8

пияница мистик

преди 3 години

Аз никаква криза не усетих, защото не бачкам от 2016 година и не ми се промени по никакъв начин живота, дори и с 1%. Пак си излизах, ходех си наляво-надясно, само дето вместо с приятели да пия в ресторанти и кръчми си ходихме на гости.

7

конфликт на интереси

преди 3 години

Стрес и кон-фликти

6

Анонимен

преди 3 години

До 4Познавам хора, които уж са без доходи от десетилетие поне.Ми карат го скромно, радват се на малкото.

5

Анонимен

преди 3 години

Българина е свикнал на кризи, но на запад изкукват тотално. Наркотици, кражби убийства в Западна Европа и Америка става страшно.

4

до 1

преди 3 години

Не случайно хората са казали: "Голям залък ***, голяма дума не казвай". Така както в момента можете да си позволите да не работите 3-4 месеца, така изведнъж могат да се обърнат нещата и да останете без доходи и без близка перспектива за такива. И не си мислете, че една преквалификация решава всичко, не, понякога просто нямаш възможност за никаква реализация. Ние сме държава с нищожно производство, зависими от всякъде...

3

Анонимен

преди 3 години

Като цяло повече позитиви.Време за семейството в изобилие .Бяхме като машини работа, спане, работа.

2

Анонимен

преди 3 години

При мен всичко е наобратното. Алкохол съвсем спрях да пия, движа се много повече от преди, ям много по-малко, отслабнах, никакъв стрес или конфликти и т.н.

1

Анонимен

преди 3 години

Никакви негативни последици, даже напротив- поработихме над проекти, за които нямахме време вкъщи. Доизградихме започнатото фитнес помещение, нов декинг на терасите, ново озеленяване, преобразихме двора на вилата. Така и така с жена ми работим от вкъщи, но много често имаме гости, имаме и малко детенце. По време на изолацията бяхме само тримата и се радвахме на времето заедно. Хората не умеят да се радват на живота- масово това наблюдавам. Дай им кръчми и маси- това ги радва.