27

RealityShow

преди 3 години

Слабаци, аз мислех, че поне до 3 лева ще го докарат. А като се сетя как в началото на годината беше около лев....********************Като приемем еврото - тогава хлеба ще стане 3 евро.

26

Анонимен

преди 3 години

Ако човек иска да яде истински хляб си го меси у дома.На пазара голямо "разнообразие" което значи фалшименто,малък грамаж,набухватели, оцветители и високи цени.Една най-елементарна домашна содена питка е 100 пъти по-хубава.Поне знаеш какво си сложил в нея и какво ядеш.

25

Анонимен

преди 3 години

Демек стабилно 1,50 лв? Слабаци, аз мислех, че поне до 3 лева ще го докарат. А като се сетя как в началото на годината беше около лев....

24

ТАНИТКА

преди 3 години

ДАНО ГЛАВНИЯ АГРОНОМ НИ ДАДЕ ДА ЖЬНЕМ ДРУГОТО Е АЛЧНОСТ И ОЦЕЛЯВАНЕ И НАЙ ВЕЧЕ В ДОБРУДЖА

23

Анонимен

преди 3 години

Да бе ДА. Помня как ни беха обещали цените на винетките да не скачат, после кзаха 136 лв и поднаха на 97 лв. А цените на гражданската тихомълком скочи с повече от 100 лв. Как да верваш???

22

Тръба

преди 3 години

Когато капиталистът ти взима 3 лева на месец е НИЩО (ръйш ли). Обратно обаче е проблем, даже си е направо един Еверест на проблемите! Който не ми вярва, нека да пробва следното. Нека да откриете при господин капиталиста и да си поиска увеличение на заплатата с 3 лева понеже са нищо. Какво са 3 лева на месец? Ами НИЩО НЕ СА!!! Бълха го ухапала, освен това има пари - милионер е...

21

Анонимен

преди 3 години

А кой купува хляб сега- има толкова хубави хлебопекарни- слагаш съставките и задаваш часа- сутрин или вечер имаш топъл прекрасен хляб- не спекулирай с цени.

20

анонимен

преди 3 години

ДО 15 - не разбрат какво си видел при соца, ай го опиши

19

анонимен

преди 3 години

Ако в 21 в не можеш да произведеш хляб, тогава не си никакъв управленец. в 21 в. без хляб?!

18

Тъп

преди 3 години

До АнонименВ България хляба е някакъв. Ако искате истински хляб, отидете в Одрин. Там хляба е това, което сте яли преди 30 години.

17

Анонимен

преди 3 години

'Дистрибуцията на хляба е основно в "сивия сектор'Ми то всичко що държавата не може да окраде с данъци е 'сиво', 'престъпно' и подлежи на изземване.

16

Тъп

преди 3 години

Решиха да има държавни бензиностанции. Преди това трябва да има държавни хлебарници, държавни магазини за хранителни стоки, държавни аптеки.

15

Анонимен

преди 3 години

ДРУГАРИТЕ ТУКА, ДЕТО РЕВАТ ПО СОЦА ВЕДНАГА ДА ЗАМИНАВАТ В КНДР НА ЕВТИН ХЛЯБ!*** ОТКАЧАЛКИТЕ! САМО ЕДНО ЗНАЕТЕ- ПРИ СОЦА ГО ВДИГАХ ЯКО ХАХАХАА

14

Анонимен

преди 3 години

ГАДОВЕ, ПЛАЩАТ ВИ ХЛЕБАРИТЕ ЗА ТИЯ ОБРАБОТКИ, А?

13

Анонимен

преди 3 години

"30-35% от цената му е човешкият труд"Производството на хляб е изцяло машинизирано и автоматизирано...

12

the Ghost

преди 3 години

Ако цената на хляба е "стабилна" като цените на другите стоки..... жална ни майка... за последните 6 месеца всичко скочи... ако някой твърди обратното - значи не пазарува

11

Анонимен

преди 3 години

В цяла Западна Европа струва около 3 евро за кг.-------купувам истински хляб (истински) за 99 цента килото , в Бг колко е грамажа ? падна ли под 500 гр. или още може ? за покупателната способност пък изобщо нямам думи ..

10

zeus

преди 3 години

Газта пада с 50 процента, горивата са рекордно евтини, цената на житото пада на борсите, значи е време да се вдигне хляба ;)

9

Ех бабо Маре

преди 3 години

Ако в ТКЗС-то учеха,че всяко нещо струва,толкова колкото някой е готов да даде за него ,в дадения момент!Демек,като земеш пенцията,ша има маро,като я дадеш на унуката за "бело" нема!Анадънму?

8

Преди и Сега

преди 3 години

При социализма, ядохме вкусен, истински хляб !