79

Анонимен

преди 3 години

Жалко за момчето, жалко и за австралиеца. Момчето е можело в бъдеще и да се промени. А австралиеца се е опитал да помогне на човек в беда. Повечето българи не биха го направили. От страх и разправии и отмъщения. Жалко и за двамата.

78

Гаманов

преди 3 години

Аз не мога да си обясня какво търси и се мота в БГ тоя тип дошъл чак от Австралия? Ех че не можа да убие някой в Азия,до сега щеше да бъде направен на пастърма....

77

Лили Барута

преди 3 години

Защо не кръстите летището на тоя убиец,или още по добре направете го премиер на БГ ще и отива много на тая "държава"

76

Анонимен

преди 3 години

Бе едва ли щеше да влезе в затвора ако 15 роми биеха българин . И убиеше някой ром. Но 15 скинарчета дето тренират на роми е друг въпрос. Още повече при баща с влияние.

75

До Браво Джок!

преди 3 години

ДАНО ни освободи и от твоите деца!!!

74

Браво Джок!

преди 3 години

Браво на Полфрийман. Освободи ни от синчето на гнусно ченге от Държавна сигурност. Той е герой и заслужава медал!

73

До 71

преди 3 години

При неизбежна самоотбрана може да се стигне до УБИЙСТВО на заплашващия животът ти. И това макар и трудно да се приеме от съда. Например ако тумба ц гани ти скочи с брадви, те заплашват живота ти, а не просто имуществото или могат просто да те набият. Тогава можеш да използваш всички средства, за да спряш нападението. И ако го наръгаш докато той замахва ще е НО. Но ако продължиш да го ръгаш след като той е спрял нападението или е в безпомощно състояние ще е превишаване.

72

До за 73

преди 3 години

Там си професионалистка

71

Анонимен

преди 3 години

Все пак е пъклено дело на Б_х_К

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонименне знаех

69

Анонимен

преди 3 години

Полфриймън е отишъл да ги предизвика и те са го нападнали, после извадил нож и убил един от нападателите.

68

Анонимен

преди 3 години

При "неизбежна самоотбрана" с убийство, неизбежно се ходи в затвора. Затова Полфриймън получи само 10 години, а не 20 или повече..

67

Наблюдател

преди 3 години

Бащата бивша комунистическа номенклатура да обясни защо са прикрили доказателства по делото - изтрити записи от камера, с цел да на се види какви ги върши пияното му синче.

66

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАГЛОСТТА НА УБИЕЦА! ДА ПРИЗОВЕМ СЪДЪТ ДА ГО ВЪРНЕ В ЗАТВОРА!

65

До Ельоменат

преди 3 години

Баце що не си коментираш футбол или политика. От право не отбираш.Подочул си нещичко, но само с това не става.При неизбежната самоотбрана действия и използваните средстава трябва да са адекватни на опасността.Използването на нож НЕ е престъпление. Може да доведе до превишаване на пределите на неизбежната самоотбрана, ако не съответства на опасността. Прочети си чл. 12 ал. 2 от НК. И не присъдата не е 10г. Просто са го пуснали предсрочно, каквато възможност съществува във всяко ЕС право.

64

Анонимен

преди 3 години

До До 55нали знаеш какво става у нас, когато някой посегне на индиец при неизбежна самоотбрана?В затвора отива българинът, включително и онзи дядо, кой то с ловджийска пушка беше стрелял по такива ВЛЕЗЛИ НОЩЕМ В СТАЯТА МУ ! Нямал бил право да стреля!Същият случай имаше и през 90-те години. Тогава пак старец стреля с ловна пушка, когато цяла тумба разбивала вратата на вилата му и му се заканвала какво ще направи с него, защото той вече ги бел предупредил, че ще стреля. И пак дядото в затвора!

63

Анонимен

преди 3 години

Ако убийството с нож се водеше неизбежна самоотбрана, по селата щяха да се изпоколят неизбежно.

62

ЗА 69

преди 3 години

До Анонименхапни мас и влез в час, убийството не е неизбежна самоотбрана

61

Анонимен

преди 3 години

До Какво става тук днесТУМБА ОТ ОНЕЗИ СКИНАРИ КАТО ФРИЙМЪН ЛИ?

60

Анонимен

преди 3 години

ТУК ЗА УБИЙЦИТЕ СЕ ПОЛАГА ПРИСЪДА. В АВСТРАЛИЯ АКО ИСКАТ ДА МУ ДАДАТ ОРДЕН, ТЯХНА СИ РАБОТА.