16

Анонимен

преди 3 години

Туй са параформирования по сектори на действия създаващи напрежения в широк кръг маси заради непознаване в сферите по сектори на практикуване по специалности излагащи ги на манипулиране с надстройки за определени цели чрез краткотрайни визуални материали променящи настроения за разрешения в реалност проблеми от естество на познания,но не пред всички минават тези им номера за цветни ситуации.

15

До 10

преди 3 години

Отворете си очите вече и разберете, че Тръмп е фалшив месия.

14

Анонимен

преди 3 години

Сорос добре режисира.само дето още балерини като черни лебеди не е изкарал да танцуват. това сме го гледали вече

13

Анонимен

преди 3 години

До 8Тива е, като с Бойковите протести. Почват и след 2 часа гледаш едно момчета си стоят спокойно ... ама са с кърпи на лицата. И седят с ръцете в джобовете ... и после почват да налитат на бой, да мятат камъни, да терошат. Протестират срещу еднит ви срещу другите, само и само да нагнетяват. ТеИ и АНС са платени. В САЩ са просто една малка група крадци.И в двата случая се опитват, да изкарат че протестите са едва ли не невалидни, заради действията на малка група от хора.

12

Анонимен

преди 3 години

Останал си без кеш заради пандемията, чакаш да убият поредния друсан до козирката и осъждан 50 пъти генгста мадафака, и после отиваш да крадеш от магазините. Колко удобно.

11

Анонимен

преди 3 години

До Катализатора са Добре, но не можеш ли да го напишеш като хората, че да е от полза.

10

Моята Религия

преди 3 години

Тръмп е Божество на Земята, Пратено за да Спаси Бялата Раса - той е Голямата Бяла Надежда!

9

Катализатора са

преди 3 години

Световните Комунисти, Уханска Чума беше също тяхно "Активные Мероприятия". К0мундетата от Пекин и марионетката им в САЩ - Обонго Хюсеин Обанана и вицето му, чийто син е поличул 1 500 000 000 долара от Централната Банка на Комунистически Китай, са зад всичко случващо се в САЩ!

8

Наебевски

преди 3 години

та значи че хамириканцити дискриминират е ясно, винаги е било така, ся друг е въпроса че покрай протеста се грабят стоки от магазини, маркови стоки?! е тва кво общо има бе джанъм? *** работа значи. това не е начин да промениш системата, това е начин да те заклеймят и толкоз

7

Анонимен

преди 3 години

3, все едно пишеш за Лойко?

6

До 1

преди 3 години

Бах този българин в Маями дето в 4:30 сутринта пише коментари в български сайтове.

5

Истински мъж

преди 3 години

Тръмп е исински мъж, даже в най напрегнатия момент не се поколеба да направи инспекция на бункера си. Това е истински държавник!

4

Krom

преди 3 години

Май вестта за края на Тръмп и разпадането на Америка се оказа "силно преувеличена".

3

Анонимен

преди 3 години

Основна стратегия на Тръмп е да обвинява другите, така че винаги да е прав, но това не може да продължи безкрайно. Разбира се папагалите нямат критично мислене и това е една от причините перчема да се набутва в собствения си капан, както направи със стратегията си срещу заразата. До преди 5 месеца го харесвах.

2

Анонимен

преди 3 години

Българка в Минеаполис. Звучи гордо. Само да не е като вица за бай Иван. Преуспях в Минеаполис, мамо! 😁

1

Анонимен

преди 3 години

Не е сигурно! Какъв катализатор ***, аз съм в Маями, да не би да имаше протести преди това или по време на пандемията. Антифа само чакат да стане нещо и да се мобилизират подпомагани от всички медий които са открито срещу Тръмп.Просто им е трън в очите защото бизнесмен влезна в политиката и им видя цялата разбита подкупна система.Един българин в Маями.