9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТези хора от тази"маала" са цивилация с 5000 г. история!Не ти се сърдя че си неграмотен.Просто повечето в България са като теб за съжаление като започнем,разбира се от премиера!

8

Анонимен

преди 3 години

То там в тази голяма маала е страшно. Кой, къде, как - пълна анархия.В една и съща река се мият, пият и другите две физиологични нужди.Хвърлят пепелта от починалите, плющят с ръце, няма вилица, няма нож.И после били култура.Виждаме им културата всеки ден от избягалата каста.Там никога няма да има ред.Никога.

7

Анонимен

преди 3 години

Добра идея срещу нашите *** дето си "берат" разни работи.

6

Анонимен

преди 3 години

Нашите гермери разчитат на плашило и тенденциозно си остават без стоката като узрее. Ето им идея. Жалко, че у нас се даваха максимални субсидии за череши, а не за ананаси. Щяха да се прочистят селата от битови престъпници

5

Анонимен

преди 3 години

папаецът е скаран с мисловната дейност

4

Реалист

преди 3 години

"за да защитят земеделските си култури от диви животни" --- тия там са се разплодили толкова много че вече няма място и е или животните, или хората. В Африка е същото. И сега преливат в Европа, която е населена от *** които извършват самоубийство.

3

АнонимеН

преди 3 години

НИЩО НОВОВ БОТСВАНА УБИХА 110 СЛОНА ОБЩО 5 ГРУПИ ЗАЩОТО НАПАДАЛИ РЕКОЛТАТА СЛОЖИЛИ ИМ ХРАНА С ОТРОВА И ТЕ ПУКНАХА!

2

аз-ът

преди 3 години

жалко, че ние не можем да използваме същите трикове срещу определена порода крадци. И нашите са от Индия. Ама Хелзинския Комитет много се сърди.

1

аз-ът

преди 3 години

нещо ми подсказва, че останалите слонове от стадото на слоницата - следващия път няма да крадат плодове.