26

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Ами две коли биват изхвърлени от пътя в разстояние на минути...Коментираше се аквапланинг като най-веро ятната причина ...Няма как да е случайно ...На Жерково завоя е плавен,но има лек наклон....Какво са виновни участниците в дяижението,ако има проблем с пътя или Настилката...

25

До Борката

преди 4 години

Проверете имотното състояние на всички работещи в съдебната система... Ама смеете ли ?

24

!

преди 4 години

Е това е ясно, нито един няма да бъде осъден като тоя и т.н.

23

ДДРОнег

преди 4 години

Това е белег за корупция, отявлена и явна корупция :""Направи ни впечатление, че има много странни обърквания. Въднъж се пише, че починалото лице е загубило десния си крайник, веднъж се пише, че е загубил ляв крак... Има много разминавания в документацията", отбеляза Русинова.""Основен проблем при издаването на техническите експеритизи е, че няма установен държавен минимум за средствата, които се използват при изготвянето. Заради това и експертизите често "падат" в съда. И докато на вещите лица им отнема години, от европейския институт за транспортни политики са готови с пълната експерти

22

Гено

преди 4 години

Уау колко изненадващо !!!

21

Т.Шак

преди 4 години

Какъв експерт е тая Русинова? Учила е само за секретарка, но иначе е експерт по пътна безопасност, а НПО-то и се зове "Институт".Иначе е по всякакви телевизии. Особено тук.

20

Перник

преди 4 години

Спомнете си случая преди 10-на години,когато пиян прелетя в насрещното и уби дете на съдийка.12год строг тъмничен.А за конкретния случай-на всички,които се гаврят с човешки съдби, им пожелавам те да ходят по съдилища и гробища да изпращат близки и деца да пращат по метадонови програми.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Аз още в началото бях убеден, че с богатата мама това *** ще се измъкне. Прокуратурата действа в тази посока. Обвинението е за "умишлено убийство" и колкото и де се таралежи Гешев, той си остава "юрист" завършил право в ченгеджийска структура. Доказването на умисъл ще му е трудно (ако въобще си дава зор) и обвинението ще падне.

18

Анонимен

преди 4 години

Беззаконие, некадърност, корупция, това е моята родина!

17

Активист на БСП

преди 4 години

Именно заради този хаос в правосъдната система , правителството на ГЕРБ трябва да си ходи !!!

16

пияница мистик

преди 4 години

Експертизи ли? Качвам се някаква кола, ще я купя ако трябва специално за случая и го газя виновника, нека после мен ме съдят и да проточват делата с години. В България най-лесния начин да убиеш някой на който имаш зъб е да го сгазиш. Даже да те осъдят повече от година няма да лежиш. Иначе ако го застреляш може и 20 да ти дадат

15

Анонимен

преди 4 години

Не плюйте държавата, плюйте по себе си.А държава и държавност не е за всеки народ.

14

Анонимен

преди 4 години

Милен Цветков го забравихте нали?Същото ще се случи само почакайте и ще видите!

13

Амииии

преди 4 години

Явно вещите лица са невежи или нарочно се объркват експертизите,осъдете няколко вещи" невежи" лица и нещата може и да потръгнат!!!

12

americano

преди 4 години

загубена държава, НЕ заслужаваща членство в ЕС!!!

11

Гост

преди 4 години

Това е България,всичко е направено така ,че да има пара под масата.Тези вещи лица и катаджиите и всички там знаят как да си изкарат парата от подобна ситуация. Мъртъв няма как да плати ,но живият ще плати.Затова винаги така се съставят протоколи и експертизи ,че да паднат в съд и да се откачи виновника.

10

Само да напомня..

преди 4 години

..че неточните експертизи също имат своята / висока/ цена! Иначе може да се окажат и точни, а тогава някой невинен убиец на пътя може да се окаже в затвора!

9

Анонимен

преди 4 години

Абсолютен позор за кривораздаването у нас, дано видят приживе как е от другата страна.

8

MaйMyнaта

преди 4 години

Къв ще да е, риска си е за негова сметка. Ти влез гол в мъжката баня, с табела теляк и после кажи кво е станало

7

subi

преди 4 години

До MaйMyнaтакъм тях се отправя служител на Автомагистрали. По спомен даже мисля че беше пътна помощ