78

1

преди 3 години

милионерче влади,много добре си го представяме,но ти какси представяш,това твое забогатяване,та ти направи,по-вече пари от ,така наречените бизнесмени,Божков ,Свинаров /домусчиев/,братя Бобокови, и то само с една дума отправена към бизнесмените,и тя е или даваш%-ти,или ти вземаме бизнеса.

77

Карил

преди 3 години

Всички са ребрили *** платени от Божков, би трябвало и да са снимани, така че очаквайте много хубаво порно.

76

до мхм

преди 3 години

То да беше само това...до момента ги хванаха в хиляди лъжи и неверни данни като БВП например, но не. Нашите политици нямат морал, а вече лъжата и празното голословие е държавна политика

75

Handel

преди 3 години

Ами то има ли закъде повече да те дискредитират? След като най-нагло подари милионите от ЕС на "спонсори"?

74

мхм

преди 3 години

във всяка една нормална държава, дори само да има спекулация, хората си подават оставка за да запазят честта си. тук тези хора чест нямат

73

Анонимен

преди 3 години

Не си много убедителен нещо, а шефа ти започна да се кълне. Май навлизате в оправдателен режим, неприсъщо за невинни...Божков май ще излезе прав ми се струва...

72

Анонимен

преди 3 години

Горанов, нещо не си много убедителен?! Ама след повече от 13 века съгласие и мълчание ти гарантирам, че нямаш никакви проблеми така че, споко!

71

Анонимен

преди 3 години

И какво ще постигне, ако дескридитира теб? Обвинението пак си гонма. Аааа, сетих се - подпали горска и гаси, а вие се нервите все повече, защото знаете, че ще гръмнете всички ...

70

Анонимен

преди 3 години

До На гербАми той и Коцето си купи някои неща,нали?Аз не съм против хората в България да имат,колкото повече хора имат,толкова по-добре и няма да бягат,на колкото повече хора раздават и дават шанс,толкова по-малко хора ще напускат държаватаКолкото повече работни места с добри заплати и добри условия на труд,толкова повече задържани хора в страната или привлечени българи от чужбина или хора с български корени,колкото повече подкрепа и шанс за дребен бизнес,толкова повече работни места и данъц

69

любо

преди 3 години

Ама тоя Божков верно досега нито едно доказателство не е показал. Истински ,оргинален документ с подпис, с печат... Тея лакардии може да си ги разтяга още три години.

68

Чичо Сандо

преди 3 години

До АнонименБлагодаря ти , за това мнение!

67

Анонимен

преди 3 години

Не може да му се отрече на Божков, постоянен е, тупка топката, ходи им по нервите, хората го харесват, а даже не е изнесъл доказателства. Голяма мотика настъпи алчното момче от Свищов, по съветите на дебелото. Не може всеки път да им се получава, Божков не е Цв.Василев или Богомил Манчев. Винаги има риск, като стартиряш нов проект за следващия олигарх, а като го повтаряш, ти знаят ходовете, успехите правят хората мързеливи и лъжовно уверени. Божков е добър, упорит и интелигентен, доста подценен от свищов. Какво беше казал Сун Дзъ за противника ?!? Четете книжки в Свищов, не бройте само пари.

66

Анонимен

преди 3 години

Утре Нови БОМБИ ще долетят върху БУНКЕРА в ЗАЙЧАРНИКА и двете вили за по милион в полите на Витоша на Шехерезада на Главатари Бае Хуйя и на Бездомния и страхлив клошашар Бляда с дупката на челото и върху прогимназията на Мента Ментраджийка в Пловдив #бъдете здрави и много смели #поздрави от Али Баба и пещерата за добитъка в закусвалнята и ЗАЙЧАРНИКА ..

65

Анонимен

преди 3 години

Как си ги представям тези неща ли? Ми до скоро не можех да си представя, че кръстникът ми ще ме пусне да живея в луксозния му апартамент на едно от най-престижните места в София, просто така, без да му плащам наем, само защото ме е страх от земетресения! Не мога да си представя и да ползвам без наем вилата на кръстницата ми, ама ето че можело и хвала на господа, че има такива хора като кръстниците ми! Та как да не мога да си позволя да рекетирам някакъв си бизнесмен, та ако ще и да е Божков!

64

На герб

преди 3 години

пиарката и тя така милата, едва събрала 1млн за къща и 350 000 за апартаментче.Ама Божков бил лъжел хахахахаха

63

Горанов-респект !

преди 3 години

Най-добрият финансов министър за последните 30 години !

62

Анонимен

преди 3 години

Долнодъбнишкият пъпеш да обясни откъде е взел няколко милиона за луксозната си вила в Ярема.Да каже как така живее безплатно в луксозния апартамент на кръстника си и колко милиона лева народна пара му дава за кухи обществени поръчки в областта на ИТ сектора в замяна.И най подир да каже защо родителите му тънат в мизерия в Долни Дъбник.

61

Анонимен

преди 3 години

До Трайно безработенИма хора,които са си вършили съвестно работата,но не са били удобни именно защото са си вършели съвестно работата,има и други,които са се подчинявали от страх и са вършели това ,което им казват от страх,такива хора ще изгорят,без да имат някаква вина за борбите между групировките.А ние в България нямаме нужда от още смърт, защото сме в демографска катастрофа и всеки човек е ценен за България!

60

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с метежници!!!!На изборите ще се види до къде са я докарали мутренската опозиция!

59

баба мара

преди 3 години

изобщо не се съмняваме в твърденията на Божков подаваите си оставката и изчезваите 10 години стигат