149

Не

преди 4 години

Няма да дойдат.

148

Анонимен

преди 4 години

Нека дружно поканим всички руснаци на гости на ослепителната Ангелкова! Спосле да дойдат за нейна сметка и пияните и дрогирани англичани и ирландци!

147

Лъчо Козяка

преди 4 години

не сте ли с твърде големи претенции за услугата, която предлагате? кой очаквате да дайде във вашите миазми - някое кралско семейство може би? първо оправете вас си, после намирайте кусури у другите

146

Искрен Клецов

преди 4 години

като не искате руснаци, посрещайте тси гани. Или яжте планктон. Все ми е едно за вас

145

българин

преди 4 години

До: номер 156 (ДДРОнег)Пълни глyпocти пишеш!Руснаците са нахални и безочливи, държат се така, все едно не само не са в чужда държава, а все едно целият плаж е техен частен и са го купили!Личен опит с тях имам!Преди години беше, но помня ранното лято, късна пролет, още студено, седим на одеало на плажа облечени, но двама руснаци влачеха друг от водата към брега, пиян.Но се ужасих, когато на Златните един българин на сергия ми проговори "Скажите пожалуйста?" Все едно бях в руска република!!!

144

българин

преди 4 години

До: номер 159Съгласен съм с тебе. Но нека да попитаме нашите пишман "патриоти", които са патриоти, обаче руски патриоти, не наши.Нека да попитаме Волен Сидеров какво мисли за закупуването на имоти от руснаци, след като същевременно реве против идеята да се либерализира пазара на земеделска земя и да може да се продава на чужденци, макар и от държави членки на Европейския Съюз!Русия какво общо има с Европейския Съюз? Правилно, нищо общо няма!

143

ДДРОнег

преди 4 години

До Ангелов ГРДраги, в Бяла, Варненско има руснаци, които са много задружни и не позволяват плажа да се цапа, от туристите - това ми го каза сигурен човек !!!Така че си запази ксенофобията !!!

142

ДДРОнег

преди 4 години

До АнонименДраги, Българското Черноморие не се изчерпва със "Слънчака" !!!Особено за руснаците има Камчия, Шкорпиловци, а там водата е кристално чиста - от личен опит го казвам !!!Има и други курорти, освен гореизброените, които са прекрасни и аз обикновено ходя там !!!

141

Анонимен

преди 4 години

"300 000 руснаци имат собственост в България..."И от утре могат да я НЯМАТ.

140

Анонимен

преди 4 години

"300 000 руснаци имат собственост в България..."Ми да си я носят в блатная......ако могат....хи хи!!!

139

Анонимен

преди 4 години

Да ги посрещнем с правата лопата.

138

Ангелов ГР

преди 4 години

Ужас. "300 000 руснаци имат собственост в България..." Това е кошмар. По кой начин допринасят те за българската икономика, освен че са изкупили все едно целите Варна и Бургас? Ето ви причината, българи да не ходят на море- ами то е станало руско. Както са тръгнали, наистина ще изкупят България. Всеки българин, посетил черноморието допринася в пъти повече от *** руснаци. Защо е цялото това вълнение, ще дойдат ли "братушките"?

137

Анонимен

преди 4 години

Никакви руски вируси в България.

136

Даа

преди 4 години

Руският турист е бетер от коронавируса. Вреден.

135

Клозетно пате

преди 4 години

Късно е либета за китки. Га подписвате декларации на кило сте големи европейци, а сега ревете за евразийски гости. Лапайте планктона и се потапяйте, ***

134

Анонимен

преди 4 години

Кога ще дойдат първите американски туристи у нас и ще има ли?

133

Анонимен

преди 4 години

Аз лично ги съветвам да не идватдокато държавната ни администрацияне бъде почистена основно от налазилитея въшливи русофоби. Метлата трябва даиграе яко и първият замах да пометепиндостанския прислужник премиер.

132

Анонимен

преди 4 години

Руснаците отдавна нямат пари за туризъм, тука идват тези, дето навремето са си купили по някое студио на морето.

131

Sata NATO

преди 4 години

Дано хич да ги няма!

130

Дефекейшио Кейн

преди 4 години

резултатите на герб са видими за всички. Вече и от космоса. И да - кафяви са. "Тези поне правят нещо". Дефекират.