10

Анонимен

преди 3 години

Държавен капитализъм.Добрите капиталисти вземат пример от лошите социалисти.Иначе мразят социализма.

9

Анонимен

преди 3 години

Както Асен обясни, това е просто една икономическа новина и никой не очаква да се направи нещо от някого от нас. В конкретния случай държавата желае да влезе в управлението на компанията и летищата на компанията. Летището в Мюнхен и Франкфурт се контролират изцяло от Луфтханза и те имат пълен монопол там, в следствие на което разбира се цените са завишени според тяхното желание. Мисля, че преотстъпването на лотове на конкуренти ще доведе до конкуренция и дългосрочен спад на цените на билетите.

8

Асен

преди 3 години

Да приятели, Луфтханза, а и не само, чакат България и българите да ги оправят, чакат някое златно находище. То ако не бяхме ние какво ли щяха да правят тези 7 млрд. хора по света, ако не сме ние да ги подкрепяме с нашите велики открития и нашите златни находища. Това е просто една икономическа новина, никой не чака вие да направите нещо. Между другото 99% от българите ще са много очудени, че по света никой не е чувал за нас, никой не знае за нашето жалко съществуване.

7

A

преди 3 години

До Анонимен 3Така е и в Б-я - Боко раздаде на всички свои авери (без да са загубили и лев) по милиони.А па на поповете - стотици милиони за лумузини и оргии.

6

A

преди 3 години

До Щерю 5Да, те не са свикнали да губят, само да прибират.Може да продадеме или да им подарим някое от златните находища на България - ние сме свикнали само да даваме (ако доброволно не дадем- ще ни принудят) и после да просиме.

5

Щерю

преди 3 години

- И какво да направим? Да и съберем пари ли на Луфтханза?!

4

Анонимен

преди 3 години

не ми пука

3

Анонимен

преди 3 години

Аз ли не мога нещо да смятам или немското правителство? Имат загуби 2 милиарда, дават им 9...

2

Безгрижен

преди 3 години

Големите печалби вървят ръка за ръка с големите загуби. Аз като имам 3 хиляди лева на сметка, най-много да загубя 3 хиляди лева.

1

Бау

преди 3 години

ама как може бе! Това е нищо, *** загуби .. 700лв !!!