109

1+1=?

преди 3 години

"Борисов сметна" :)

108

Анонимен

преди 3 години

Ек не мога да спя брей!Много мечти тука на мисирките или лошия матрял

107

незнайко

преди 3 години

До СпокоОСТАНА---БДЖ

106

Хммм

преди 3 години

Нали като скачаше цената на газа, казваха, че цената на парното зависела 70 % от газа.Тоест ако газът скочи със 100 единици, парното скача със 70. Тогава сега при спад на цената на газа с 53%, цената на парното следва да се намали с 35,23%, а те кожодерите я свалят само с 14%, а дори искаха да я увеличат. ЛЪЖАТ НИ И НИ ОБИРАТ НАЙ-НАГЛО! ЩЕ МЪЛЧИМ ЛИ ИЛИ ДА ИЗЛИЗАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ!

105

ВТ

преди 3 години

А,шайката 100 процента лъжци и главятаря им 1000процента.

104

Ти да видиш...

преди 3 години

Значи бех се притеснил за сметката на РЕКЕТА при ЧЕРЕПА ... в цела Бг се говори и се знае, че лептата, РЕКЕТА на ШАЙКАТА гони 60% и нагоре, а то си било всичко на място..... 20% за издръжка и съпорт чрез Гелосания, 20% за VG и ТУЛУПА чрез Севда....ама губят се още едни най малко 20%, но вероятно ще изплуват на по късен етап (Господ Бо.. бави, но не забравя).... интересно кой или кои ще са намазали филията от двете страни!!!!!

103

Анонимен

преди 3 години

Тонка кога е рождения ден на Тиквата, че забравих!!!!!! Пиши ми до Позитано!!!

102

Анонимен

преди 3 години

Тонка не слагай скоби като пишеш

101

Анонимен

преди 3 години

Рекета от Божков е 60 милиона ,но за ТРИ ГОДИНИ. 2017-2018-2019г. От 2014 г. общо рекета е над 100 милиона. Шехерезада оттогава се е позамогнала...

100

Анонимен

преди 3 години

Borisov vzemai si nezabavno sichkite koncesioneri, oprazvai morskite estestvenki prirodni bg bregove...kato iskash vzemai si koncesionerite u bankiata i si okovi s chadari, shezlongi, kletki, targovci celata bankia i celata bistrica.Zer stava silno prepecheno do vonesto izgorialo ot vzrivove bg liatoto na bg suveren. Po palestinski obraz i podobie.

99

Анонимен

преди 3 години

Щом познавам българи дето се преместиха да живеят и работят в Русия значи смятай за какво става дума. Но хората са учени и специалисти. Разбират си от работата. Не са някакви програмисти и други подобни дето могат да пишат само приложения и игри за телефони. За съвсем други учени става дума.

98

Анонимен

преди 3 години

Путин може да е всякакъв но си обича държавата и никога няма да я постави на колене пред англосаксонската и3мет. В момента няма сила на земята която може да им нарежда и да им говори от позиция на силата. Това не им е пияницатa Елцин. Путин си е заслужил богатството защото е нищо в сравнение с това което е дал на Русия. Заради него в момента целия ВПК е вдигнат на съвсем ново ниво и хората имат работа и то работа за млади и образовани хора. Учените ги задържаха и хората имат прехрана и сигурност

97

Анонимен

преди 3 години

То да бяха само българските политици крадливи...Щерката на Путин притежава дворец за 40 млн в южния френски град на атлантика- Биарц...Възмутени руснаци са ходили там и са пуснали клипчета в нета.

96

Анонимен

преди 3 години

Трябва и България да си реши проблемите с крадливите политици по румънски за да не посмее след това нито едно нищoжество като Бойко Борисов и неговите съучастници от ОПГ ГЕРБ да крадат и да си мислят че са безнаказани. Има ли страх от такова наказание няма да искат дори да се кандидатират на избори.

95

Анонимен

преди 3 години

Мани го газа. Кажи нещо за 60-те милиона рекет дето прибрахте от Васил Божков.

94

Анонимен

преди 3 години

Крадливата тиква пак се изохкаа!!!

93

Пфуъ

преди 3 години

Ей няма такъв ***!

92

Споко

преди 3 години

Тия дни и летището даваме на любимата концесия и свършваме,щот нищо не остана,

91

Банкяно пос рано

преди 3 години

До Позитано - НАПОМНЯНЕДрогарче,и за чужденците вече е ясно,че хайката разрушава страната.Прочети какво е казал Патрик Смитьоис за златото,което ще бъде изнесено на безценица,а територията от райска градина-пустиня.Вие сте направо за раз чекване бе,бъдете прок лети!

90

Анонимен 104

преди 3 години

Ти остави грабежа,но замърсяването ще е фатално.