23

Какво става в САЩ ?

преди 3 години

Противници на реда срещу поддръжници на реда ! Това е действителността !

22

Анонимен

преди 3 години

Големите милиардерчета трябва да плащат цифров данък в Европейския съюз.Големи социални мрежи, търсачки, магазини трябва да плащат в ЕС данъците си.

21

WWW

преди 3 години

Тия са го подкарали като световната кеч федерация - кавгите са шоу на зрителите, иначе заедно си делят приходите.

20

Ари Голдберг

преди 3 години

Юдейчето-Робот Зукърберкер види Края на Бизнеса си и почва да се подмазва на Последната Бяла Надежда - Доналд Джон Тръмп!

19

Анонимен

преди 3 години

Точно Зукърбърг е от котилото на противниците на Тръмп и първа дружка на Бил Гейтс.През последните два месеца всяка публикация във фейсбук против измамата "Корона вирус" изчезва и профила се блокира.

18

Krom

преди 3 години

До Котки - подкрепям безусловно. В случая Зукърбърг е постъпил по най добрия възможен начин. Инак, за Фейсбук - също си прав. Аз лично не намирам никаква полза от глобалния фетишизъм и непрекъснатата показност на социалните мрежи. Но пък, тези които искат да причинят масов смут в социалните мрежи намериха прекрасен инструмент.

17

Анонимен

преди 3 години

Баси да кажеш истината било подстрекателство към насилие!? Няма обективност, ясно е че полититика измества всичко, търси се конфликт, ескалация на напрежение. Какво е написал Тръмп, че мародерството, беззаконието, ще накара много хора да защитят живота и имуществото, като вземат нещата в свои ръце и стрелят срещу мародерите - вярно ли е това? Нека всеки си направи изводите сам. Социалните мрежи преминаха границата, не може да цензурираш или постовяш под съмнение, нещо което не харесваш.

16

ь

преди 3 години

Браво на Зукърбърг! Успех.

15

az

преди 3 години

До КоткиПозволяването на пропаганда на насилие (или фашизъм - или други престъпни идеологии) си е точно "заемане на позиция" в полза на престъпните идеологии! Знаете, че няма страна в света, където да няма забрана за пропаганда на насилие, нали?!

14

Анонимен

преди 3 години

Въпросът не е да заема политическа позиция, а принципна.Постовете с насилие разрешени ли са или не?Фалшивите новини разрешени ли са или не?... без значение, кой е човека, който ги пише.

13

Котки

преди 3 години

Не харесвам Закърбърг и не ползвам фейсбук, обаче е прав. Една социална мрежа няма място да заема политически позиции. Тия "либерали" на практика искат фашизъм, "имате право да общувате с приятели, само ако споделяте нашите политически вярвания".

12

Анонимен

преди 3 години

Уродливите либерасти, роби на суратефтеря ще се наакат още повече като разберат че след 5 месеца Тръмп ще бъде преизбран, въпреки усилията на приятелчетата им да преиначат и криминално променят хода на изборите. Тръмп е човекът на хората, на онези които плащат данъците и хрантутят мангупи, лгбт ***, луутъри и какви ли не отпадъци на обществото.

11

АЗ

преди 3 години

До Анонимен Нищо добро наистина не следва по тази времева линия на развитието . Неосъзнатото участие на масите хора в мръсните политически и други игри води до тотален разпад на обществата .На това ще станем свидетели в близките десетилетия . Светът се променя . Ако искаме да изберем по-добрата част ,днес миграцията не решава въпроса както ставаше до сега. По-добрата част и място за живот става ТУК И СЕГА като правим по-добри себе си ,по-отговорни към себе си без да ни карат или принуждават.

10

АЗ

преди 3 години

Tънката граница в момента между законното и незаконното отдавна е премината в социалните мрежи ,но това сега се показа в пълен ръст и значимост за обществото. Реално такива войни се водят много отдаван . Но тези ,които я водят е срещу нещо ,което добре познават .ТРЪМП. Знаете ,че това което се нарича легитимно управление е една шайка ,която се държи в подчинение с всякакви средства от "дълбоката държава" -скрити общества ,кланове ,фамилии и групировки ,владеещи все повече финансови и други .

9

Щерю

преди 3 години

Типичната практика на евреите - измислят войната и след това финансират и двете враждуващи страни, за да се разпалва все повече и по- дълго конфликта. Чрез създалата се анархия и разруха - постигат тайните си цели...

8

Таню

преди 3 години

Бaхти фейса... Тоя е или некъв ембриoн, или злe облечено извънземнo :D

7

Баи

преди 3 години

Стари агенти на - цру са си феисбук какви изявления да очакваме от тях , напьлно нормално

6

Анонимен

преди 3 години

Проблемът бели и черни е структурен от преди векове и ще остане поне още толкова векове.Някои неща са вечни.Има една гражданска война в щатите заради позицията по въпроса за черните в обществото.Но това е проблема,който Европа трябва да следи и да види какво ги чака ,когато се създаде мултиетническо и расово разнообразно общество.Следва онова ,което виждаме векове в Америка.Този турлю гювеч в ЕС води дотам един ден .

5

Да

преди 3 години

Не харесвам позицията на фейсбука, мисля да го зарварям. Акомпредоставяш платформа за нещонтрябва да имплементирашнсъответните правила които се изискват от обществото, неможе да е черна дупка секи си плямпа без да му дреме

4

ДДРОнег

преди 3 години

Държавата е силова структура, ако не знаят това сащисаните, значи нищо не знаят !!!Вярно, трябва да има правила, това насилие да е законно и непресилено!!!И цитираните думи на Тръмп не са "подстрекателство към насилие", а предупреждение към насилниците !!!Защото едно е протест, друго е разграбване и мародерстване !!!