14

Анонимен

преди 3 години

Какво правим с баба и дедо като умрат, а ние последните 3 месеца не сме ги виждали заради карантината на другаря Борисов? И последното, което сме чули от тях, е едно измъчено "благодаря", когато сме им пъхали палачинки под вратата..,. Те като щастливи хора ли са умрели ?

13

Анонимен

преди 3 години

На колко скъпи хора пропуснахме да кажемОБИЧАМ ТЕ! Преди да е прекалено късно! ?

12

Мяу

преди 3 години

до БауНе знам за каква зараза говориш.След като влязох в Пирогов с 38 градуса температура, без никой да ме спре, седях си в коридора цял час и не докараха нито един коронавирусен през това време, никой не може да ме убеди, че е имало епидемия и зараза.

11

До Бау

преди 3 години

Разумни неща казваш, само за едно от тях нямаш информация. Ако поговориш със свещеници те ще ти кажат, че оставянето на храна и напитки на земята около надгробните паметници е езически обичай, който църквата е била принудена да търпи.Наистина би трябвало да се предприемат решителни мерки, за да не се замърсяват по този начин гробищните паркове. Оставената храна привлича там кучета, те се размножават и създават проблеми.Който иска "да раздава" в памет на починалите, да прави скромни дарения.

10

Анонимен

преди 3 години

Светла им памет.Дано да са в някое по-добро измерение на Вселената и някой ден отново да се срещнем с тях там.

9

поп бг

преди 3 години

Бедняка не е мил на бпц че нема пари и за свещичка

8

Бау

преди 3 години

По време на зараза не се раздава нищо! Дори и в нормално време не е редно да се раздава и приема храна от други хора! Контролните органи да не спят и да си влязат в ролята! Ако някоя бабка продава череши и чесън на тротоара ще я глобят, а на гробищата - не!? Това са стари работи от гладните години и алчни попища! Сега Премиерът се грижи за всички!

7

русофил

преди 3 години

Бг църква и без божествения огън верва

6

джендър

преди 3 години

Даите на попа да е доволен защото ще запее молитви против вас

5

Анонимен

преди 3 години

бабо марО/маймумата.......типични представитЕлЕ на стрина пена.....80 % и ***. 2 в едно.

4

Ламята спаска

преди 3 години

Петдесетница - 50 кинта за попа, благотворително, без касова бележка и без данъци. За успокоение на умрелите и Горанов у данъчните да умрат от яд.

3

баба мара

преди 3 години

ние всеки ден си говорим с тях да ни чакат ние идваме защото тука на земятавече е ад

2

х

преди 3 години

Починалите близки си ги помним и почитаме без някакви измислени религийки да ми напомнят за това. Свят без религии би бил нещо прекрасно.

1

Анонимен

преди 3 години

Бог да прости починалите, мир на душите им!!!