10

6565 да

преди 3 години

България е управлявана от мафия. Организацията е пирамида. Най-отгоре е тиква. Парични потоци, инструкции, заповеди се спускат отгоре надолу. Базата е гладуващи храненици 800000 души. Толкова са необходими за управление на останалите. Едно време БКП бяха и те толкова. Всички останали са Дискриминирани. Зада не се усетят се пускат всякакви димки.

9

До 13

преди 3 години

*** да се прегледаш, ЗЗЛД е от 2005 година. Ако някой си позволява да злоупотребява с чужди данни за лично удоволствие, може и да му се размине, на държавни институции, банки и други организации(ушеви и шапкарски) - също, но на физическо лице, осбено в качеството му на "работодател", ако си е позволил да нанесе щети на трети лица, ако не бъде разорен от дела, най-малкото също може да бъдем намерен по същия ред с трите имена, адрес и ЕГН и да му бъде смачкана тъпата муцуна.

8

6565

преди 3 години

а коронавирусната дискриминация, наложена от държавата кой ще я отчете? половината държава работеше, а другата- вкъщи. какво съм виновен аз, че не работя в хранителен магазин, или в банка, или държавен служител, че трябваше да остана без заплата затворен 2 месеца? и най-лошото е, че знаеш, че държавата ти обещаваше помощ само на книга, но ще се прави, че е загрижена за тебе

7

До 10

преди 3 години

Ти си типичен мало.ум.ник и го доказваш с всяка твоя дума. Аз съм работодател и ти гарантирам, че няма да си намериш никога работа с този език на омраза. Сега ще изискам ИПто ти по реда, за 2 работни дни ще ми го предоставят и на всички ХР агенции и работодатели ще разпратя твоите имена за да знаят да не те наемат на работа. Както и до комисията по дискриминация ще заведа иск. Такива нищо.жества като теб е добре да си останат в клоаката.

6

Факт

преди 3 години

Целия народ е дискриминиран заради определени закони и правила,най големият парадокс е че обикновеният и беден народ издържа над 200 000 държавни служители който не плащат данъци и осигоровки в НОИ,а ползват големи превилегии платени от народа е това ако не е дискриминация?

5

Лошия

преди 3 години

До Анонимен 10Туй а.....хахах.Ей много вие повредено чипчето, но какво да направиш.Писах че дискриминацията не е само до цвета на кожата, те си знаят своето....хахахах.Явно за вас опира само до *** нгилите, друго във вашия чип няма.Ти виждал ли си бял с две висши да рови по казаните, аз съм виждал, но както казваш ТУЙ......хахахах

4

Лошия

преди 3 години

До Тук пишещите по-долуРеагират първосигнално и после се чудят защо сме в това положение.Дискриминацията не е само до цвета на кожата, аз също не съм бил цвете навремето, но важното е че съм го осъзнал.Вие ако искате се бийте и повтаряйте в захлас какви арийци сте....хахахах

3

читател

преди 3 години

100% безсмислена структура.Убежище за хора без професия и квалификация, но умеещи да пишат отчети.Ако правата на някого са нарушени - има съд.Ако съдът не работи, нищо не може да го замени.

2

Тук пишещите по-долу

преди 3 години

***.ло.умни.ци реагират първосигнално като патки. Никой не ви говори за чернокожи. Примерно не наемат жена на работа защото има малко дете и ще отсъства от работа, когато детето е болно, не наемат човек на 50 години на работа, защото за тях вече e възрастен, не наемат човек в инвалидна количка, нищо, че отговаря на всички условия в обявата. Ето затова се говори.

1

Distortion

преди 3 години

ДислекЦия?!? Сигурно детето не може да търпи лекции и конско. Каква дискриминация от страна на лошия даскал!