53

.

преди 3 години

Хотела ще се казва Екатерина...

52

Solar Power

преди 3 години

До Solar Power - Точно така инъче който не ял хурката от държавата той не знае..... И аз така имах административен акт (нотариален документ) издаден от държавата,че съм собственик на земя, но после се оказава ,че акта ми бил нередовен понеже преди мене имало друг собственик. Е ?!! Аз ли съм държавата за да знам кой е собственик и кой не ?!!??! Затова държавата ни е едерастка и ангалска защото закона НЕ ВАЖИ ! Даваш разрешение после се отмяташ ?!?!

51

Solar Power

преди 3 години

Разбира се !!! Не може да издаваш административни актове и после да казваш,че не важат !!!Или издаваш акт и се строи или не издаваш. Простичко е ! Когато си издал и някой е похарчил 50 милиона какво да прави ?!?!?!?!?!? Кой ще връща парите баба ви ? Кой б инвестирал в проект в България когато по всяко време може да има номера "тука има - тука няма" ?!??!? Същото е и за небостъргача в София. Дадено разрешение сега ще се търси под вола теле ?!?!

50

Веско

преди 3 години

Че всичко е законно няма съмнения. Гадното усещане е, че на този човечец му плащаме и заплата за нещо.

49

Анонимен

преди 3 години

Започвам да си мисля, че само в'оенен п'реврат може да ни оправи. Но то и армия не остана...

48

Анонимен

преди 3 години

там никога не е имало свлачище за да го укрепват но не се разбра кои са собствениците.

47

Рашко

преди 3 години

Абе тия ни взеха съвсем за мезе. И явно с основание де, щом всичко това плодължава да се случва.

46

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

Както се казва тази година малко почиващи,а догодина още по-малко.Пък после вопли и призиви да се почива в България.Ама човек трябва да е отчаян мазохист,за да почива на Кафявоморие/Бетономорието/.Изглежда,че напоследък наивниците са драстично намаляли,та Ангелкова влезна в ролята на Кашпировски и започна да омайва народонаселението,като избиваше на патриотизъм.Както се казва,който веднъж е почивал на Бетономорието,след това не е повторил.Ако искам бетон ще излезна на разходка по Шипченски прохо

45

Анонимен

преди 3 години

В махалата на това му викат "Ачик далавера"

44

ало, ГЕШЕфт

преди 3 години

имаме корупция... АЛОооощо не се потрудите да заработите заплатите си ??????такава укрепителна СТЕНА /съоръжение/ няма ,няма ,няма .....аааатия са за разтре---------лЕ, ще ходим в Гърция на море, където ще получим качествен продукт !!! СТИГА МУТРИНСКО ЧЕРНОМОРИЕ !((((((успех на ''бизнезмените"((((((:

43

Анонимен

преди 3 години

това е подпорна стена подходяща за заселване,хаха,нищо общо няма с подпорна стена,на първо време може да я ползват за складови помещения,а след 3-4 годинки става обитаема

42

Помня

преди 3 години

До Анонимен 34 Я стига с тоя видов ден.Видов ден беше 95-96 г.Няма да го забравим.

41

Анонимен

преди 3 години

Боли ме оная работа законно ли е незаконно ли, да бетонират всичко даже километър навътре, пясъка от дюните да го вземат за магистрали, най-добре за тая към Гърция, че само там бръмчиме от мнооу отдавна.

40

Анонимен

преди 3 години

Хм, сигурно и като започнат да пъплят туристи във въпросната постройка, също ще е с подпорни цели. Пародия на държава, това имаме ние. Докато го позволяваме, ще ни се случват подобни ***.отщини.

39

Анонимен

преди 3 години

Сградата не е сграда, стаите са кухи пространства, а туристите в тях- органична рекултивация на подпорната стена. Нагли, та нагли !

38

Анонимен

преди 3 години

Явно Ескобар е бил на гости на РДНСК и им е казал "среброто или оловото?"

37

Мен

преди 3 години

Заповядайте да спасите бизнеса по морете - там всичко е законно, всички плащат данъци и е супер.

36

Saki

преди 3 години

Същото се опитват да направят и на Алея Първа във Варна, ама май Мавъра им сложи крак засега.

35

Анонимен

преди 3 години

Доста смешно обяснение... брегоукрепителСледващия хотел изникнал на плажа няма да се казва даже строеж а древноримска находка от преди христа. Ще са го изровили простоНе забелязват ли алчниците че морето яде пясъка и скоро плажна ивица няма да има и къде да си опънат чадърите за по сто лева

34

Анонимен

преди 3 години

Ало Фандъкова, какво стана със забраната на сторежа на ЗЛАТЕН ВЕК на фирмата ви Артекс.Защото живея срещу него и гледам, че кипи усилен труд.Ама мисирките - не пишат естествено.Забранено им е от главния Ту луп.