95

Анонимен

преди 3 години

До factЧовече, без да те обиждам, това показва само това, че или си много неук, или имаш някакви проблеми с главата! За каква лъжа говориш! Целия свят е пламнал, ти си живей в твоя измислен свят на "конспирации", щом така ти е удобно, но не подвеждай другите хора, защото това може да има лоши последствия, както виждаш за всички нас, и насред лято вместо да се радваме на хубавото време, да се чудиме какво да правиме!

94

fact

преди 3 години

До Гарина ИвановаРАЗОБЛИЧАВАХ ЛЪЖИТЕ НА ГЕНЕРАЛА!САМО ТАКА МОЖЕ ДА ИМА ДОБЪР КРАЙ НА ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС!

93

Гарина Иванова

преди 3 години

Вместо да си губите времето с празни приказки, просто бъдете отговорни за своето здраве и за това на другите. Толкова ли е сложно това за интелигентни хора, живеещи в 21 век. Или не сте от тези хора?!!!Стига сте си избивали комплексите с празни приказки и стига сте обвинявали други за това, което се случва на всички. Обърнете се към себе си и си кажете"АЗ какво направих, че пандемията да приключи добре за нас, българите" Освен , че оплювах с кеф генерала и останалите, които все пак правеха нещо

92

Анонимен

преди 3 години

До СимеонАкъл нямаш за 2 стотинки.Едва ли можеш да наглеждаш и 10 овце.

91

Анонимен

преди 3 години

До реалистЩо?Преди ГЕРБ по колко умираха на ден?А плюнчо?

90

European

преди 3 години

До анонименPut the mask on, hide under the table and wait to die...ignorant people.

89

Коко

преди 3 години

Да се върнат мерките затворете всичко !

88

Анонимен

преди 3 години

Карантината се завръща.Ще затворят границите до 10-15 дни в цяла Европа отново.

87

реалист

преди 3 години

Всеки ден умират по 290 българи от калпаво суперскъпо здравеопазване ,калпава пенсионна система и пълно безхаберие на управляващите неграмотници.И нито един от Ковид-19.Нашата пандемия е ГЕП на топ-лъжеца Боко Тиквата и Хунтата му.

86

Скептик

преди 3 години

До Да затваряй,Да затваряй се. Сравнението е смехотворно. Все едно да кажеш всеки водач на автомобил е потенциален убиец, поради което автомобилите се забраняват. Всеки човек е носител на милиони вируси от различни видове. Не можеш да спреш предаването, нито да отгатнеш къде кога кой от тях ще стане смъртоносен. Като сте толкова големи хуманисти Забранете ГМО храните, замествашите продукти. Конфискувайте големите имоти. Въведете принудителен труд за малцинствата. Да падне малко стреса.

85

Анонимен

преди 3 години

Всичко се прави на 15 юни да не излезем от епидемичната обстановка, трябва постоянно да сме стиснати за гушата!Да ходим с маски, дъртаците да си пазаруват необезпокоявани от 8.30 до 10.30 и след този час пак когато си поискат, всичко да е затворено и заключено за да може да вървят кражбите!

84

Анонимен

преди 3 години

Сега излизат по около 50 а октомври месец ще е голям купон

83

Анонимен

преди 3 години

Подготвяйте си декларациите за КПП-тата, скоро ще се пише пак! Аз познах, края на юни сме заключени!

82

142

преди 3 години

Скоро ще достигнем нашия си МАКСИМУМ!!!

81

Анонимен

преди 3 години

Ако Божков изкара и видеозаписите, заразените ще скочат на 150 дневно. Сещайте се!

80

фурмата

преди 3 години

Обаче не четем - в Сливен 10! Където обяснявахте как махалата на едни зелени човечета била развъдник. И значи като ни потрябват много бройки да покрием някакъв скандал и почваме махалите. После пак ще затихне. Проблема не е във вируса, има го ясно е. Проблема е в манипулативният начин на употреба на този вирус. За това сме и на 111 място. До година 153.

79

Мутафчийски Щаба

преди 3 години

Отменяйте почивките! До дни връщаме извънредното положение!

78

Слагай противогаза

преди 3 години

Споко! Като изолират заразените от последните 2 огнища бройките пак ще спаднат!Още днес и утре ще са по-малко. Златена обаче да се крие и да си сложи противогаз и отпред и отзад, че издиша страх от всеки свой отвор.Нали така каза щаба - маски трябва да носят най-вече заразените(от страх), за да не заразят другите!

77

Анонимен

преди 3 години

ДО ЕДНА СЕДМИЦА - 143!ГАРАНЦИЯ!

76

Анонимен

преди 3 години

време е за 4 дневна работна седмица!!!