите от фалшификациите. Но това няма да им помогне на герберети да се спасят от спиране на евросредствата, защото и в ЕС добре знаят какви бандити са, начело с Борисов.

151

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаИ какъв е смисъла да ги обирате "олигархчетата", като с това унищожавате работни места и живота на българите с нищо не се подобрява,източвате цяла България в няколко човека в София и всичко да се отчита на вас,ама само София не е България!Вие ги обирате да им гепите парите,а на пенсионерите даже пенсиите не актуализирахте и получват мизерни пенсии със стара дата и мизерно заплащане!

150

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаНа Диневи съвсем скоро се оказа ,че чисто новият министър на околната среда - а именно Ревизоро - им е извадил едно имотче от натува за да могат да си вдигнат едно хотелчеТова не ми изглежда като голямо подгонванеЕдно време Борисов се беше заканил ,че докато е на власт няма да допусне Вълка да се занимава с б0клука ,ама нещо май се разбраха и Вълка потъна в сенките необезпокояванНа Цеко пак му дадоха държавни пари да закърпи банкатаБойко е подгонил тия дето не дават за спокой

149

Анонимен

преди 3 години

Танева, ЕС много добре знае че сте ганнюювве незаменими всичките бивши и настоящи БКП-та! Вярвате ли си че сте по-интелигентни от западно-европейските служители?! Вижте си държавата БКП_Лаяняррияя (от вас самите преустроена) и после пак питайте!

148

Баба Тонка

преди 3 години

До ТонкатаЧе Божков и Златев до скоро финансираха ГЕРБ и вилите в Барселона. Севдето се оказа ,че е била инкасо ,а със Златев до скоро играха белот (и Златев потвърди ,че Лойко много лъже - не че не знаем). Сега нещо Златев се уплаши и избяга във Виена - дано е нарамил и компроматчета.Тонка - я кажи за Пеевски , Домусчиев и Ковачки? Ковачки набързо прехвърли бизнеса с италианския *** на 'посочено от нас лице' и го оставиха на мира.Ама Лойко има ли смелост да излезе срещу Домуса и Шиши?

147

Анонимен

преди 3 години

колко удобно

146

Анонимен

преди 3 години

Запечатват земеделското министерство един от началниците му заболял внезапно от Ковид 19.Има ли някой, който не се сеща защо така изненадващо омаломощеният от щаба вирус избра това място? Ако има, той не е чул записа с указанията на министърката към земеделците: да си траят за измамите и грешките, та да не чуят европейците, че ги крадем!Предполага се с голяма степен на достоверност, че под карантината в запечатаното министерство ще унищожат уличаващите ги в корупционни престъпления документи. Не ли? Или да? Как смятате?А искате ли да помолим прокурорите да влязат утре в запечатаните

145

Тонката

преди 3 години

Бойко подгони Червените спонсорчета Миню,Бенчо,Банев,Бобокови,Черепи,Ветковци и пролетариата започна да рИве:):):):)Наред са Диневи и оня *** от Правец с бензиностанциите:):):):)Господ само здраве на Бойко да му даде и ше ги оправи всичките Олигархчета:):):)

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150Година?Ама че те напоследък корупционните скандали около ГЕРБ изникват ПРЕЗ ДЕН.Само страдащите от стокхолмски синдром още ги подкрепят.

143

психясали гербави

преди 3 години

хахаха какви сте смоmани гербавитехем го виждате какво е *** Лойко ,хем му се радватекато ви е кеф да ви дупчат под гърба ще си умрете на левия тротоар

142

Анонимен

преди 3 години

Новината, че пиарката на премиера Бойко Борисов- Севдалина Арнаудова се е сдобила през миналата година с тузарско имение за 1 млн. лева в Бистрица само затвърди за пореден път усещането, че властта живее в една България, а народът в друга. Най-ужасяващото е, че пропастта между двете зее със страшна сила.Не минава и година, в която да не се уверим с очите си, че кохортата около Борисов е натрупала имане, каквото малко бизнесмени дори в Европа биха могли да си позволят. На фона на това българинът продължава да се води най-беден и болен в Европа.

141

хахахахаххаа

преди 3 години

КОМЕДИЙНО ШОУ ЗАРАЗЕТЕ ГО И С ЧЕСТНОСТ НРАВСТВЕНОСТ И РОДОЛЮБИЕ

140

Анонимен

преди 3 години

Бойко управлявайте си,но не искаме да мачкате БСП,приемете ги във властта , управлявайте заедно!

139

Анонимен

преди 3 години

Винаги като видите шефа на ДФЗ -винаги се изпълваойте с респект! Пред вас стои истински милионер.