29

Вторник

преди 3 години

Абе, що не асфалтираме една алея, с места за отдих , да не се блъскат хората, па да се лупкаме после у гръдите...

28

Lan

преди 3 години

Аман от това осакатяване на езика ни! Автокоректорът пречи да се изрази човек нормално. Ако е решил да обиди, начин ще намери!

27

Lan

преди 3 години

Еверест не е за ходене - каква изненада, Париж - има ли нещо общо с френската романтика вече? А Венеция - с тълпите туристи, смрадта, някаква венецианска романтика? А на "окото на Лондон" - 4-5 часовата опашка? Малдивите с тоновете *** на сто метра от разкошните плажове? КЪДЕ точно е за ходене вече?! Глобализацията направи милиони и милиарди хора да се смятат за "специални", "велики" и "откриватели"...Светът погрозня, зверски погрозня!

26

Ти да видиш

преди 3 години

Интересно, защо никой от кланящите се на Джордж Флойд не ходи по Еверест, а уж били глупави! Все 'умни' и богати не афро или там каквито са 'борят' баира.

25

***

преди 3 години

Пари и липса на опит погубиХА...

24

тритяхту пътя

преди 3 години

който отива на еверест може и да не се върне .КАКЪВ ШОК

23

бай Христо

преди 3 години

Брадвата си за лед?Боже колко мъка има по тоя свят!

22

Знаете ли защо?

преди 3 години

Прочетох изключително внимателно цялото упътване, всички инструкции - приложих ги доколко можах - проработи! Проработи бе! Ама не проработи на принципа *** ще работи, а аз ще си гледам кефа! А проработи на принципа "Заедно сме в тая работа или ще я свършим като хората с всеки каквото може добре или отново". И е затова, защото не ми се плати, а просто аз вярвам в тази компания съм служител на месеца!!! И го направих на мястото, където всички казаха, че е невъзможно! Поклон пред Valve Company!

21

ШибиРиби

преди 3 години

Откраднали му бутилките с кислород... лагера с бълrapaците не е спал.

20

Глей ги!!!

преди 3 години

Бил съм забравил да кажа на шефа си за допълнителните квалификационни курсове при момчетата и момичетата на Логан Нюуел - епа що? Той шефа ми да не е да ми свети какво правя в своботното време??? Той даже ми се радва, че аз се самоквалифицирам! И допринасям после за работата с това...

19

Знаеш ли думата?

преди 3 години

Онегра - разделението на хората според труда, който работят. Датирана 10 000 преди новата ера. Дълго преди всекакви други глупости!Знаеш ли значението на думата сътрудник - работи като тях, мисли като тях, действа като тях - следователно е част от тях! Или поне в свободното си време!!!

18

Here we go again!!!!

преди 3 години

https://youtube/watch?v=EUKcAo8AriM

17

Анонимен

преди 3 години

Там всичко е във фекалии.

16

дедо Ташунко

преди 3 години

На м.р.ъс.на дума слагат също звездички. Техника, братя и сестри...

15

дедо Ташунко

преди 3 години

Бях написал д.у.ха, но явно това е *** дума и оператора слага автоматично 3 звездички.

14

дедо Ташунко

преди 3 години

Много интересна публикация, благодаря ви, г-жо Христова. Високата планина е смъртно опасна, особено при височини над 6000 м. и лоши метеорологични условия. Много хора си въобразяват, че с пари могат да постигнат всичко. Заплащат за това с живота си, всекиму своето. Бил съм на 4000 м височина при лошо време и не се поколебахме всички в компанията да се върнем обратно, планината не се шегува. И на 2000 м. човек може да замръзне, щом духа ураганен вятър и стане минус 20 градуса по Целзий.

13

БАИР БУДАЛА

преди 3 години

ТАМ КАТО УМРАТ СТАВАТ ВЕЧНИ...НАЙ ХУБАВАТА ЧОВЕШКА ПАСТЬРМА Е ОТ ТАМ

12

Анонимен

преди 3 години

Който търси намира...много планинари счупи се клона)

11

ноби

преди 3 години

голям праз, още някой друг тaпaнар умрял. ми дайте да има направим паметник на геройски загиналите

10

Анонимен

преди 3 години

Еверест е за шерпите!кекави хомосапиенси нямат работа горе!