70

Кой е клиент?

преди 3 години

Когато Бойко чрез финансовият си министър е изнудвал Божков да дава 20 процента от печалбата си срещу приемането на удобен закон, то кой на кого и бил клиент? В системите "клиент-обслужващ" този, който предоставя нещо е обслужващ, а този, който поръчва, е клиент. И какво излиза: Божков е бил обслужващ гербаджийската дружинка, а Бойко и дружинката му са били негови клиенти.

69

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли минава през акъла, че прокурор, който повдига 18 (!!!) обвинения и нито едно не фаща дикиш, е просто ***? По същия начин преди се хвалеше, че подал 11 хил. страници обвинение! Абе, ти ако имаш някаква конкретика, ще я изложиш на 3-5-50 страници. Това, че внасяш обвинение от 11 000 страници означава, че разчиташ да разводниш темата и да заблудиш съда. Ама какво да коментираме същество, което като малко си е мечтаело да стане МИЛИЦИОНЕР...

68

Станахме смешни...

преди 3 години

Какъв клиент е на прокуратурата? Първо спецпрокурорите написаха 11 обвинения, двама професори ги преведоха на арабски, сетне в МВнР ги писаха на пергамент, цели 120 страници са това! Гл.прокурор поиска В.Б. с белезници и букаи на краката в срок 7 дни и накрая едно ГОЛЯМО НИЩО! Обвиненията станаха вече 18, но само премиерът и от спецпрокуратурата си ги повтарят, а в ОАЕ изобщо не им обръщат внимание. Ако В.Б. извади още 1 млн.$ може и почетен гражданин на Обединените емирства да стане.

67

ШахурЕзудката Савдъ

преди 3 години

Севда прави страхотни неща. . . Живе ли в Бистрица във вила за 1000000 и апартамент в София за 350000 лАва.лАва защото пише за ШахерЕзвада

66

Анонимен

преди 3 години

Абе работят ГЕРБ.Не може да се отрече.Строят.Виличка на Севдето за над 1 милион в Бистрица.Виличка на Владко плашливия за няколко милиона в Ярема.Даже и в чужбина инвестират.Виличка на Менда в Халкидики за 5 милиона.И най подир имението на главатаря в Барцилона.Видими резултати с невидими пари.

65

6

преди 3 години

Ги ноо . Толкова зъл па 1 милионче на Горанчо за виличка на Ярема. ! Милионче наа Севдето в Бистрица. ! Милионче на Толупа в Барцелона и незнам колко още милиона за *** на изборите. Страшно зъл човек.

64

Гина

преди 3 години

Васил е изключително зъл. Сто процента е рецидивист само като човек му види физиономията и припада.

63

Нищо ново

преди 3 години

"Борисов застана твърдо зад пиарката си Севделина Арнаудова". Ще застане, как няма да застане. След като му е носила всеки месец пури (и пари) от Божков. Очаквам Божков скоро да я пусне и на клип.

62

Анонимен

преди 3 години

И къде я тази Red notice спрямо Божков?

61

Анонимен

преди 3 години

Някъде прочетох, че Севда ходела при черепа по лични причини а той използва това!Какви лични причини е имала та не може да каже!?

60

Анонимен

преди 3 години

Аха, изправила се държавата... След като с години са си играли на Делчо Спасов, сега изведнъж се изправила :)

59

Анонимен

преди 3 години

Вие във властта може да си поръчате клиенти колкото искате...както ви отърва:затънали до гуша в ***,а ме убеждавате че мирише на рози********

58

Активист на БКП

преди 3 години

Червена бюлетина за Божков в сайта на интерпол НЯМА ! Всеки може да провери ! ДЖИРОСАНИЯТ лъже !!!

57

Анонимен

преди 3 години

Бойко настъпи греблото!Сега ще вика олеле ама никои няма да повярва

56

Анонимен

преди 3 години

Севда всеки месец е ходила за да му отказва!

55

Анонимен

преди 3 години

Божков явно знае с какви крадци и убийци си има работа ...Не е случайно, че клипчето не дава информация да бъде локализиран. Определено помни случката с "гранатомета" и софийските стрелби на "главния секретар"... Самолета с агнешкото да не би да е возил и "касапите" ...

54

До 55

преди 3 години

Току що гледах сайта на Интерпол и видях беатя галеви не и Божков!Галеви са обвинени за изнудванеМене като ме изнудваха майсторите на покриви пллиция и прокуратура казаха, че няма пеестъпление явно си плащат да не ги закачат

53

ккк

преди 3 години

До Анонимен 62Научи се да пишеш първо, а после използвай високопарни изрази и примерни, на които дори не знаеш значението. Вие Божков светец ще го изкарате още малко.Май обичате лошите момчета да ви плюят в лицето и да държат определени икономически отрасли. Обичате престъпниците, похвално.Я да помислим за последните 30 години кога държавата се е опитвала да се изправи срещу хора като Божков, Златев, Банев, Арабаджиеви и сие ? Има ли нужда да вадим тефтера, или само едно - НИКОГА ще е ОК ?

52

Анонимен

преди 3 години

Не може да му се отрече на Божков, постоянен е, тупка топката, ходи им по нервите, хората го харесват, а даже не е изнесъл доказателства. Голяма мотика настъпи алчното момче от Свищов, по съветите на дебелото. Не може всеки път да им се получава, Божков не е Цв.Василев или Богомил Манчев. Винаги има риск, като стартиряш нов проект за следващия олигарх, а като го повтаряш, ти знаят ходовете, успехите правят хората мързеливи и лъжовно уверени. Божков е добър, упорит и интелигентен, доста подценен от свищов. Какво беше казал Сун Дзъ за противника ?!? Четете книжки в Свищов, не бройте само пари.

51

Анонимен

преди 3 години

Бате ви Бойко е стъпил на наклонената плоскост на остаряването. Още малко ще застарее и ще почне съвсем да се олива. Няма човек да е избягал от това. А тези във властта изперкват доста по-бързо.